Uitgebreide en professionele webshop

Fijne uitgebreide webshop met voor ieder wat wils! Het product werd snel verzonden en was goed verpakt. Erg tevreden

Niet tevreden

Artikel beschadigd en koerier pakket zonder aanbellen aan de deur gezet.toen ik vroeg of er tegenwoordig niet meer aangebeld word kreeg ik een zeer onvriendelijk antwoord!

Het product oogt als een slecht hobby knutselwerkje

We hebben twee gelofte boekjes besteld. We hebben een paar in elkaar geniete papiertjes gehad die onder de kleurenprinter vandaan zijn gekomen. Ze waren ook nog scheef in elkaar geniet. Dit had ik ook zelf in elkaar kunnen knutselen zonder er 30,= (incl. verzendkosten) voor betalen. Op de website ogen de boekjes wel mooi, goed afgewerkt en met een harde kaft. Kortom, slechte kwaliteit en absoluut niet het geld waard!

Heel vlotte levering!

Op zaterdag heb ik besteld en maandag werd mijn pakket al geleverd. Heel snel dus. Het was ook goed ingepakt en het ziet er allemaal mooi uit. Ik kan haast niet wachten om de spulletjes te gebruiken.

Naambordje en puzzel besteld. Snel geleverd en artikelen waren goed verpakt.

Heel erg blij met originele en mooie spullen van jullie webshop voor ons kleintje!

Prachtig cadeau voor pasgeboren baby

Ik heb op Kidsdeco.nl een gepersonaliseerde memory-box besteld als kraamcadeau. De ouders zijn gek van de natuur en de natuurlijke look van meubels/decoratie. De print met de bosdieren samen met de naam van het kindje, maar ook het materiaal van de box maakte het een geheel bijzonder en passend cadeau. Zelf was ik zeer tevreden over de snelle levering en het zorgvuldig ingepakte pakket. Ook ben ik super blij dat het cadeau zo goed in de smaak is gevallen.

Great

Great product and service!

Snel en het gewenste perfecte product

Zeer goed. Top site voor mooie hebbedingetjes

Bikini echt super mooi bandjes iets minder mooi afgewerkt

Bikini echt super mooi! bandjes iets minder mooi afgewerkt

Leuk aanbod!

Leuk aanbod op de site, goede prijzen en snelle levering!

product is top, levering snap ik niet

ik heb 1 bestelling geplaatst (2 verschillende gepersonaliseerde producten) beiden zijn superleuk geworden, helemaal blij mee. Maar... ik had aangegeven leveren bij een DHL service point bij ons om de hoek. Uiteindelijk heb ik 2 pakketten op moeten halen op een heel ander servicepoint aan de andere kant van de stad en nog 1 pakket op het gevraagde punt (geen idee hoe)

Top plank

Ik ben blij verrast met het resultaat en ik denk dat het bruidspaar met deze plank in hun nopjes zullen zijn !

Niet naar mijn verwachting

Rugtasje besteld voor mijn kleindochter De opdruk van haar naam zo klein. Op site staan rugtasjes met mooie grote opdruk. Die van mij moet een goede bril opzetten wil je het kunnen lezen

Snelle levering, leuk product

Ik bestelde muurstickers in de vorm van sinaasappelen voor de kinderkamer. De levering ging super vlot en de stickers zien er heel leuk uit, bedankt!

Snelle levering, product ziet eruit zoals op de foto

Prima, geen op- of aanmerkingen

Keurig

Snelle en nette levering. Er zat 1 kapot flesje in, maar doordat er erxtra flesjes en stickers inzaten, hebben we er alsnog genoeg. Super netjes!

Veel keuze!

Super veel keuze en je kunt zo veel personaliseren. Enige nadeel is dat je aanpassingen niet voor lange tijd lijken op te slaan.

Snelle levering en snel antwoord op vragen

Goede kwaliteit servetten. Precies wat ik zocht. Ik kreeg een persoonlijke mail als bedankje voor m'n bestelling. Op dit mailadres kon ik mijn vragen stellen, waar ik echt super snel reactie op kreeg. Fijn als je een bestelling snel nodig hebt! En super fijn dat het snel geleverd werd. Zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit en snelle levering. Kort om top product. Had ook niet anders verwacht.

Prachtig

Prachtige trein. Kwaliteit en prijs prima

Heel mooi

Welkomsbord besteld voor bruiloft.

Verkeerde levering en kwalijke service

Een gepersonaliseerd product verkopen, dit verkeerd maken en vervolgens niet willen herstellen maar 10% korting bieden op een volgend product. Hier bestel ik nooit meer.

Pakket was ingedeukt

Het pakket was op tijd en volgens afspraak geleverd. Echter is het een vrij zwaar ding en kon het vrij in de doos bewegen. Hierdoor was de doos ingedeukt. Gelukkig zijn de tegels wel heel, maar dit is niet een prettige ervaring.

snelle levering ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn artikel top!! mijn eerste kleinkind gaat zeer blij zijn . De levering is ook prima verlopen!!!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht