Mooi cadeau voor een betaalbare prijs

Ik heb een toilet tas met opdruk besteld en ontvangen om mijn vriendin als getuige te vragen. Was precies zoals verwacht. Ik ben tevreden

Super leuk

Het is perfect

Goede nette en snelle levering! Zeer tevreden

Goed product, snel geleverd

Mijn zoektocht naar een koffiebekertje van bio plastic om mee te nemen wanneer ik koffie uit een automaat wil halen waar kartonnen bekertjes naast staan was hopeloos. Alleen per honderd tegelijk kom ik slagen maar daar zat ik niet op te wachten. Bekers per stuk waren veel te hoog of te breed dus lastig mee te nemen. En toen vond ik ineens dit “kinder”bekertje, precies de maat van een kartonnen bekertje. En ze zien er ook nog eens leuk uit, top!

Verkeerd artikel en geen reactie op mail

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen en krijg geen reactie op mijn mail. Vooral heel jammer dat er wel altijd op social media tijd is om reclame te maken maar geen tijd om op emails te reageren.

Snelle verzending goed service

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen.

Blij

Ik heb een eigen ontwerp welkomstbord bij weddingdeco.nl gemaakt en besteld! En het word snel gemaakt en de bord is ook heel stevig en de kwaliteit is heel goed! Zeker een aanrader. De levering is ook heel snel!

Aanrader

Heel tevreden en snelle levering!

Redelijk

Levertijd prima, alleen het badje is niet volledig rond. Bij het opblazen blijven er hoekjes in de ronde banden.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had een huisnummerbordje met naam besteld voor de verloving van kennis. Het was snel geleverd en super kwaliteit. Beide waren er erg blij mee, zeker een aanrader!!!

Prachtige pop

Prachtige stoffen pop gekocht voor mijn dochtertje. Blij met de mooie pop en de snelle levering

Fijne ervaring!

Product werd al een dag na bestelling geleverd, terwijl het de avond ervoor pas besteld was. Geweldig! Kwaliteit van het product ook goed, mijn dochter heeft er al fantastisch mee gespeeld.

Leuke hart krijtbordjes!

De afmeting is precies zoals ik gehoopt had. Erg betaalbaar en een leuke toevoeging op onze accessoireset!

Snelle bezorging dus helemaal top :)

Leuke shop met mooie spullen

Erg blij met mijn bestelling. Een overzichtelijke site en snelle levering. Leuk voor mijn eigen kinderen maar ook zeker voor cadeautjes!

Bestelling had een langere levertijd maar werd toch eerder geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Super blij met mijn aankoop!

Alles zoals beloofd

Alles zoals beloofd

Mooie producten maar reageert niet op mail

Een gedeelte van de bestelling is verkeerd geleverd maar er wordt niet gereageerd op de mail die ik stuur. Producten die goed geleverd zijn in orde en zien er goed uit.

Geweldig !

Ik had een bestelling geplaatst en ik had alles heel snel ontvangen. 1 iets was een beetje beschadigd, ik heb onmiddelijk contact opgenomen, ze hebben heel snel geantwoord. En ik heb dan ook gewoon direct een nieuw gastenboek ontvangen kosteloos. Ik ben zeer tevreden van jullie service en klantvriendelijkheid ! Bedankt

Krijg laat bericht terug

Ik probeer te bellen niet bereikbaar heb een betaalverzoek gekregen heb het betaald en nog steeds niks binnen is al bijna 2 weken

Mooi aanbod

Wat een fijne webshop is KidsDeco! Een heel uitgebreid afwisselend aanbod van mooie spullen voor mijn lieve zoontje. Ook cadeautjes voor familie en vrienden bestellen we hier, want ze hebben mooie merken en leuke spullen, in elke prijscategorie. Snelle levering, regelmatig fijne kortingen en een makkelijk retourbeleid als het toch niet precies is dat je zoekt.

Supersnelle verzending

Prima ervaring met deze webshop: ik had lastminute spulletjes nodig voor een verjaardag en deze kwamen keurig de volgende dag, terwijl ik ze 's avonds laat had besteld. De enige webshop voorzover ik weet die LaDurée servetten etc. verkoopt. Klein minpuntje waren de cijferballonnen, waarbij een rietje ontbrak om ze te kunnen opblazen: dit hebben we zelf opgelost door een ander rietje te gebruiken.

Een 10!

Duidelijk alles aanklikken, keuze is zo gemaakt en snelle levering! Bij binnenkomst alles naar wens vandaar een dikke 10!

Mooie producten en duidelijke communicatie

Ik zou hier de volgende keer weer wat bestellen.

zeer goede ervaring snelle service

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ