Pakket geretourneerd en nu foetsie
Pakket werd geretourneerd, omdat mijn adres niet klopte. Ik controleerde alles en alles klopte. Het gekke alleen is, ik koos ruim op tijd voor de optie, ophalen bij een servicepunt bij mij in de buurt. Wat doet Dhl, die gaan doodleuk mijn pakket, weer helemaal terug verzenden naar de verzender. Dit was allemaal op 6 oktober. Pas gisteren op 11 oktober, ging mijn pakket echt terug naar de verzender. Wat Dhl in deze tussentijd heb gedaan, geen flauw idee. Ondertussen had ik ook allang naar Weddingdeco gebeld, want Dhl konden niks vinden, dus belde ik naar Dhl. Het gaat om mijn dochter haar traktatie. Als Weddingdeco nou meeleeft, omdat mijn dochter al op 9 oktober wou gaan trakteren, had ik gedacht dat zij me gewoon opnieuw gelijk dezelfde bestelling plaatsen, zodat ik het alsnog beetje bedtijds ontvang. Nee dagen verstreken en nog steeds blijft het hangen op: pakket retourneren naar verzender. Wat duurt het allemaal lang, waar wachten wij eigenlijk op??? Beetje jammer van Weddingdeco, dat ze voor mijn dochter niet gewoon gelijk opnieuw een bestelling plaatsen, nadat ik had gebeld, maar nee, ik mag zoveel dagen al vanaf 6 oktober gaan wachten. Hier een hele verdrietige dochter, dat al HEEL LANG wacht om te gaan trakteren!!