Supermooi rugzakje

Goede kwaliteit en snelle service! Een aanrader

Kwalitatief!

Mooi materiaal! De houten toren is groot en top voor een gastenboek op onze bruiloft!

Ben er super blij!

Precies zoals het staat afgebeeld op de foto!

Bezorging snel, artikel zoals verwacht.

We bestelden een Maileg-muisje. Dag later was ie er al. Wél onbeschermd en in te grote verpakking. Misschien iets meer zorg besteden daar aan. De muisjes zijn prijzig. Jammer als het artikel op deze manier beschadigd of vies wordt? Verder tevreden.

Gewoon goed

De producten waren goed, de levering was snel

snle bezorg en erg sociaal

snelle bezorging net verpakt en erg sociaal

Snelle service, blije baby!

Snel verzonden, maar niet goed verpakt

Leuke artikelen en snel verzonden, maar de verpakkingen waren allemaal beschadigd doordat het zonder bescherming allemaal in een grote doos gegooid leek. Niet zo leuk om cadeautjes te geven waarvan de dozen zo zijn beschdigd. De volgende keer zal ik een opmerking bij mijn bestelling plaatsen als ik artikelen bestel die netjes moeten aankomen

Super snelle levering, ruim optijd binnen voor 5/12 en leuke korting.

Super leuke winkel!

Kidsdeco is een geweldige online winkel waar je altijd wel weet te slagen. Is het niet voor je eigen kinderen, dan is het wel voor een cadeautje voor een ander. De levering is heel snel! Ik bestelde een boek en had het de volgende dag al in huis.

Zeer tevreden!

Snel verzonden, mooo product, lief contact via Instagram. Aanrader :)!

Snel geleverd, goed verpakt, mooie aanbieding

Een top webshop!

Zeer tevreden, alles is mooi ingepakt, bestellingen kloppen steeds! Doe zo verder!

Je suis fan du site!

Livraison étonnement rapide. Prix très raisonnables. Objets bien emballés. Bonne communication via mail. Super.

Mooie producten en goede kwaliteit

Fijne site, heldere communicatie wat betreft de bestelling en hele mooie producten met veel opties! Ik heb een gepersonaliseerde badjas voor mijn dochtertje besteld en na 3 dagen al in huis. Mooie kwaliteit en zeer tevreden!

Gewoonweg top!

Een supersnelle levering voor de mooiste en leukste producten ! Een echte aanrader gewoon! Ook het aanbod is zo ruim, je vindt er zo goed als alles! Top top top !

Super! Snel verzonden!

We kregen een gratis spinnen ballon in onze bestelling. Super tof voor Halloween:-) dat maakt het extra leuk

Super fijne webshop

KidsDeco is een hele fijne, overzichtelijke webshop met een heel compleet assortiment.

Super snel verzonden, zelfs gepersonaliseerde artikelen!

Afgelopen weken meerdere cadeaus besteld en elke keer weer super snel in huis. Zelfs de gepersonaliseerde memory boxen waren binnen 2 werkdagen bezorgd. Top!

Voor herhaling vatbaar.

Ik koop mijn gepersonaliseerde cadeaus altijd graag hier. Ik verheug me nu al om het met de feestdagen aan iedereen cadeau te doen.

Super fijne website

Leuke website met veel keuze. Item besteld en dag nadien al in huis. Bovendien hebben we korting gekregen op onze bestelling. Kidsdeco is ook leuk om te volgen op Instagram. Ik ben tevreden.

Snel geleverd!

Heel blij met het resultaat en de service.

Nadat ik zelf de verzending mail niet kon vinden, kreeg ik heel snel antwoord van Kidsdeco. Heel netjes en vriendelijk antwoord gehad en ik had vervolgens ook al snel mijn pakket binnen.

Super tevreden!

Hele mooie babymuts met persoonlijke naam erop geborduurd. Onverwacht zat er een zelfde mutsje extra bij, bleek dat er eentje iets minder was gelukt met erop borduren waarom we er denk ik een extra hebben gekregen die wel helemaal keurig en afgewerkt was! Super goede service, en wij zijn tevreden met beide mutsjes en snappen waarom er dus een tweede bij zat. Helemaal blij mee, zeker een aanrader! Mooie kwaliteit!

Loved it

131 Pieter Zeemanweg