Response from the business owner
Beste Tamara,
Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend om te horen dat je onze communicatie als slecht hebt ervaren, excuses hiervoor.
Wat betreft het bellen, het is niet zo dat de collega's van de klantenservice niet opnemen. De lijnen zijn allemaal bezet waardoor je er simpelweg niet doorheen komt. Ook geef je aan binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling een mail gestuurd te hebben, wij ontvangen 10 tallen mails per dag waardoor wij niet altijd tijdig een mail kunnen lezen en/of beantwoorden. Daarom staat ook duidelijk in de ontwerptoolvoorwaarden vermeld:
Voor gepersonaliseerde bedankjes en drukwerk geef je akkoord op onderstaande voorwaarden:
Bestanden worden afgedrukt zoals besteld door de klant. Controleer daarom goed op spelfouten, data, namen etc.;
Wanneer bestanden zijn gedrukt kan een bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden;
Tot m'n verbazing hebben we de mails die daarna door jou gestuurd zijn nooit ontvangen, omdat deze (denk ik) in de SPAM map terecht gekomen zijn, excuses hiervoor.
Mocht er nog een terugbetaling oid nodig zijn mag je uiteraard altijd alsnog contact opnemen met onze klantenservice:
Tel: +31880990300
E-mail: [email protected]
Bereikbaar op ma t/m vrij van 8:30-17:00 uur, met uitzondering van feestdagen.
Met vriendelijke groet,
Team WELOVEDECO