Top kwaliteit

Snelle levering,top kwaliteit,mooie duurzame materialen

Snelle levering Goed verpakt Prima verkoper

Super goed verlopen

Ondanks negatieve reviews heb ik al eens eerder besteld bij deze website. Waarom zou ik mij dan nu laten beïnvloeden door deze reacties. Hij is weliswaar twee dagen later bezorgd maar dit heeft ook deels met de pakketdienst te maken. Het is keurig netjes bij ons binnengekomen en de kids gingen zowel met het speelgoed als met de dozen spelen. Dus wij zijn zeer tevreden met onze bestelling en zouden zo weer bij deze winkel bestellen.

Fijne winkel, beschrijving alleen niet volledig

Ik heb een gepersonaliseerde kunsteloos gekocht. Mooi ding, enige wat jammer is, is dat ie leeg geleverd werd. Op de website staan foto’s van een gevulde met knutselspullen. Nergens in de kleine letters stond dat het exclusief dat was. Misschien had ik beter moeten weten maar leverde me wel een extra ritje naar de winkel op

Vreemd

1sept iets besteld(voor verjaardag kleindochter). Iedere dag kreeg ik een mailtje van vervoerder dat bestelling een dag later bezorgd zou worden. Tot 5 keer toe. Op aanraden van klantenservice het artikel(was nu 15€duurder) nog een keer besteld. Dat kwam na 2 dagen,net op tijd voor verjaardag. Eerste bestelling is er nog steeds niet. Ik wacht nog op antwoord wat er nu gaat gebeuren,geld terug? Wat doen ze aan het “ te veel betaalde” bedrag. Ik wacht nog op antwoord

Snel en zonder brokken bezorgd

Goed ingepakt

Top service. Ik kreeg mijn bestelling op tijd en alles is netjes.

Ik zal zeker andere mensen aanraden om bij We Love Deco te bestellen en ik zal zelf nog een keer bestellen.

Mooi!!

Super snelle levering en mooie wagenspanner, precies zoals de foto op de website.

Een wauw klantenbeleving

Ze gaan steeds voor die extra mile. Ze denken mee naar oplossingen en zijn heel bereidwillig om je te helpen om de producten nog persoonlijker te maken. Zeer stipt in hun service : zowel wat betreft antwoorden op vragen als voor de levering.

Prima in orde

Duidelijk alles+

Snelle verzending, artikel netjes verpakt

De communicatie over mijn bestelling was goed. Het pakketje was binnen een mum van tijd verzonden en ik had het snel binnen. Ook goed verpakt☺️ Blije kinderen en ik blij met nieuw speelplezier.

Mooie lettertype, verkreukeld aangeleverd

Mooie letters, pakket wel verkreukeld aangeleverd waardoor er 2 barstjes in de letters zaten. Deze zie je (denk ik) bijna niet als je de letters plakt. Dit moet ik nog doen :). Verder prijs kwaliteit prima

Late levering

Een gepersonaliseerde speelbak besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Op de website stond een levertijd van 5 werkdagen. Na de bestelling volgde geen informatie over de verwachte levering, dus heb zelf 4x contact gezocht met de winkel om duidelijkheid te krijgen over de levering. Uiteindelijk is de speelbak net op tijd geleverd (avond van te voren), maar ik kreeg geen garantie voor tijdige levering en werd verzocht steeds zelf te bellen. Op zich niet erg als een bestelling vertraagd is, maar de bestelling is pas op de 5de werkdag na bestelling gemaakt. Goed om dan proactief een bericht te sturen. Speelbak is trouwens prachtig en van goede kwaliteit.

Prachtige houten kistjes met herinneringen voor later

Snelle levering, netjes verpakt en het resultaat mag er zijn!

Helemaal top!

Had spullen besteld en de volgende dag was er een mooie actie. Super netjes geholpen en mijn bestelling kunnen annuleren en alsnog van de aktie kunnen profiteren! Top service dus.. Ook alle produkten waar netjes en helemaal blij mee. Kortom aanrader dus!!

Naam moet opvallender

De lettergrootte is goed maar de letterdikte is te mager. De letters zijn gemaakt met een (te) dun lijntje, waardoor de naam in de badstof nauwelijks opvalt

Supercool!

Mijn zoon vindt zijn traktatie (= het blikje Pringles met jungle wikkel) echt supercool!!! (Ik trouwens ook, hahaha...)

Fijn!

Wij kochten de wildride om mee op vakantie te gaan. In begin twijfelde ik of het we goed zou zijn, maar daar zijn we nu helemaal van overtuigd! Hij is handig weg te steken en neemt geen plaats in. Onze dochter stapt graag maar wil ook opgepakt worden. Aangezien ze al wat zwaarder wordt is dat niet altijd handig. Met deze draagzak lukt dit perfect en is het voor ons veel minder zwaar. Ideaal wanneer we een dorpje gingen bezoeken!

Netjes, goed geregeld,

Producten zowel de kant en klare als de custom made zijn netjes gemaakt en bezorgd. Content met de prijs/kwaliteits verhouding.

Klantenservice 0

Erg jammer zo’n leuk bedrijf maar de klantenservice erg slecht, niet meedenkend en ook nog de bestelling die te laat komt.

Te laat

Heb mijn connetix niet optijd kunnen ontvangen voor de vakantie. Erg jammer. Moet de bezorging helaas paar dagen later inplannen .

Jammer

Mij bestelling is niet geleverd! Wacht nu op mijn retour en geld terug

Binnen 2 dagen bestelling binnen. Prima geregeld!

Duidelijk en snel

Goede website, makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie over de levering en snel thuis

Mijn kind speelt met niks anders meer.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ