Medium

Mijn bestelling is bijna een week later aangekomen dan aangegeven. Vervolgens niet op de locatie die was afgesproken. Ook heb ik geen bon van mijn bestelling ontvangen.

Snelle levering!

We hadden de producten voor de volgende dag nodig. Mijn beatelling was er al de volgende dag. Ik ga zeker weer bestellen.

Nice products

Fancy and festive

Snelle levering en een top product!

We wilden graag een confetti kanon (traditie als er iemand jarig is in ons gezin) maar kozen ivm met het opruimen voor een serpentine kanon op het laatste moment. Binnen een dag geleverd en supermarktoorlog in gebruik. Succes verzekerd!

In het begin mooi

Goedenavond sorry dat ik dit moet melden maar na het doosje te openen was mijn kleinkind echt in de wolken zo blij maar toen ze het zelf opende haperde het en toen we keken was het stuk heel heel erg jammer en huilen dikke tranen zooo vervelend ik stuur de foto’s erbij zodat u dit kunt zien !!

Snelle bezorging goede kwaliteit

Ik heb een ringdoosje besteld met onze namen erop en datum. Kwaliteit is perfect. Alleen stom van mij dat ik verkeerde datum erop had laten zetten. Ik moest een nieuwe bestellen ik heb dat gedaan zonder twijfel want hij was echt mooi.

Mooie producten!

Snelle levering met duidelijke communicatie. Erg blij met ons houten gastenboek voor de bruiloft!

Perfect voor huwelijksbedankjes

Snelle levering , Alles is perfect geleverd zoals afgebeeld op de website

Snelle levering, mooi product

Gepersonaliseerd product vlot geleverd! Klein minpuntje dat er ook wat witte pixels zijn gedrukt in de rand, maar het zag er wel erg mooi uit!

Mooie producten en goede service

Leuke en mooie producten. En ook een goede en snelle service toen er iets niet goed aan kwam, kreeg ik gelijk volgende dag een nieuw exemplaar.

Blij met ons geboorte bord. Dat je meer dan alleen de naam kan aanpassen is heel fijn! Zo maak je hem meer naar je eigen wens. Helemaal personaliseren zou perfect zijn.

Niet erg positief

Ik had per ongeluk de naam van de baby in hoofdletters gestuurd in mijn bestelling (ledikant lakentje) waardoor de naam niet te lezen was door het sierlijke lettertype Erg jammer dat er niet even contact op wordt genomen bij het nakijken van de bestelling om dit te checken Klantenservice gebeld maar helaas niks aan te doen

Snelle levering en goede kwaliteit

Geboorte sticker besteld werd snel geleverd en staat super leuk op ons raam. Was makkelijk te bevestigen!

Houten naam besteld voor de dochter haar kamer Snelle levering en super mooi gedaan bedankt!!

Supper mooi

De zandspeelbak en extra toebehoren besteld. De bak later bedrukken met de namen van mijn dochters.. en hij is heel mooi geworden! Ook de extra speeltjes voor het zand zijn goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Snelle en goede levering! Helemaal blij mee.

Snelle levering, verpakking kan beter

Zoals beloofd een snelle levering van het product (heeel fijn!!), ook tevreden over het product zelf! Minder tevreden over de verpakking daarvan, te veel ruimte in de doos voor de producten en de verpakking van een cijfer zaten al scheuren in. Het product zelf was wel heel gelukkig, maar echt uitnodigend ziet het er niet uit. Verpakken kan dus beter, naar mijn mening.

Super snelle levering en makkelijk te bedienen website!

Wij hebben onze uitnodiging kunnen personaliseren via een makkelijke tool op de website. Eerst een proefdruk besteld en later de volledige bestelling! Enige minpunt is dat je je design niet kunt opslaan, maar dat word duidelijk aangegeven als je er aan begint.

I ordered wandplank from we love deco kids but after I open I checked that the bamboo parts were lose. I really hope kids deco can be more careful to check the details of the stuff before sending them to customer.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Tevreden. Ruime keuze, perfect voor de verjaardag van mijn dochter op te leuken.

Heel slecht

Pakketje besteld maar niet ontvangen. DHL zegt te hebben geleverd maar niets gekregen. Slechte slordige service. Verjaardag van mijn zoontje is maandag al en wil van de bestelling af op deze wijze ga je niet met klanten om. Onduidelijkheid, slordigheden. Kies niet voor dit bedrijf.

Snelle levering en leuke producten.

Na een incomplete levering, is mijn klacht op een fijne persoonlijke manier opgelost. Snelle bezorging en leuke, mooie producten. Netjes en veilig ingepakt.( voor mij iets te veel verpakking). Super bedrijf!

Ziet er super uit!

We hebben onze eigen happy tears doosjes ontworpen. De tool was gemakkelijk in gebruik en het resultaat is supermooi!

Heel blij met 2 mooie persoonlijke spoelbakken. Echt heel mooi!

Geweldig product snel geleverd

Leuk en goede prijs

Een aantal webshops vergeleken. Voor een geboortebord was hier de meeste keuze en de meest heldere en gunstige prijs. Super snel geleverd!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ