Tevreden

Tevreden

Mooi

Ziet er mooi uit en voelt ook lekker

Enorm verrast

Een tas met naam besteld als cadeau, alles zat netjes verpakt en de naam was heel mooi geborduurd! Eerste keer besteld hier en zeker niet de laatste!! Heb veel mooie en leuke dingen gezien! Een echte aanrader!

Top bedrijf

Goede ervaring, mooie producten, snel geleverd en goed verpakt!

Snelle levering van origineel cadeau

De bestelling was super snel binnen en het resultaat is precies zoals het voorbeeld op de site. De ouders waren er heel blij mee. Aanrader als je een origineel cadeau zoekt!

Zeer goed en mooi materiaal

Enigste nadeel dat sommige bedrukkingen duidelijker waren dan de andere. dus dat is jammer. Verder zeer tevreden.

Mijn dochter was afgelopen vrijdag jarig paar dagen ervoor ontdekte ik dat ik nog geen leuke gebaksbordjes had. Bij We Love Deco was hier ruime keuze. Meri Meri was mijn favoriet. Ondanks mijn last minute bestelling was deze op tijd binnen. Chapeau!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede website. Goede kwaliteit en (zeer) snelle levering.

Zeer tevreden hier! Super snel geleverd ook. Ik bestel zeker en vast nog bij jullie ☺️

Prachtig!

Ik heb een slinger laten maken voor de babyshower van mijn dochter en hij is zo ontzettend leuk geworden. Ik ben heel blij met de kwaliteit en ik had hem snel in huis!

Veel te grote kartonnen doos, waardoor het houten artikel is beschadigd

Een houten speelbak besteld. De verzenddoos was echt veel te groot, en het artikel niet verpakt met beschermingsmateriaal. De speelbak kon alle kanten op in de verzenddoos. Helaas is een hoek van de speelbak nu beschadigd. Vijf dagen geleden een mail gestuurd naar de klantenservice en ik wacht nu nog op een reactie.

Tegenvallend

Ik vind de waxinelichtjeshouder met gegraveerde tekst tegenvallen. De foto op de website doet mooier vermoeden. De tekst staat er slecht in gegraveerd/gesneden/gedrukt. Jammer!!! Ik beveel dit product niet aan. Over andere producten kan ik niet oordelen.

Heel erg leuk die jar !

Ik wil er mijn kleinzoon 1 geven dus ben benieuwd hoe hij t vind. Ik heb er van alles in gedaan . Lichtgevende Cubes en glitters en alles in blauw en ook wat visjes . Zo leuk bedacht en natuurlijk heeft oma hem getest van te voren . Kei leuk !

Degelijke mooie drinkbeker.

Eindelijk een drinkbeker voor ons zoontje die niet lekt! Én met leuke tekeningen.

Oplichting

8 euro betaald voor ene klein velletje wat m’n kleine nichtje had kunnen maken.

Mooiste gepersonaliseerde traktatie boxen

Na makkelijk ontwerp hele mooie gepersonaliseerde traktatie boxen ontvangen. 30x besteld,weet niet of de bedoeling was maar 1 extra reserve erbij gekregen, altijd handig als er iets misgaat. Heel netjes en snel verstuurd.

Snelle, correcte levering

Ik had een bestelling geplaatst voor een cadeautje . Ik kreeg mijn bevestigingsmail en de dag erachter kreeg ik al een email dat de levering al plaats had gevonden. Het cadeautje is nog niet open gedaan maar zal wel in orde zijn denk ik.

Mooie website met leuke spullen snelle levering.

Snelle levering, duidelijke mail. Producten netjes geleverd, dik tevreden!

Prachtig!

Super mooie thema versiering om je thema feestje helemaal aan te kleden. Wij zijn fan!

Alles tip top

Reeds twee keer hier besteld en ben er zeer tevreden over! Snelle levering, goede communicatie en toffe produkten. Vorig weekend was er een actie van nog eens extra 20% korting en die kwam zelfs bovenop de al verminderde prijzen. Dit blijft mijn vaste winkel waar ik Maileg koop!

Item deed zeer zeker aan mijn verwachtingen

Deed volledig aan mijn verwachtingen. Zeer snelle levering en goed verpakt .

Ruim assortiment en snel verzonden!

Super fijne webshop, met veel mooie producten van o.a. m’n favoriete merk Konges Sløjd. Super snelle verzending! Nu een prachtige drinkfles besteld voor mijn zoontje met zijn favoriete dieren uit de jungle. Ik ben fan! :-)

De Zoo Family camera is geweldig

Snelle levering en super toffe producten met goede kwaliteit. Erg blij met onze Zoo Family printbare camera!

Super service

Zoals altijd weer super blij met mijn bestelling van Kidsdeco. Top service en snelle levering. Alvast wat leuke december aankopen gedaan met de kortingsactie.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht