Top product

Wij zijn heel blij met de Memory box die we voor onze dochter hebben besteld. Snelle levering, en de box is nog mooier dan verwacht!!

Heel snel geleverd, mooi resultaat

Gepersonaliseerd artikel de volgende dag al in huis. Degelijke kwaliteit aan terechte prijs!

Ontevreden!

Ik heb ruim op tijd een bestelling geplaats voor een cadeau wat ik pas meer dan een week later nodig had. Ik kreeg maar geen mail dat het pakket verzonden was, dus ben ik er zelf achteraan gegaan waar mijn bestelling bleef. Iemand van jullie vertelde me dat het allang bezorgd had moeten zijn. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice en het klopte dat het niet verstuurd was omdat er iets van mijn bestelling niet op voorraad was. Er werd geen contact met mij opgenomen dat er iets niet op voorraad was, en of ik de bestelling dan alsnog bezorgd wilde hebben. Ik kwam hierachter omdat ik zelf achter mijn bestelling aan ging. Vervolgens heb ik zelf aangegeven dat ik het zonder het artikel wilde hebben wat niet op voorraad was omdat dit ook niet iets was wat van grote toepassing was. Ik had nog 1 dag de tijd om het pakket te ontvangen, dus er werd mij verteld dat het pakket verzonden werd en ik het de volgende dag zou ontvangen. Vervolgens de volgende dag werd er in de bezorging aangegeven dat het die dag niet bezorgd werd maar weer een dag later. Het cadeau niet kunnen geven aan het jarige kindje waar ik onwijs van baalde.

Zoals verwacht!!

Alles netjes geleverd, zoals verwacht en optijd, zeer tevreden. Dit was overigens niet mijn eerste bestelling, fijne plek waar alles te vinden is. Ik ga hier zeker vaker bestellen, ook op de andere pagina’s van we love deco <3.

Een super mooie gepersonaliseerde memorybox laten maken. Levering was ook top en voor een gepersonaliseerd item snel!

Te weinig waar voor je geld

Netjes geleverd, snel ook. Ziet er leuk uit maar vind het behoorlijk aan de prijs; had voor dit geld iets meer verwacht.

Super snelle levering en goede kwaliteit! De grote dop van het knijpfruit past er met gemak doorheen. De perfecte traktatie zo!

Alle bestelde artikelen zijn prijs, kwaliteit prima in orde. Snelle levering en goed verpakt.

Super goede service!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prachtige kleur ballonnen

Ik had gouden, groene en witte ballonnen gekocht. Echt hele mooie kleuren. Helaas wel 2 gouden ballonnen al kapot in het zakje. Maar verder erg tevreden

Snelle levering en mooie producten

De bestelling kwam snel. En de producten zijn van goede kwaliteit.

Persoonlijke service en fantastische producten.

Wij zijn via een trouwbeurs in aanraking gekomen met We Love Deco BV. De trouwbedankjes (wijnstoppers) en eveloppendoos hebben wij besteld en binnen 1 week hadden we het binnen. Goed ingepakt en fantastsiche kwaliteit. Wij kijken uit om op onze trouwdag te shinen en iedereen een origineel bedankje mee te geven. Bedankt team van We Love Deco BV!

Vlotte levering

Leuk!

Blij met mijn aankopen. In het echt net iets anders qua afstanden maar heel blij mee.

Mooi en snel

Snelle levering en mooi product ontvangen

Uitstekend!

Ik had wat problemen bij het bestellen. De bestelling wilde maar niet doorzetten. Telefonisch contact gehad en wat aanwijzingen gekregen. Hierdoor kon ik de bestelling plaatsen. Mijn bestelling zou niet op tijd komen, maar door contact en regelwerk is het toch gelukt en hebben wij een mooi verjaardagscadeau kunnen geven! Bedankt voor de moeite en tijd! Zo tevreden dat we nog een keer besteld hebben!

Snelle levering en product is zoals omschreven

Hele fijne molton hoeslakens.

Snel en correct! Heel fijn.

Niets op aan te merken. Het geheel bestel en bezorgproces ging zoals je wenst. Duidelijk en correct.

Snelle levering en mooie producten

De producten zien er goed uit en zijn erg snel geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelling werd 1 dag later al bezorgd! En de bestelde producten zijn van een uitstekend kwaliteit. Super gewoon

Waardeloos

Weken moeten wachten op de leveringen, twee keer gevraagd waarom ik mijn bestelling niet ontvang en dan krijg ik bericht dat de bestelling bleef hangen in het systeem. Uiteindelijk een product helemaal niet leverbaar. Hoop gedoe

Super mooi!

Super kwaliteit prijs. Mooie design.

Mijn kaartjes waren niet correct geleverd. Heb contact gehad met klantenservice. Deze hebben het probleem voor mij opgelost. Dus zeer tevreden!

leuk design, klassevol

Snel besteld, mooi geleverd. Geen verdere opmerkingen.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ