Boeken blijven fantastisch en zeer geschikt als fotoboeken!

Mooie boeken, heb er al meerdere van. Snelle levering! Goed verpakt in de doos.

Snelle service goed matetiaal

Ok

Gewoon Top

Ga zo door met "alles"

Slechte service

Meerdere malen geprobeerd jullie te bereiken maar tot op heden nog geen reactie! Erg slecht niet aan te bevelen

Overzichtelijk en snelle afhandeling van bestelling

Zeer prettig, ruim aanbod en snelle afhandeling van mijn bestelling

Superleuk kraamcadeautje!

Snel geleverd en goede kwaliteit. Zeer mooie bedrukking. Superleuk kraamcadeautje!

Fijne snelle service

Helaas was er 1 vd 5 niet meer op voorraad maar dit werd direct opgelost met een creditfactuur. Mooie site met fijne inspiratie en producten.

Vooraslnog is onze bestelling niet compleet en ontbreekt communicatie

Op 9 juli hebben we bedankjes en een enveloppendoos besteld voor ons huwelijk op zaterdag 20 juli aanstaande. De bedankjes liepen vertraging op door het ontbreken van de chocoladehartjes. Uiteindelijk zijn de bedankjes afgelopen zaterdag geleverd. De enveloppendoos die ook onderdeel uitmaakt van onze bestelling, zat niet bij de levering. We hebben gemaild wanneer deze komt, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Vanochtend hebben we een reminder gestuurd daar wij voor morgen duidelijkheid willen hebben of we nog een last minute alternatief moeten zoeken maar nog geen reactie tot op dit moment. Vandaar dat onze rebiew voor nu op een onvoldoende uitkomt.

Troep!

Voor het kraamfeest van onze dochter allerhande balonnen besteld. Ik had o.a. 10x 60cm balonnen die zijn allemaal kapot geklapt. Na de eerste klappers zijn we ze minder groot op gaan blazen maar dat haalde niks uit. Ook de folie balonnen waren na een uur al zacht.

Snelle levering!

Zeer tevreden met de speelmat die zeer snel geleverd werd!

Mooi product, snel geleverd en goed verpakt.

Troep waar je teveel voor betaald

Ontvangst pakket snel, kwaliteit ballonnen zeer slecht

Heel mooi houten memory kistje besteld met naam. Echt top kwaliteit en snelle levering ♡

NOT SO GOOD

I RECEIVED A DEFECTIVE PRODUCT. HOWEVER THE DELIVERY WAS FAST.

Breed assortiment en goede service

Ik had twee artikelen besteld. Van een artikel was de doos al beschadigd en de inhoud ook. Hier direct over gemaild, iets verlaat ivm drukte een nette reactie ontvangen; nieuw product toegezonden gekregen en daarmee alles opgelost. Breed assortiment, altijd leuks te vinden!

Duidelijk, vlot en snel in huis

Wij hebben bedankjes besteld. Veel keuze en gemakkelijk te personaliseren. Eens besteld hebben we ze ook snel ontvangen. Exact wat we wouden!!

Perfect !

Ik heb kort dag pas een boek besteld en was gelukkig op tijd bij me, de gepersonaliseerde zaken duren iets langer gelijk er op de site stond en het was binnen de termijn van de website bij me ! Het boek was super mooi ! Het was een praaltje op de trouw ! Bedankt voor de mooie aflevering !

Geen antwoord op klacht

Mijn document is nat aangekomen door het bedrijf wat het levert. Hierop aangeven of zij dit voor mij kunnen oppakken om opnieuw te verzenden zodat het niet lelijk is. Hierop nooit meer wat vernomen.

Mooie houten kist en supersnel geleverd!

snelle verzending

Bestelling online ging vlot en alles was duidelijk, mijn product werd snel geleverd en heel goed verpakt

Artikel echt TOP, verpakking wat minder.

Prachtig gastenbord besteld, ziet er echt heel leuk uit. Dus erg blij mee. Het was alleen in een veel te grote (verder lege) doos verpakt en deze was half open en gehavend. Gelukkig was het gastenbord zelf goed verpakt waardoor het niet beschadigd was.

Mooi resultaat!

Snelle levering mooi resultaat van welkomsbord bruiloft!!

Heel mooie pins!

Leuke en kwaliteitsvolle producten! Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering. Alles was mooi ingepakt. Top!

Gender reveal kaarten bestelt voor mijn zoon en schoondochter Wat een mooie strakke leuke invul kaarten Ik raad dit bedrijf zeker aan Op vriendelijkheid Snelle levering Kwaliteit

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ