Te gekke producten!

Mijn lievelingssite, deze organisatie biedt een tal aan leuke producten aan, vooral heel hip speelgoed. Vaak leuke en goede acties. Verslaving om hier te bestellen

Snelle levering producten als omschreven Goede prijs kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en leuke bestelling!

Helemaal blij met de we❤️deco bestellingen

Super blij met de producten, onze meisjes zijn er helemaal blij mee.

Mooie taarttopper, vlotte levering

Ik bestelde net als voor mijn eerste dochter een taarttopper in hout met haar naam in een heel leuke stijl. De levering verliep snel en vlot.

Top ervaring!

Mooie stickers en ze waren snel geleverd!

Langer op moeten wachten ,als wat beschreven was

Ivm storing machines langer moeten wachten maar goed gekomen

Lekker snel geleverd! Prima stickers

Alles is top wat ik besteld heb!

Ik had graag nog foto’s toegevoegd

Quality above all

When I bought this rug, I didn't have high expectations. However, it exceeded everything you could want. Beautiful look, color, shape and texture, and handmade! What more could you want, it's a perfect execution! I totally recommend it.

Keigoed

Ook keigoed

Mooie speelbak voor jarenlang plezier

Snel geleverd en goed verpakt! Mooie speelbak waar de kindjes met verschillende materialen in kunnen spelen. Mochten ze straks de bak niet meer gebruiken als speelbak is hij ideaal om alle mooie herinneringen in op te bergen voor als ze straks groot zijn.

Communicatie en (tijdige) lervering waren OK.

Super blij met dit bedrijf

Bestelling geplaatst en ik bleek toch nog 1 setje van plaatskaartjes nodig te hebben en deze hebben ze er nog bij kunnen doen nadat ik ze een bericht heb gestuurd. De gepersonaliseerde houten slinger mr & mrs + achternaam en de houten slinger bedankt is echt prachtig en we zijn er heel erg blij mee. Alles was super snel geleverd en echt super netjes en goed verpakt zodat het niet stuk kon gaan omdat het wel artikelen waren die breekbaar waren. Onze complimenten dit bedrijf.

Goede communicatie

Zelf de order verkeerd ingevoerd. Na een mail is dit door hun binnen een dag opgepakt en verwerkt. Keurige service!

Prachtig naambordje

Wij hebben een prachtig naambordje besteld bij We Love Deco. Het was makkelijk te maken en de kwaliteit is echt top! Ik zou iedereen aanraden hier zijn of haar naambordje te maken.

Netjes en op tijd verzonden. Kwaliteit ook top

Duidelijke site eenvoudig bestellen en op tijd en netjes bezorgd

Alles zoal ik het verwacht had!

Hetgeen ik besteld had voldeed aan alle verwachtingen

Fijne bestelling

Duidelijke site, makkelijk bestellen en fijne informatie over levering. Artikelen zoals verwacht.

Weinig voor heeeeeel veel geld

Ik ben enorm geschrokken van het kleine doosje met inhoud voor zoveel geld. €94 voor 6 stapelsteentjes. Het is bedoeld voor Sinterklaas voor een van onze kleinkinderen. Ze heeft vorig jaar ook deze stenen gehad maar dat was in verhouding niet zo duur

Zeer tevreden!

Al meerdere keren hier een bestelling geplaatst. Zeer tevreden van zowel de levering als de inhoud zelf. Origineel en supermooi! 10/10 Dankjewel

Snel en goed

Prima snel in huis en tevreden

Producten zoals beschreven

Alles ziet er goed uit en is zoals beschreven. Snelle verzending. Bedankt!

Wat een prachtige houten speelbak. De prijs is prima, verzending was ondanks de actie super snel en de kwaliteit is ook erg mooi. Erg blij mee

Ik ben echt onder de indruk van het welkomstbord dat ik heb ontvangen! De levering was verrassend snel, en het bord ziet er absoluut prachtig uit. De kwaliteit is duidelijk zichtbaar. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou deze love deco zeker aanraden. Bedankt voor de geweldige service!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ