Supermooi kado

Dit is toch superleuk om kado te geven en wat supersnel geleverd voor maatwerk.

Goede en snelle levering en netjes ingepakt

Goed, maar Late levering

Het pakketje liet lang op zich wachten (meer dan een week). Na een mailtje stond het ‘toevallig’ net klaar om te vertrekken en kwam het een dag later aan. Verder mooi verpakt en prima levering.

Super mooie poster

Per toeval op deze site terecht gekomen Genoeg leuke voorbeelden Ik heb een poster besteld voor de bruiloft Van Mijn collega Thema past bij de trouwkaart Snelle levering

Ziet er leuk uit. Maar pas op met de chocoladehartjes!

Leuke snoeppotjes besteld met rosegouden chocolade hartjes. Ziet er super leuk uit! Maar pas op met de chocoladehartjes!! Hier breek je je tanden op, ze zijn keihard en niet lekker. Zonde van je geld en zeker voor de metalic kleuren, hier betaal je extra voor.

Top service!

De dame van Customer Service was super vriendelijk en heeft de productie een duwtje in de rug gegeven zodat mijn gepersonaliseerde bestelling zeker op tijd geleverd werd. Top service!

Top service en snelle bezorging!

Ik was zeer tevreden van de communicatie. Heel helder en mijn bestelling kwam net op tijd aan! Dankjewel hiervoor!!!

Super service!

‘S avonds besteld en de volgende dag al geleverd! Alles goed verpakt en goede kwaliteit.

Helemaal top!

Blij met mijn aankoop en super snelle levering.

Snel en duidelijk!

Ik heb snel gevonden wat ik zocht en de bestelking was vlot in huis.

Goede en snelle service

Goede en snelle levering , goede kwaliteit goed afgewerkt prachtig gewoon . Hier kan je mee aankomen op een verjaardagsfeestje , wat zal hij blij zijn en er veel speelplezier mee gaan beleven , en ik zou jullie site bij iedereen aanbevelen. Dank jullie wel .

Snelle service, leuke artikelen

Ik vond eindelijk de perfecte vaasjes die ik nog nodig had voor mijn tafeldecoratie op mijn huwelijk op WeLoveDeco. 100% recommend.

Fantastische website

Leuke originele items en een snelle levering. Ideaal voor elk feestje en elke gelegenheid. Mijn huisje staat er weer gezellig bij met deze toffe halloweenversiering.

Snelle en goede service!

Uitmuntend

Raad jullie zeker aan! Hele schattige Bedankjes bedankt.

Snelle levering leuke producten

De producten waren snel geleverd. Mijn dochter wilde een kattenslinger in de feestwinkel e.d. niet te koop maar wel bij We love deco. Wel zelf even het touw er door doen. En let op de slinger is best klein.

Super toffe producten

Hele toffe producten besteld, het eindresultaat was nog leuker dan we hadden verwacht! Nog 2 weken geduld voor we de kleine meid mogen verwelkomen en we dus ook de naam producten kunnen gebruiken! Wij zijn in ieder geval zeer tevreden en doen hier graag nog een bestelling

Mooi, betaalbare toilettas

Mooi, betaalbare toilettas

Helemaal top!

Snel verzonden en snel binnen! Top om zo snel een cadeautje voor een verjaardag binnen te hebben. Het cadeau is geweldig goed ontvangen door onze dochter, verschillende maileg muisjes! Ze is er helemaal dol op! Nu weer even sparen om er nog meer te kopen.

Oké prijs-kwaliteitsproduct met snelle levering

Geen top-kwaliteit, wel oké vergeleken met prijs. Snelle levering en goed ingepakt om beschadiging tegen te gaan.

Gewoon goed

Snel geleverd, netjes ingepakt.

Betaalbaar, duidelijk en leuk assortiment!

Ontzettend leuk en uitgebreid assortiment. Voor elke stijl en wensenlijstje is hier iets te vinden, en ook nog eens betaalbaar! Een echte aanrader!

Helemaal top!

Snel besteld (waren 3 pre orders), duidelijke bevestiging en hele snelle levering.

Top snelle verzending

Snelle verzending, mooie kwaliteit

Telefonische klantenservice heel slecht

Normaal laat ik eigenlijk geen beoordeling achter. Maar wilde toch deze keer doorgeven dat de telefonische klantenservice heel slecht was. Ik had een jonge man aan de lijn, die zeer traag reageerde op mijn vragen en ook niet duidelijk kon beantwoorden met enthousiastme. Puntje om op te letten. Heb nu de stapelstein stenen retour gestuurd en ergens anders besteld. Lopen jullie toch €175 mis door de slechte service.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ