Duidelijk snel en makkelijk

Mooi product, goeie korting en top levering

Helemaal tevreden!

Uitstekende service

Uitstekende service van We Love Deco! Een houten klimrek met glijbaan gekocht en het materiaal is erg stevig, het is goed in elkaar te zetten en de verzending is erg snel. Al met al erg tevreden en zou hier zo nog eens bestellen!

Heel mooie producten

Heel mooie producten, snel geleverd

Top product, waar we goed gebruik van maken deze zomer.

Mijn kleine meid is heel blij met haar hoed waar we deze zomer goed gebruik van gaan maken en het nu al doen als we heerlijk buiten zitten.

Zijn er super blij mee.

Het welkomstbord voor onze bruiloft is super mooi. Wij zijn er erg blij mee.

Goede snelle levering

Mooi product, zoals omschreven

Snelle verzending, duidelijke site. Erg blij met mijn aankoop!

Super service

Super, snelle, service! Een duidelijke website met een enorm assortiment aan trouw decoraties. Van ballonnen tot bedankjes, van trouwkaarten tot kleding hangers, alles is te vinden voor een geweldige bruiloft bij weddingdeco :)

Super levering

Mooie spullen die rap worden geleverd.

Super snelle levering naar België

De dag na mijn bestelling waren mijn spulletjes er al. Ik deed mee met een kortingsactie en heb geweldige spulletjes voor mijn zoontje zijn 1ste schooldag gekocht en ook een nieuwe brooddoos en drinkfles voor mijn dochter. Ik kocht alles van Liewood omdat ik het een mooi en kwalitatief merk vind. Kindjes blij en mama ook.

Prima levering en goede kwaliteit

Helemaal tevreden. Meer valt er niet te zeggen. Betrouwbaar en goed!

Super snel

Ondanks de kortingsactie, super snelle verzending. Besteld in de avond, volgende dag nog in huis.

Donutwalls beschimmeld door vocht

Helaas zaten de donutwalls onder de vochtvlekken en schimmel. De geur bij het uitpakken zei genoeg. Domper als je hier een avond voor je feestje achter komt, omdat ik ze in elkaar ging zetten.

Great products and fast delivery

Always some nice items to find for the entire family

Top producten op een overzichtelijke website

Ik heb veel leuke dingen gekocht via we love deco. Het was snel bezorgd en zag er erg goed uit! Je kunt er van alles vinden om je bruiloft tot in de puntjes te regelen.

Kwaliteit, snelle levering, goede service

Ik shop regelmatig bij we love deco en heb niets te klagen. De levering is snel, klopt altijd en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik ben dan ook erg te spreken over dit bedrijf. Chapeau!

Super snelle levering

Wij bestellen al jaren hier onze versiering voor de verjaardagen van de kids. Altijd super snelle levering en mooie producten. Wisselende collectie zodat we elk jaar weer een ander thema hebben.

Onwijs blij met de producten voor mijn kids. Was ook de volgende dag al in huis. Heel blij mee, zeker aan te raden!

Prima kwaliteit en snelle levering

Tevreden over het product en was ook erg snel geleverd. Makkelijk te bevestigen.

Super goed en omdr kwaliteit is top

Bestel hier vaker voor de kids, flesjes speelgoed altijd goed en snel geleverd. Mijn favo website inmiddels.

Nog mooier dan verwacht. Had de toilettasjes met naam besteld. Zijn zijn van goede en mooie kwaliteit. Je ziet dat er zorg aan besteed is was ook netjes verpakt En ook optijd geleverd ga zeker nog meer bestellen voor de bruiloft in september

Super leuke spullen voor onze kindjes!

Snelle verzending en kids maken al goed gebruik van de mooie spullen

Snel en netjes geleverd!

Snelle levering en zo af en toe dingen kunnen kopen met een fijne korting. Leuk breed assortiment

Alles was zoals verwacht

Ik kreeg de leveling snel thuis bezorgd en alles wat ik had besteld was precies hetzelfde als o0 de foto's ;-) ik ben heel blij mee mijn bestelling.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ