The decor was beautiful. The only reason I don't give it a 10 is because one of the items was cancelled.
Hi Aline, We are very pleased to hear that you are happy with the products you received. Apologies again for the stock difference. Hopefully we will see you again in one of our web shops in the future! With kind regards, Team Welovedeco
Super, sneller verzending! Blij met de broodtrommels
Leuk te lezen dat je blij bent met de ontvangen broodtrommels. Dat er maar veel lekkere lunch bammetjes in meegenomen mogen worden :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hele leuke muisjes
Wat zijn ze lief he die muisjes? Wij zijn ook fan Daniella! Wij wensen jou veel plezier toe van je bestelling en willen je bedanken voor deze fijne review! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik heb voor mijn man zijn 60e verjaardag gepersonaliseerde mini King pepermuntrolletjes uitgezocht om in een pignata te stoppen. Het resultaat van de fullcouler wikkels is supermooi geworden. Moet nog even aan het plakken.. maar dat gaat vast lukken.
Hoi Sonja, wat leuk dat je via ons pepermunt bedankjes hebt besteld voor de verjaardag van jouw man! We wensen jullie er veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mooie herinneringsdoos, Correcte prijs en voldoende groot
Hallo Marlies, bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij wensen je veel plezier toe van je aankopen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
makkelijk bestellen, snelle service
Goed te horen dat de snelle levering een positive ervaring geeft. Dat lezen we graag terug! Bedankt voor je beoordeling en jij veel plezier toegewenst van de items uit je bestelling! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Leuke spullen die met de tijd mee gaan! Snel geleverd en fijne mail communicatie over het proces van mijn bestelling! Al met al zullen er nog vele bestellingen volgen!
Hi Jolan, dankjewel voor je vertrouwen in onze webshop! Wat leuk te zien dat je een fijne ervaring hebt met onze webshop en wij je in het vervolg nog eens terug kunnen verwachten. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik wilde een gepersonaliseerd item bestellen uit de webshop. Ik had het product binnen 3 dagen nodig, maar de levertijd was langer dan dat. Luca van de klantenservice heeft mij zo goed geholpen, dat het product de volgende dag bij de productie lag en ik het product de dag erna ontving. Net optijd om het cadeau te geven! Top service!!
Een prachtig cijfer waar wij jou erg dankbaar voor zijn! Wij hopen van harte dat de uiteindelijke ontvanger van het cadeau erg blij is met de verrassing! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Voldoet aan de verwachting
Bedankt voor je beoordeling Eline! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Babymutsje met naam besteld voor in kraammand. De naam begint met een hoofdletter i De I dus..... Op het mutsje..geborduurd en wel...staat i,p.v. de I een soort omgekeerde pollepel ... een letter die ik niet herken als I. Heel jammer
Beste Antoinette, dankjewel voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Kidsdeco. Het product word geborduurd met een sierlijk font. Een voorbeeld foto van het alfabet word getoond op de product pagina. Op de foto staan alle letters, in groot en klein afgebeeld in het font dat geborduurd word. Zo is op voorhand zichtbaar hoe de letters er in dit lettertype uit komen te zien op het eind product. Wij plaatsen deze foto zodat de klant alvorens bestellen een voorstelling kan maken van het geen zij kunnen verwachten. Wij hopen van harte dat het mutsje alsnog een leuke toevoeging zal zijn aan alle new born outfits! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Geen lange wachttijd en heel goed verpakt aangekomen
Een 10! Woehoe! Helemaal te gek Marina. Daar zijn wij erg blij mee. Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Uitgebreide webshop die mooi en overzichtelijk is. Snelle levering
Wij zijn erg blij te mogen lezen dat ons ruime assortiment, en keuze voor een overzichtelijke website als prettig word ervaren! We wensen je uiteraard veel plezier toe van je order. Hopelijk zien je we je nog eens terug in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik vind de prijs kwa doosjes wel erg hoog had er wel iets meer van verwacht Maar het zie er wel netjes uit verder
Wij streven er naar de beste kwaliteit te leveren en passen onze prijzen hier op aan! Wij betreuren het zeer te moeten vernemen dat je een andere kwaliteit had verwacht van het getoonde en reeds ontvangen product. Mocht het artikel sterk afwijken van onze productteksten en foto's mag je hier uiteraard contact over opnemen met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en bieden passende oplossing aan wanneer dit nodig blijkt! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
precies wat ik zocht vond ik op deze mooie site, het bestellen ging makkelijk en kwam ook mooi aan. Erg tevreden!
Hey Kim! Heel erg bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt je beoordeling achter te laten. Wij zijn erg blij te zien dat wij zo'n prachtig cijfer van jou hebben mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Met kerst een aankoop gedaan voor speelgoed met magneten voor onze zoon van 4.5 jaar. Helaas bleek dat de magneten van het produkt niet goed werkten. Ondanks inspanningen van We Love Deco bood de leverancier geen oplossing. Dit heeft We Love Deco wel gedaan. Superfijn en goed geholpen echt een voorbeeld qua klantenservice!
Hi Michael, hartelijk dank voor je beoordeling. En wat fijn dat we het probleem alsnog voor jou hebben kunnen oplossen. We wensen jou veel plezier toe van je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super tevreden!
En dat horen wij graag! Heel erg bedankt voor je beoordeling Iris :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik ben heel blij met het kleed dat ik heb gekocht. Lekker zacht, mooie kleuren, snel bezorgd. Ik zou een 10 hebben gegeven als het kleed aan de onderkant antislip zou hebben gehad.
Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering Goed verpakt zodat niets beschadigd werd
Hey Cindy! Fijn te mogen vernemen dat alles uit je bestelling in goede orde ontvangen is. Dat vernemen we graag. We wensen je veel plezier toe van je aankopen! Met vriendelijke groet. Team Welovedeco
Snelle levering, mooie kwaliteit
Mooi programma om in te werken om het zo persoonlijk te maken. Prijs is in verhouding en levertijd ook.
Duidelijke site met mooie decoratie. Alles om je feestje in thema aan te kleden. Levering was snel en verzorgd, duidelijke communicatie. Helemaal top!
Hele duidelijke site en heel snel mijn bestelling geleverd. Ik bestel de volgende keer weer bij We love Deco en zal het zeker ook andere aanraden.
Heldere omschrijvingen op de website, en het artikel is exact zoals beschreven en op de foto's.
Fijne website, snelle levering. In een woord top!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ