De tassen met hartjes en persoonlijke naam zijn door het getrouwde stel heel goed bevonden.

Snelle levering, top kwaliteit

Snelle levering met spullen van topkwaliteit

Tegenvallen

De spullen opzich wel oké , maar hoe klein en hoe weinig voor zoveel geld vind ik echt absurd. 138 euro en ik kan niet eens 1 tafel er mee decoreren. Jammer

Is wat ik had verwacht.

Mooi geboorte bordje naar mijn zin ontworpen.

Mooie wijn glazen

Heb 2 wijnglazen laten graveren voor een trouwerij. Is mooi gelukt en dus heel blij. Word een mooi kado

Ik ben zeer tevreden over mijn gekochte producten!

Super snelle levering

Een webshop met heel veel keuze ,een snelle levering en hele goede kwaliteit

Mooie en snelle levering.

Mooi artikel wat snel werd geleverd. Mijn zoon en schoondochter zijn er erg blij mee.

Ruime keuze en snelle levering

Webshop met ruime keuze en snelle levering

Snel verzonden

Alles netjes verpakt en snel binnen, dat was heel fijn!

Super snelle bezorging

Ik bestelde op een zondag. Ik had nooit verwacht dat ik maandag al de producten in huis zou hebben. Maar het was toch echt waar. Bedankt! Hele fijne goede kwaliteit producten.

Te duur

Ik vind de prijs echt te duur voor wat ik krijg

Kapot aangekomen

Helaas is mijn bestelling kapot aangekomen. Ik heb jullie gemaild maar nog geen reactie ontvangen. Het is een cadeautje voor aankomende donderdag dus ik hoop dat ik op tijd een nieuw exemplaar mag ontvangen.

Mooi en een goede kwaliteit

De zandbak met naam en Creall kinetisch speelzand, erg mooi van goede kwaliteit keurig afgewerkt. Erg blij mee!

Ontevreden met de klantenservice

Speelbak thuisgeleverd gekregen. Mooie speelbak maar de naam van mijn dochter is door een vreemde keuze van plaatsing van de hoofdletter L veranderd in Jana in plaats van Lana. Ze doen het altijd zo, en dat is dan het antwoord waar ik het mee moet doen. Zo ga je niet met je klanten om.

Amazing

I ordered some treats for my son’s bday and they were amazingly backed. Super cool and handy.

Snelle levering!

De producten die ik heb besteld werden de volgende dag al geleverd en ik kon na het bestellen gelijk al zelf een (andere) tijd doorgeven. De producten waren netjes verpakt en precies zoals omschreven op de website. Ik ben blij met de bestelling.

Bestelling was niet correct

Verkeerde bestelling ontvangen! Klantendienst gecontacteerd, maar geen antwoord gekregen… Heel spijtig

Piekfijn in orde

Snelle levering en netjes verstuurd. Super leuk dingen te ook!

Super kwaliteit en snelle levering!

Ik had kleine drankflesjes besteld. Alles was zorgvuldig verpakt en 2 dagen na mijn bestelling werd dit al geleverd. Ik ben enorm tevreden, bedankt!

Snel geleverd en ik ben heeel blij met mijn nieuwe foam ballenbak. De kinderen spelen er de hele dag mee!

Snelle levering, goede communicatie, mooie producten

Mooie actie, snelle bezorging, goed verpakt. En als cadeau een groot succes!

Leuke spullen, goede service

Op zondagmiddag een bestelling geplaatst, deze is dinsdag geleverd. Mijn dochter is er heel blij mee, en wilde de tekentablet gelijk uitproberen.

Uitgebreide en professionele webshop

Fijne uitgebreide webshop met voor ieder wat wils! Het product werd snel verzonden en was goed verpakt. Erg tevreden

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht