Gewoon goed , 1 klein minpuntje

Goed, mooi geboortebord zoals verwacht en leuke slinger. 1 puntje ik heb gevraagd om op mijn huisadres af te leveren , maar het werd een DHL punt terwijl ik wel betaald heb voor thuis afleveren.

Opzich prima maar meer bestellen dan je nodig hebt

De zakjes waren in principe wel goed alleen van de 120 zakjes waren er 8 defect. Heel belangrijk om dus meer te bestellen dan dat je nodig hebt.

Netjes

Mooi afgewerkt de Fles dopjes En goed in gepakt en de tule en lintjes Netjes .

Ruime keus en super service

Een winkel met zoveel leuke unieke producten, altijd iets te vinden en super snel in huis. Ideaal!

Snelle levering, stevige goede spullen. Bij enkele producten zat er helaas geen opblaas sprietje bij, gelukkig had ik meerdere items. En.. meerdere mensen vroegen waar de spullen vandaan kwamen, dus dat is altijd leuk en positief!

Bestelling te laat geleverd

De bestelling was prima maar te laat geleverd. Voor bestelling gebeld en erna nog twee keer. Twee keer verzekerd dat het jog oo tijd zou komen; de laatste keer zou het do geleverd worden…Kwam vrijdag op de trouwdag pas binnen.

Bad!!

My glas box for the envelopes for our wedding arrived completely broken!!! I send immediately an email that they have to send a new one, but 2 days later I got an answer that they don’t have it in stock.. our wedding is in 4 days and now we have to find a quick new solution. That is not nice at all! And we even have to have a discussion to get our money back!!! That’s just shameless!!!

Snelle levering van prachtig speelgoed

Mooie website met leuk artikelen voor kinderen. Snelle levering en met de juiste verpakt en verstuurd.

Top aankoop

Snelle levering en erg blij met mijn bestelde producten. Zoals omschreven en afgebeeld op de site. Kind blij, moeders blij

Snelle service.

Snel geleverd, goed verpakt en ruime voorraad!

Prachtig raambord

Met mijn telefoon heb ik gemakkelijk zelf een standaard bord aangepast, zodat het leek op het geboortekaartje. Bord was snel geleverd en ziet er prachtig uit!

Super leuk speelgoed, mooie actieprijs en snelle levering!

Ette tete klimrek met glijbaan besteld, was 2 dagen later in huis. Ik had een vraag gesteld via de mail, werd netjes voor me uitgezocht en terug gekoppeld.

Perfect!

Super leuke traktatie! Makkelijk te vouwen

Mooie spullen, snelle levering en komt overeen met se foto’s op de site.

Ik ben tijdig, juist en volledig geïnformeerd over de stand van zaken en het tijdstip van levering.

Ik ben zeer te spreken over de behandeling en afhandeling van deze (voor mij eerste) bestelling. Men houdt keurig woord.

Kleuren komen niet overeen

Een gepersonaliseerde glazen enveloppendoos besteld voor mijn vriendin die gaat trouwen. Op de afbeelding en in de tekst staat vermeld dat het roségoud zou zijn. Echter, is de kleur koper. Tevens is de geschreven tekst op de afbeelding wit en ik kreeg het product met geschreven letters in het grijs! Dus ga niet uit van de afbeeldingen die ze tonen bij de producten op hun website!

Snelle service,prima!

Mijn bestelling werd snel verwerkt en kwam snel en goed aan.

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd en dat terwijl het gepersonaliseerd is. We hebben inmiddels 2 houten speelbakken besteld voor vrienden, een groot succes!

Probleempje opgelost

Er was een probleempje met de bestelling maar dat werd nadien rechtgezet. Moet de nieuwe levering nog wel ontvangen. Dus op zich erna wel goed geholpen. Alleen niet zo evident om de klantendienst vast te krijgen, maar eens in communicatie wel vriendelijk.

Snelle service, goede kwaliteiten producten!

Prachtige memorieboxen

2 mooie gepersonaliseerde boxen ontvangen. Helaas sloot er een niet helemaal goed, contact gehad met de klantenservice en netjes opgelost!

Snelle levering en verpakt in een goed passende verpakking (dus geen onnodige hoeveelheid karton).

Iets besteld met naam, maar kreeg het zonder hoofdletter

Ik had een raamsticker besteld met de naam van mijn kindje. Vervolgens krijg ik hem met de naam zonder hoofdletter. Ik naar de klantenservice gebeld, zij benoemen dat ik een mail moet sturen om aan te geven wat het probleem is en wat ik nu wil (vrouw was niet vriendelijk aan de telefoon). Dus ik een mail gestuurd en na 3 werkdagen nog geen reactie. Vrij vervelend want ik had de raamsticker besteld ter geboorte van mijn kind.

Hele fijne site!

Wat een fijne website! Goed kunnen slagen voor de verjaardag van onze dochter. Ze hebben veel divers speelgoed en zelfs de versiering kon ik op de site kopen. Erg handig om alles op één website aan te schaffen!

Leuke website

Leuke website hele leuke hebbedingetjes en een snelle levering en goede informatie terug over bestelling en betaling toppie

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ