Helemaal top!

Ik heb het boek over trouwen van Girls of Honour bij jullie besteld. Bestelling was enorm snel binnen en super blij mee!

Geweldige service

Al 2 keer besteld en 2 keer werd het de volgende dag bezorgd. Communicatie over het tijdstip was zeer duidelijk en betalen met Klarna, zo fijn dat dit kan! Keurig verpakt en netjes aangekomen.

Alles in één keer in huis!

Ik word super blij van jullie aanbod! In elke prijscategorie is er wat te verkrijgen. Het personaliseren van traktaties, feesthoedjes, popcornbakjes eats my heart out! Volgende keer weer!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Zoals altijd super

Heel snelle levering, super service. Echt content.

mooi goed

mooi design goed verpakt ivm breekbaar mooie kado doos snelle levering goede communicatie over levering blij

Kleuren

Kleuren kwamen er anders door dan afgebeeld

Prachtig welkomstbord!

Voor een jubileumfeestje bestelde ik een eigen ontworpen welkomstbord. Snelle service, goed verpakt!

Heel snel en mooi afgeleverd!

Mijn bestelling kwam heel snel toe. Alles was mooi verpakt. Ook de webshop is heel duidelijk en mooi!!

De Merci bedankkaartjes zagen er TOP uit!

Mooie Merci bedankkaartjes, goeie kwaliteit. Super snel gedrukt en geleverd. Dinsdags besteld, donderdag in huis. Wij en onze gasten waren er erg blij mee

Alles is naar wens

Het bestellen van alles ging heel gemakkelijk. Ook de gepersonaliseerde decoraties zoals een ringendoosje en corsages waren makkelijk te personaliseren en het ziet er prachtig uit. De rest van alle decoratie is ook top. Het was een best grote bestelling en alles klopte dus een dikke 10!

Product zoals omschreven

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle service, super producten

Hele mooie dingetjes voor als je gaat trouwen. Snel geleverd en allemaal super in orde!

Pakket nog steeds niet thuis bezorgd

Mijn verjaardagskado voor een 4-jarige bink is nu niet op tijd binnen, jammer!

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

Super snel verzonden

Vlotte levering.

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Matched de beste prijs maar levert sneller

We kwamen een aanbieding tegen op magnetic tiles bouwtegels. Helaas bleek het een erg goede aanbieding, binnen minuten waren de bouwtegel sets op en viste we achter het net. Gelukkig had We Love Deco de aanbieding ook gezien en zette dezelfde aanbieding op de site. Direct besteld uiteraard, en met een bijkomend voordeel dat we het zelfs een dag eerder (maandag) in huis hadden. Top!

Snel service

Prettig, snel geleverd

geweldig

Zeer snelle levering, degelijk materiaal, precies zoals beschreven op de website, zeer goede verpakking. Zeer tevreden klant

Te fijne site!!!!

Je wordt hier zoooo vrolijk van! heel gevaarlijk ook want je jan niet stoppen met inslaan!!!!

Mooie badcape met naam

Heel blij met de badcape met de naam erop. Ook het bestelde knuffelbeertje was heel schattig. Snelle levering!

Zeer tevreden over het artikel en zeer snelle levering. Dank u

Zeer goede ervaring. Alles was tip top in orde. Een aanrader. Zeer snelle en verzorgde levering.

Snelle levering en goede kwaliteit versiering

Ik heb al een aantal keer een ballonnen boog gemaakt met de ballonnen van wedding deco. Ze hebben verschillende maten en ze zijn echt top kwaliteit! Ze hebben ook andere leuke decoratie alles om je feestje compleet te maken.

Snelle levering, alles zat netjes verpakt. Super blij met de gepersonaliseerde feestmutsjes en bedankjes voor mijn zoontje z’n eerste verjaardag! Het zag er mooi uit.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ