zeer goede ervaring snelle service

Photobooth fantastisch

Mijn pakketje werd snel verzonden. En was goed verpakt. Ontzettend tevreden over het product wat ik besteld heb. Onze photobooth gaat stralen met onze achtergrond

Product was goed verpakt en snel opgestuurd. Het was precies zoals omschreven

Geweldig!

Product is precies als de foto’s en hoe de beschrijving is. Ook een super snelle verzending.

Mooie spullen snel verzonden

Ik heb een prachtig verschoonmandje gekocht. Het werd snel verzonden en ben er erg blij mee!

geweldig !!

prachtige glijbaan ! mijn dochtertje van 15maand is er zot van.

Alles naar verwachting en wens!

Goede communicatie Mooie gravering Op tijd geleverd

Mooie leertoren.

Mooi product, en heel fijn om in elkaar te zetten. De kinderen vinden het geweldig!

ben zoiets niet gewend

Was niet zo makkelijk. Omdat de levering niet bij ons moest komen. Maar het is toch goed aangekomen.

Super klantenservice, vlotte communicatie en top service!

The book had a hole in the penultimate page

The book arrived destroyed. I have asked the company what should I do to return it because this is not me not wanting it, but this is a product with defects, and had not received any answer.

Prachtig drukwerk - geweldige service - keurig op tijd

Ik heb op maat gemaakte bedankjes besteld. Het drukwerk is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De klantenservice is goed te bereiken en ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De doosjes zijn super mooi en keurig op tijd geleverd. Super bedankt Team!

Goede kwaliteit!

Snelle bezorging met goede kwaliteit artikelen voor onze bruiloft!

Top!!

Al diverse keren wat besteld & de kwaliteit, service en snelheid is alle keren top!! Dus zeker 1 van mijn favoriete webwinkels!

Super blij mee!

Snelle levering en goed product

Mooie bewaardoos

Hele mooie houten bewaardoos, stevig materiaal en erg netjes afgewerkt.

Prachtig kraambord

Het kraambord wat wij hebben besteld voor de geboorte van ons dochtertje was prachtig, met een klein hertje op. Snelle levering en ongelooflijk veel positieve reacties gekregen. Ook heel makkelijk te bevestigen op raam. Wij zijn super tevreden!

Top gewoon

Prachtig uniek cadeau

Wat een PRACHTIGE dingen, ik heb een persoonlijk gegraveerd cadeau besteld (cadeaupakket relax)..in 1 woord PRACHTIG!! En heerlijk ruikend..top!! Gisteren besteld en vandaag al in huis..daar kan menig webshop een voorbeeld aan nemen!!!

Traktatie besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Het was vrij last minute maar met de belofte dat het direct verzonden zou worden als ik binnen 4 uur bestelde, het risico toch maar genomen. Ik kreeg echter geen reactie dat het verzonden was. Wel bevestigingsmail van bestelling. Gebeld naar het nummer dat in de mail stond. Dit nummer is niet toegekend kreeg ik als antwoord. Enkele minder positieve reviews gelezen en dan uiteindelijk een alternatief voorzien. Kreeg ik de dag erna mijn bestelling toch wel toe zeker. Ikke blij en zoon blij. Al bij al is alles prima verlopen. Les voor mij: bestelling in het vervolg vroeger doen

Heel mooi

Kleine cadeaudoosjes besteld. Snelle levering en mooie kwaliteit. Maakt je feestje echt af!

Waanzinnig mooi resultaat

Ik wilde als trouwcadeau iets persoonlijks geven en kwam er op de site alleen niet uit. Ik ben per mail ontzettend goed geholpen en ondanks een fout van mijzelf gecompenseerd door weddingdeco. Niets was onmogelijk! Ik vond het resultaat zo mooi en ik weet dat het bruidspaar ook een mooi aandenken heeft voor de rest van hun leven. Jammer dat we hier geen foto kunnen delen, want het resultaat mag zeker gezien worden!

Mooie muursticker

Goede omschrijving erbij om het op de muur te plakken. Mooie kwaliteit. Wij hadden een muursticker van 60cm doorsnee, dit moet je wel met z'n 2e doen voor een mooi resultaat.

Gewoon goed , 1 klein minpuntje

Goed, mooi geboortebord zoals verwacht en leuke slinger. 1 puntje ik heb gevraagd om op mijn huisadres af te leveren , maar het werd een DHL punt terwijl ik wel betaald heb voor thuis afleveren.

Opzich prima maar meer bestellen dan je nodig hebt

De zakjes waren in principe wel goed alleen van de 120 zakjes waren er 8 defect. Heel belangrijk om dus meer te bestellen dan dat je nodig hebt.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ