Snelle nette levering

Snelle levering van een mooi en goed product.

Mijn bestelling werd snel verzonden en ik had het product dan ook snel in huis. Erg blij mee.

Mooie houten speelbak met speelzand

Wij hebben via Kids deco een houten speelbak met opdruk op de deksel besteld. We zijn er heel blij mee. De deksel sluit mooi op de bak en het formaat is prima. Enige wat we iets minder vinden is dat de print van de wereldkaart lichter is dan we eerst dachten en deze op het lichte hout niet helemaal mooi uitkomt. Werd goed ingepakt met bubbeltjesplastic tegen beschadigingen. Het speelzand voelt lekker soepel aan.

Geweldig product, snelle levering.

Super blij met m’n Wildride, had ik al eerder moeten hebben. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Super ervaring

Snelle levering en goed product dus zeer tevreden

Slechte communicatie, bestelling veels te laat!

Mijn ervaring is ronduit slecht. Ik heb de 29e september een bestelling geplaatst met een levertermijn van 5 dagen. Direct na de bestelling heb ik contact opgenomen omdat het een belangrijk cadeau betrof. Dit zou waarschijnlijk goed gaan en net op tijd binnen zijn. De daarop volgende week nog 2x mail contact gehad en 1x gebeld en ze verzekerde mij dat de zaterdag dat ik het cadeau nodig had geleverd zou worden. Uiteindelijk raad je het al, er kwam helemaal niks. Tegen hetgeen wat er beloofd was in. Het kwam zelfs pas op dinsdag, dus bijna 2 weken later. Ook hier weer contact over gehad dat ik het nergens op vond lijken, maar hier hadden ze niet veel boodschap aan. Er kwam een slappe reden als excuus en daar kun je het als klant mee doen… Dus nee op basis van al het bovenstaande zou ik deze webshop waar je uiteindelijk echt een nummer bent om geld binnen te brengen echt NIET aanbevelen!

Vlotte en snelle levering!! Graag nog een extra besteld, was niet meer voorradig, heb mail doorgegeven in geval er weer binnen komt, hopelijk wel... Bedankt en groetjes, Ann

Leuk !

Site overzichtelijk, snelle verzending en producten zoals afgebeeld.

Snelle service en verzending. De tas is super leuk en een perfect maat om mee te nemen naar het kdv.

Tweede keer dat ik een gepersonaliseerde memory box bestel. Super snel geleverd en mooi netjes afgewerkt! Ik had de box zondagavond besteld en dinsdag had ik ‘m in huis. Echt 5/5 sterren voor deze top webshop!

Leuke producten en super service!

De tweede keer dat ik een bedankje voor mijn collega's bij We Love Deco heb besteld, wat een leuke en originele producten! En de service is geweldig, er wordt fantastisch meegedacht. Heel blij mee!

Top traktatie voor op school

Ik heb de gepersonaliseerde chips besteld, was een groot succes. Makkelijk om je eigen ontwerp te maken. En goede prijs kwaliteit verhouding. Traktatie was ook precies op tijd. Dat was nog wel even spannend omdat ik niet kon zien wanneer de verwachting was dat het geleverd zou worden. Dat is mijn enige verbeterpunt dat je misschien tussendoor iets van een update krijgt. Maar verder helemaal top, een echte aanrader

Artikel geleverd zoals in omschrijving.

Bij het toch even langer wachten dan normaal aan de telefoon, besloot ik mijn vraag ook per mail te stellen omdat ik snel zekerheid omtrent mijn bestelling wilde hebben. Op de mail werd snel en vriendelijk geantwoord en ook na mijn 2e telefoontje, vriendelijke servies met duidelijke informatie. Kortom; mooi geleverd product, goede en vriendelijke service.

goed mooi op tijd geleverd geen problemen

Leuk alleen niet goed aangekomen

Super leuke flesjes en snelle verzending. Wel zelf nog bestickeren dus bij grote aantallen best een werkje. Helaas was een van de doosjes open in de grote doos waardoor 1 flesje stuk is aangekomen.

Altijd snelle levering en mooie producten

Tot nu toe altijs tevreden over de leuke en originele spullen en levering. Een aanrader.

Veilig verpakt.

Heel mooi vloerkleed besteld en de volgende dag al bezorgd. Geweldig!!

Hoge kwaliteit!

De website was overzichtelijk en duidelijk. Hierdoor was de bestelling (met persoonlijk tintje) zo geplaatst! Tekst was mooi gedrukt en het pakketje zelfs een dag eerder geleverd dan verwacht. Bedankt! :-)

Snelle levering, correct aantal, perfecte staat.

Ik had ballonen (blauwe met witte wolkjes) besteld voor de herdenking van mijn overleden zoontje. Deze ballonen zijn zeer tijdig geleverd. Ze waren ook goedkoper dan op andere sites. Ze waren in perfecte staat. Ballonen kwamen zeer mooi op zijn recht bij de herdenking. Het is zeer fijn dat zo'n gevoelige bestelling voor mij perfect is verlopen.

Verrast door het ontwerp van de mooie geboirtekist.

Prachtig!

Snelle levering en mooi product.

Super webshop!

Veel keus, snelle levering en geweldige service!

Iets ging er mis met factuur en verzendadres het stond ineens omgekeerd. Dus in alle paniek hun gemaild en kreeg netjes dat het was gewijzigd. De kwaliteit van de kistboxen zijn geweldig we hadden er al 1 voor ons zoontje die nu alweer twee is en wilde er ook 1 voor zijn broertje hebben.

Helemaal goed

Super snelle , perfecte levering !!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ