Snelle levering, product zoals verwacht

Ik heb een gepersonaliseerd geboortebord gekocht. Het samenstellen/ontwerpen was gemakkelijk en het bord was snel bij ons thuisbezorgd. Super.

Een feestje!

Altijd fijne & mooie decoratie voor een heel fijn prijsje! Ook deze babyshower zal er weer tip top uitzien.

Heel erg blij en precies naar wens gemaakte bestelling!!

Snel geleverd en precies zoals verwacht!

Leuke gepersonaliseerde spullen

Voor een schappelijke meerprijs heb je een leuk en mooi gepersonaliseerd artikel en dat met een zeer korte levertermijn hiervoor! Alles wordt heel netjes afgewerkt. Aanrader!!

Super!!!

Snel en mooi

very good quality and nice hardcover

I loved that I could design the guest book myself with the thema and pictures of the wedding invitation. The printing of the pictures on the cover was very good quality and replicated nicely the original. The actual hardcover was a nice surprise and adds to the overall quality. It came quite fast, within a few days. Very satisfied

Helemaal blij

Een knuffel met naam besteld voor mijn zoontje. Hij is echt prachtig geworden. Ben er helemaal blij mee. Zeker ook een heel geslaagd cadeau om te geven als kraamcadeau. Ik ga dus zeker vaker bestellen

Prima overzicht en snelle levering.

Ik was op zoek naar iets leuks en hier gevonden. En toen bleken ze nóg veel meer leuke dingen te hebben. Wilde eigenlijk 1 artikel kopen maar het werden er 4. Zo leuk!!! Super snelle levering, had het de volgende dag al in huis.

Goed.

Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Fijne collectie, netjes verzonden

Alles is helemaal naar wens. Glazen producten zijn veilig verpakt en mooi schoon en glanzend. Er was fijn veel keus, maar niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een aanrader!

Vlotte service en mooi materiaal

Wij hebben al enkele dingen aangkocht voor onze teouw en wij zijn hier heel tevreden van. Handig dat ze een optie hebben van verschillende thema's. Zo kan je vlot zoeken op hetgeen dat je zoekt. Vlotte levering. En prijs kwaliteit zeker in orde.

Geweldig!

Super snelle levering en goede kwaliteit voor een lage prijs. Zou zeker weer bestellen!

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering binnen de aangegeven termijn!

Mooi geboortetegeltje , snelle levering

Snelle levering en de bestelling voldeed aan mijn verwachtingen!

Snelle levering en de bestelling voldeed aan mijn verwachtingen! Ik kijk uit de materialen te gebruiken voor de 1e verjaardag van mijn dochter.

In plaats van baby zonnehoedje kreeg ik rompertje

Ik word hier echt zo moe van. Brstellen is gewoon niet leuk meer.

Super mooie items voor een babyshower!

Teveel mooie items om bijna te kiezen maar het is zeker gelukt. Om een babyshower of verjaardag mooi aan te kleden heb je bij We love deco toch wel de mooiste spullen om uit te kiezen. Als je een bepaalde luxe wil uitstralen moet je hier zijn!

Prachtig precies zoals ik hoopte!

Als traktatie van m’n dochter heb ik de omhulsel voor een knijpfruitje en het bijpassende doosje voor de stoepkrijtjes besteld. Het is even wat werk, maar het is het waard! Wat is het mooi!

Goede ervaring!

De bestellingen zijn altijd keurig en snel in huis. Super veel leuke dingen hebben jullie! Voor zowel de allerkleinsten als de wat grotere kinderen!

Eenvoudig en snel

De bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit van de materialen is prima. De bestelling is precies wat we ervan verwacht hadden. We kunnen onze gasten een leuk en bruikbaar aandenken meegeven aan onze fantastische dag.

Vlotte levering, mindere kwaliteit

Vlotte levering, mindere kwaliteit

Bijzonder !

ik vond ze zo mooi als bedankjes cadeau voor onze gasten, maar ik hoop dat er ook een optie is als je al besteld hebt en wil je nog paar of 10 stuks extra bestellen, dat zou kunnen, dus we hoeven niet meer tot 25 stuks moet bestellen en betalen, jammer dat lukt niet , je moet altijd 25 minimaal bestelling moet plaatsen dat vind ik niet zo handig, sorry ik hoop dat jullie kunnen met deze probleem oplossen, ik weet het zeker jullie kunnen alle klanten blij maken.

Geweldig cadeau, daarbij snelle levering. Complimenten, en bedankt hiervoor.

Leuke waxinelichthouder

Mooie houten waxinelichthouders. De tekstopdruk is goed zichtbaar en het hout is mooi en ook onderaan is het mooi afgewerkt. Echter komen de waxinelichtjes ca 2 mm boven de waxinelichthouder uit en dat is wel echt een beetje jammer.

Goede service en binnen paar dagen in huis. Ziet er top uit. Goede kwaliteit

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht