Ik heb al meerdere keren besteld en telkens super tevreden. Artikelen zijn super mooi, in prima staat en op het afgesproken tijdstip geleverd. Ik ben een trouwe en tevreden klant!

Super snelle service en mooie producten

Alle bestelde producten waren snel binnen en super mooi. We hebben eerst even een paar dingetjes besteld voor de bruiloft maar ik weet zeker dat we qua aankleding alles via weddingdeco gaan bestellen!

Producten super! Snel verzenden.

Super fijn snelle levering!!!

Een lakentje met de naam van ons zoontje laten maken. Erg mooie kwaliteit, heerlijk zacht en mooi geborduurd.

Perfecte levering. Veel inspiratie kunnen opdoen!

Altijd blij als ik een bestelling bij jullie super snel thuis bezorgd krijg!

Heel tevreden ! Het bestellen is gemakkelijk. Ze beloven een snelle levering.. dit is ook altijd zo waar.

Producten worden vaak de volgende dag al geleverd. Kidsdeco heeft elke donderdag mooie kortingsacties.

Mooie stapelstenen aanbieding

Stapelstenen gekocht in de aanbieding, ons kind is er heel blij mee. Ook fijn dat ze 180kg aankunnen want wij als ouders vinden het ook leuk! Bij €175 euro had ik wel gratis verzending verwacht nu toch 3,95 extra moeten betalen. Daarom halve ster minder.

Zeer te vreden

Het product is van zeer goede kwaliteit. En de levering was super snel.

Precies wat ik zocht voor de wieg voor als onze kleindochter Nina op bezoek komt !!!!

heel tevreden met mijn aankoop

De producten zijn van zeer goede kwaliteit en werden heel vlug geleverd. Fantastisch!

Geweldige website

Mooie spulletjes en top service!

Zeer goeie vlotte service.

Vlotte service, mooie kwaliteit. Correcte afhandeling en verwerking. Een aanrader!

Ruim aanbod, snelle levering en leuke acties

Een dagje te laat maar alles goed ontvangen.

top!

snelle service, leuke artikelen, helemaal super!

Snelle levering, altijd in orde

Snelle levering, overzichtelijke website en goede prijzen.

Spijtig van de verzendkosten

Zie hierboven

Jullie leveren fantastisch werk!

De gepersonaliseerde producten waren precies zoals ik hoopte! Echt zo ontzettend mooi, top kwaliteit! De levering was ook super snel! Echt TOP!

Geen goede ervaring

Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik had gebeld voor ik ging bestellen over de levering vóór 2 november. Mij werd telefonisch beloofd dat dit geen probleem zou zijn. Na verschillende keren gebeld te hebben en mij beloofd werd om terug gebeld te worden niets van jullie vernomen. Tot twee keer toe thuis gebleven na melding dat pakket bezorgde zou worden: niets bezorgd! Helaas dus nog steeds niks ontvangen. Ik zie het somber in dat we voor onze bruiloft ons welkomstbord en toebehoren ontvangen. Kortom: GEEN GOEDE ERVARING MET JULLIE

Verkeerde kleur, maar toch blij mee!

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde kleur geleverd. Best even schrikken. Uiteindelijk vond ik hem stiekem toch mooi en aangezien het gepersonaliseerd is ervoor gekozen jullie niet op te zadelen met een ingewikkeld ruilverzoek ;)

Mijn gepersonaliseerde memorybox was er gewoon al binnen 2 dagen. Top!

Supermooi rugzakje

Goede kwaliteit en snelle service! Een aanrader

Kwalitatief!

Mooi materiaal! De houten toren is groot en top voor een gastenboek op onze bruiloft!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ