Uitgebreid assortiment en supersnelle levering!

Ik heb laat id avond nog een bestelling geplaatst en de volgende dag kreeg ik mijn bestelling al binnen. De artikelen zijn goed geprijsd en ze hebben een uitgebreid assortiment. Dus voor ieder wat wils. Artikelen zagen er in het echt exact uit zoals ze op de website stonden. Hartstikke tevreden!

Vind het goede product

Prima product

Prima product. Het was alleen jammer dat we de attentie zelf nog in elkaar moesten 'zetten'. We hadden verwacht een kant en klaar product te hebben besteld. De tekst op de sticker valt ook kleiner uit dan verwacht maar desondanks niet ontevreden

50€ weggegooid

T verzoek om n review kwam eerder dan een antwoord op mijn klacht. Feitelijk een defect product (heliumtank) ontvangen waardoor alles nieuw aan moeten schaffen. Let op! De reactie van deze verkoper kan de review beïnvloeden wanneer deze adequaat handelt. Word vervolgd…..

Alles wat je wilt hebben ze. Alle gepersonaliseerde items maken de erg mooi en ziet er helemaal naar verwachting uit. Erg blij met alle producten voor een perfecte trouw!

Prima ,snel netjes

Goede side Makkelijk online te bestellen Was er binnen een paar dagen

Vlotte service en goede kwaliteit

Het product is precies hetzelfde als op de website. Contact met de klantendienst verliep vlot en vriendelijk en mijn decoratie werd erg snel geleverd. Absoluut aan te raden.

Slechte naservice!

Eens je hebt besteld wordt er niet meer naar de klant omgekeken! Telefonisch onbereikbaar ( lange wachttijden, veel € gekost vanuit België). En dat voor niets! Op mails wordt er gewoon niet geantwoord. Super slechte communicatie! Ik had een typfoutje gemaakt, onmiddellijk na mijn bestelling gemaild en een hele ochtend geprobeerd om te bellen maar je geraakt gewoon niet binnen. Om dan te horen te laat, we kunnen er niets aan doen. 55 prikkers gewoon de vuilbak in. Dan ontvang ik de bestelling en ontbreekt er een item. Meerder malen gemaild , gebeld ( alweer) zonder ook maar enige reactie. Ik zal hier nooit meer bestellen en zeker niet aanraden!

Perfect mooie ringkoffer!

De koffer ziet er perfect uit met onze tekst erop! Super snelle levering!

Geweldig!

Super origineel gastenboek. Mooi formaat. Stevige kaartjes.

Geen reactie

Ik heb jullie al 2 keer een mail gedaan. Het pakketje is nog steeds niet binnen

Leuk nachtlampje lampje, goed afgewerkt.

Snelle levering door de koerier, pakketje was goed verpakt en aales was aanwezig. Goede aankoop!

Goed product en fijne kwaliteit en prijs verhouding

Verzending was heel erg snel! En product zoals omschreven. Een goede prijs kwaliteit verhouding dus erg fijn.

Service is top

Heel goed bereikbaar personeel. Snelle hulp via de mail. Ruime keuze. Producten zijn van goede kwaliteit, wel een lange levertijd voor bepaalde dingen.

Goede site snelle levering

Uitgebreid aanbod heel compleet fijne website

Gewoon perfect

De gepersonaliseerde kinderacte was mooier als verwacht volgens onze dochter..wij vinden het ook erg mooi en gaan er een mooie dag van maken

Prachtige producten volledig gepersonaliseerd voor onze trouwedag!

Wij hebben de bedankjes en de grote enveloppenkist laten maken in onze stijl en het resultaat is echt fantastisch,

Erg leuk

Erg leuk product en super snelle bezorging

Uniek, gepersonaliseerd en snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij We Love Deco BV verliep prima. Ik ben heel tevreden met de persoonlijke bedankjes die ik als huwelijksleverancier liet maken voor mijn klanten. Hiermee zullen ze aangenaam verrast zijn!

Schitterend!

Prachtige producten! Excellente service!

Geweldige service en veel keuze

Je hebt enorm veel keuze en echt voor ieder wat wils. Ook is het fijn om de site gewoon af te speuren ter inspiratie, het brengt je op vele ideeën! Wij hebben al het een en ander besteld voor onze bruiloft en het is allemaal echt onwijs mooi! Beter dan we verwacht hadden! Een poster bevatte echter een drukfout, maar na een mailtje kregen we direct een nieuwe opgestuurd, uitstekende service!

Mooie producten en snel geleverd

Producten zijn snel binnengekomen en zijn precies zoals afgebeeld. Ik ben dus zeer tevreden en zal hier vaker bestellen.

Levering niet compleet

Levering niet compleet en ook nog geen reactie gehad

Uitstekende service en kwaliteit

Good job! Thank you!

Super fast delivery (ordered at night and delivered next morning in BE!) Super cute products! Thank you very much!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ