Was de 1e keer en ben heel tevreden. Werd geleverd op de juiste tijd.
Een dikke voldoende! Helemaal blij mee Ada! Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Goede service, alles zeer vlot verlopen !
Dat vinden wij erg prettig te vernemen Murielle! Bedankt voor je tijd en bestelling bij Welovedeco. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De producten die ik besteld heb zijn mooi, goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd.
Erg prettig te lezen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn Laura. Wij wensen jou er veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Erg goed
Hi Jet, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. We zijn blij te vernemen dat je ervaring met ons goed is! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Na meerdere keren mailen en bellen niet gekregen wat wij besteld hebben, personeel aan de telefoon begreep ons probleem , echter de personen achter de drukkerij snapte dit niet... Zooo jammer zo spijtig nooit meer bij jullie bestellen!!!!!!!!
Beste Daisy, bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wat jammer te vernemen dat we jou niet meer terug zullen zien in onze webshop. Dat vernemen wij natuurlijk graag anders. Zoals wij terug kunnen zien in de conversaties heeft ons team uitgelegd wat de reden is van het niet opnieuw kunnen aanleveren van het ontvangen product. Mochten hier nog vragen over zijn, stel deze gerust. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Voor een zacht prijsje hebben we mooie kadotjes gekocht! Was precies op tijd binnen, helemaal fijn
Hey Marleen, bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te vernemen dat de producten op tijd zijn ontvangen. Wij hopen dat de uiteindelijke ontvangers er veel plezier van zullen hebben. Voor nu wensen wij jou een fijne dag toe verder. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Na wat negatieve recensies over slechte service en levering, heb ik met enige twijfel besteld. Ik heb 2 gepersonaliseerde Studio Noos tasjes laten maken als kraamcadeau. En beide zijn keurig in orde en snel geleverd. Ik durf het nu wel aan hier vaker dit soort kraamcadeaus te bestellen.
Beste Marie, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank hiervoor. Wat jammer te lezen dat eerdere recensies twijfel hebben gebracht over onze service. Dat betreuren wij natuurlijk heel erg. Wel ontzettend fijn te vernemen dat je toch een bestelling hebt durven plaatsen en dat je hebt ervaren dat onze service en kwaliteit wel voldoet aan de wensen. Ik hoop dat de uiteindelijke ontvangers van het kraamcadeau er blij mee zullen zijn. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
We kochten enkele tafellopers in de kleur 'terracotta', voor ons trouwfeest. We kregen er met de kleur 'oud roze' in de bus. Dit was voor onze decoratie ook mooi, dus geen probleem. Maar wel handig om weten...
Hi Melanie, bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Weddingdeco. Het spijt mij te vernemen dat de kleur van het geleverde product niet overeen blijkt te komen met de product foto. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort, excuses hiervoor. Mocht je hierover nog contact wensen, neem dan gerust contact met ons op. Het team is bereikbaar van Maandag tot en met Vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een heel schattig poppenwagentje voor onze bijna één jarige kleindochter Puck besteld. Werd netjes volgens afspraak op tijd bezorgd. Het pakket werd keurig verpakt afgeleverd en was binnen no time zelf in elkaar gezet. Hier spreken een tevreden Opa en Oma. Wij gaan ervan uit dat onze kleindochter hier heel erg blij mee zal zijn als ze op 1 oktober as haar eerste verjaardag viert!!
Hi Marieke, Heel erg fijn te vernemen dat we jullie als tevreden opa en oma mogen bedanken voor jullie bestelling! Wij hopen van harte dat jullie kleindochter er veel plezier van zal hebben! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mooie spullen en snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden wanneer verpakt en geleverd gaat worden. Programma om te personaliseren werkt makkelijk,dat is altijd fijn.
Hi Monique, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Het boek is super mooi qua uitstraling en papier. Indeling in het boek ook super overzichtelijk en duidelijk. Enige verbeterpunt is dat alles in het Engels en niet in het Nederlands. We love deco heeft ook een snelle en duidelijke communicatie over de levering. Super fijn dat je bij het afleveren gelijk kan kiezen voor een ophaalpunt.
Hi Desiree, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten voor ons. Wij vinden het fijn te vernemen dat jij jouw bestelling bij ons als prettig ervaren hebt. Dat horen we natuurlijk graag! Wij wensen je veel plezier toe van het boek. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bestelling super snel geleverd! Na dit cadeau als Kraamcadeau besteld te hebben was ik zelf zo enthousiast dat ik deze dezelfde dag meteen voor mijn eigen kinderen besteld heb. Een mooie herinnering voor later..
Hi Renee, bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend leuk te lezen dat je zo enthousiast bent geworden en hierdoor zelf nog een bestelling hebt geplaatst! We hopen van harte dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet. Team Welovedeco
Voor de verjaardag van onze dochter heb ik de knutselkist besteld. Hij is erg mooi. Ik ben er blij mee en ik denk zij ook.
Wij hopen natuurlijk van harte dat je dochter een mooi knutselwerkje voor jou zal maken! Wij wensen je dochter veel speel plezier toe! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Gaaf om op deze manier de champagne te personaliseren.
Hey Leonie, wat leuk te lezen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik snap niet hoe een pakket zo snel geleverd kan worden, ontzettend blij mee, bedankt namens een hele blije dochter!!
Wij zijn enorm blij te vernemen dat je bestelling op tijd is aangekomen. Wij wensen je veel plezier toe van je aankopen en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
Ik ben zo tevreden met mijn bestelling, het is altijd afwachten en spannend hoe de product in het echt eruit gaat zien. Maar wat is het mooi! Alles ging tot het ontvangen super goed. Ik zal zeker vaker bestellen.
Hi Malika, bedankt voor deze fijne beoordeling. Een top cijfer waar we trots op mogen zijn :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bestelling was on hold gezet vanwege het warme weer en de chocolade die anders zo smelten. Er werd daar wel een mail overgestuurd met bedankt voor je bestelling etc en onderaan pas over de chocolade waardoor wij dat niet gezien hadden. Na een week maar gebeld en werd er verteld dat de bestelling die dag vrijdag en anders zaterdag verstuurd zou worden en dat we een track and trace zouden ontvangen. Op maandag deze natuurlijk niet ontvangen dus weer gebeld met veel moeite iemand aan de lijn gekregen. De medewerker moest veel dingen na vragen en we werden een aantal keer in de wacht zet. De chocolade konden we vervolgens ophalen in op de productielocatie in Dordrecht omdat alsnog verzenden te laat zou komen voor onze bruiloft en de bestelling annuleren ook geen optie was. De productielocatie op anderhalf uur rijden kon vervolgens de bestelling niet vinden en wist van niks. Dus weer de klantenservice proberen te bellen. Uiteindelijk was de chocolade gevonden maar was de rest van de bestelling al verzonden. Die kwam vervolgens in plaats van smiddags pas savonds aan waardoor we onze planning weer konden omgooien. Kortom een hoop gedoe!!!! Producten waren uiteindelijk wel oke gelukkig
Beste Linda, hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij betreuren het zeer dat middels een samenloop van verschillende acties en omstandigheden de ervaring met onze shop als niet prettig ervaren word. Dat horen en lezen wij natuurlijk graag anders. Het is zeker niet gebruikelijk dat deze ervaring gegeven word aan onze klanten. Het spijt ons dan ook enorm dat het op deze manier verlopen is. Mochten wij nog iets kunnen betekenen, neem dan gerust nog eens contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Was opzoek naar herbruikbare zakjes voor fruitprakjes voor mijn zoontje. Vond ze hier in de aanbieding. Zeer tevreden hierover. Daarnaast wat producten gekocht die ook van pas kwamen. Alle producten zijn van Zeer hoge kwaliteit naar mijn mening. En het was ook snel binnen. Zou hier zeker weer bestellen!
Hey Myrthe, Een prachtige beoordeling waar wij jou erg dankbaar voor zijn. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bestelling werd snel verzonden. Wat heel fijn is, is dat er 2 rietjes aanwezig waren. Onze dochter (met het syndroom van Down) vind de beker fantastisch mooi en fijn drinken. Eindelijk een beker die ze niet kapot kauwt.
Beste Zippora, Een dikke 10, daar worden wij blij van! Wij hopen natuurlijk van harte dat je dochter veel drinkplezier zal ervaren van de beker! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Groot aanbod
Hi Jessica, bedankt voor je beoordeling. Fijn te vernemen dat ons assortiment als groots word ervaren. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Na mijn pakket niet ontvangen te hebben. Krijg ik geen gehoor bij de klantendienst die ik al 3 weken probeer te bereiken. Dit is echt een dikke klucht, nooit bestel ik hier nog iets. Mensen oplichten heet ik dat.
Hi Amber, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. We betreuren het zeer te vernemen dat het niet lukt ons te bereiken. Doorgaans kun je ons bereiken via [email protected] of telefonisch via 088-0990300. Door drukte lukt het ons niet altijd iedereen telefonisch te woord te staan. Mocht je een mail hebben gestuurd doen wij ons uiterste best hier binnen 48 uur op te reageren. Mocht je nog niemand gesproken hebben, laat dit dan gerust weten. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
I ordered a personalized item. but I later decided to cancel it after getting advice from the service. the service said the order was not yet made and they could cancel the order if I wished, so immediately I wrote an email back saying"Yes, please cancel it". Naturally, I made another order from another place then. The next day, I got a shipping notice, somehow they still made the item. I called the service again and again, and the answer was simply, no one saw your email, so the item was produced. Now you have to take it! Whatever communication did not work, the service did not even allow me to finish my sentence and they just hung up. I have never seen poorer service anywhere else!! Real eye opener!
Supersnelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. En de pompoenen zijn echt superleuk! Zat goed verpakt ook.
Hi Winny, bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat het ontvangen artikel naar je wens en verwachting is. We wensen jou er dan natuurlijk ook veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Goede en snelle levering.
Fijn te lezen dat het pakket in goede orde is ontvangen Gerdie. Ik wens je veel plezier toe van de producten. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snel en zeer netjes verzorgd bezorgd
Beste Ella, bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Welovedeco. Blij te vernemen dat alles in goede orde ontvangen is. We wensen je veel plezier toe van je aankopen en hopen je nog eens terug te zien in de shop! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ