Super service en snelle levering!

Top service en snelle levering! Ik dacht nooit op tijd binnen te krijgen. Traktatie bedankjes met naam besteld voor me zoontje zo erg tevreden mee en veel complimenten gehad! Bedankt.

Snelle levering. Alles mooi afgewerkt.

Leuk en snel

Mooie toilettasjes, precies zoals op de website. Snel bezorgd. Niet zo duur.

Heel mooi gepersonaliseerd gastenboek

Heel mooi boek voor de gasten. Kwaliteit van het boek zelf ziet er heel goed uit.

koffertje met naam

Top ontzettend leuk kraamcadeau Snelle levering Goed verpakt !

Super product en kwaliteit

Aanrader

Supersnelle levering, mooie decoratie

Snel kunnen bestellen bij We Love Deco voor onze afscheidsreceptie. Mooi materiaal, supersnel geleverd. Wij waren erg tevreden over het resultaat en bevelen deze website zeker aan!

Artikel zoals verwacht, top!

Prachtige geboorten boxen ontvangen

We hebben 2 geboorte boxen besteld (grote variant) snelle levering en super mooie afbeelding en naam er op. Het maken op de website was ook erg makkelijk. Zeker waard!

€4,95 voor 1 minuut van hun tijd betalen!

Mijn man bestelde een verkeerde maat. Ik heb ze direct gebeld of ze de order er uit konden halen, zodat ik als ik het bedrag teruggestort kreeg een nieuwe maat kon bestellen. Nu blijkt er €4,95 verwerkingskosten te zijn gerekend! Daar doe je eerder dan bestellingen boven de €300. Badpak is ondertussen ergens anders besteld. Heel jammer dit!

Super leuk!

Erg leuke doosjes. Ik ga zaterdag mijn 2 dochters vragen of ze mijn bruidsmeisjes willen zijn en of ze mij weg willen geven. Deze dozen en de kleine doosjes zijn super leuk hiervoor. Met nog wat andere leuke dingen zoals macarons erin. Zeker voor meiden van 16 en 13 jaar.

leuke decoratie voor onze trouw waar we nu al naar uitkijken

leuke decoratie voor onze trouw waar we nu al naar uitkijken

Leuke dingen besteld van maileg.

Teleurstellend

Ik heb een welkomsbord besteld voor een verjaardag. Na het ontwerpen van het design hem passend proberen te maken via het programma op de website hiervoor. Het programma was niet echt gebruiksvriendelijk, vervelend dat je telkens je design opnieuw in moest voeren en dat deze niet bewaard werd. En moeilijk passend te krijgen binnen de kaders. Uiteindelijk passend kunnen krijgen. Maar pixelig ontvangen en alsnog onjuist uitgesneden. Waardoor het ontwerp ongeveer 5 cm van de rand begint. Tevens erg dun en kwetsbaar materiaal. De levering was sneller dan verwacht dus daar is niks op aan te merken. Ik zou volgende keer niet hier bestellen voor dit item.

SUPERMOOI

Super leuke hydrofiele doek besteld met de naam van onze dochter op heel mooi

Super snelle levering

Oo wat zijn wij blij met die bord voor babyshower helaas is het nog niet zo ver om de reacties van de uitgenodigde mensen neer te zetten maar mijn dochter en ik vinden het toppie

Product is prima, waardeloze bezorging

De producten zijn prima! De bezorging was waardeloos…we waren de hele dag thuis, op een gegeven moment kregen we via de DHL-app het bericht:”we hebben mekaar gemist het pakketje gaat naar een DHL servicepunt”. Ze zijn nog niet eens aan de deur geweest…schandalig. De volgende dag kregen we om 12:30 een barcode, aan de andere kant van de stad konden we het pakketje gaan ophalen! Daar betaal je dan bezorgingskosten voor. Ik wens deze dan ook terug te ontvangen. Mijn advies: neem een andere bezorger, DHL doet dit vaak zo!!!

Hele mooie kleertjes

Hele mooie kleertjes gekocht van Lil atelier. De verzending was supersnel en de kleertjes waren goed ingepakt.

Gemengde ervaring met "We Love Deco"

Vorige week bestelde ik een aantal decoraties bij We Love Deco voor een babyshower die we organiseerden. Helaas verliep dit niet zoals gepland. Tijdens de afrekening ging er iets mis waardoor het geld van mijn rekening werd afgeschreven, maar de bestelling zelf werd geannuleerd. Ik stuurde direct een bericht, maar omdat ik snel antwoord nodig had, nam ik uiteindelijk telefonisch contact op. Ik moest namelijk weten of ik de bestelling opnieuw moest plaatsen om de decoraties op tijd te ontvangen. Uiteindelijk moest ik alles opnieuw bestellen en betalen, omdat mijn eerste betaling niet direct door de financiële dienst werd gevonden. Na nogmaals contact te hebben opgenomen, werd de terugbetaling echter zeer snel uitgevoerd, waarvoor dank. Hoewel het een stressvolle ervaring was, waardeer ik de snelle reactie en oplossing na mijn tweede/derde contactmoment. Hopelijk kan We Love Deco in de toekomst dit soort problemen vermijden, maar ik waardeer de vriendelijke en snelle afhandeling uiteindelijk.

Niet geweldig

Website heeft mooie producten, waar je ook voor betaalt. Ik verwacht dan ook dat de producten in goede staat worden geleverd. Het kan altijd zijn dat er iets gebeurd, maar dan verwacht ik een topservice om alles zo spoedig mogelijk in orde te maken. Dat was verre van het geval. Het ging erg moeizaam. Het heeft zeker een maand geduurd voordat alles in orde was.

Blij!

Dank jullie wel voor een snelle levering en hele mooi producten. Tot de volgende bestelling.

Mooie traktatie doosjes

De bestelling was snel bezorgd en wij zijn er heel blij mee. Mooie traktatie met een eigen personalisatie :)

Snelle en correcte

Producten als verwacht en snelle levering

Supermooi!

We kregen het dekentje met naam voor onze jongste dochter cadeau. Ik vond het zo mooi, dat ik dit bestelde voor ons oudste dochtertje ook!

Geweldige service!

Voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag was ik op zoek naar een ballenbak. Super fijne communicatie en heel erg meedenkend! Ik had er totaal geen omkijken naar het team deed alles zelf! Wat ik echt fijn vond, was dat de spullen super schoon waren! Ik vind dat met kindjes echt heel erg belangrijk! (natuurlijk ook voor de uitstraling hihi). Zeker voor herhaling vatbaar! Tot de volgende gelegenheid!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht