Mooi product en snel geleverd!

Goed maar niet goedkoop

Goed maar niet goedkoop

Net zoals de proefdruk!

Met zorg geprint en zoals verwacht!

Super mooi bord, en een snelle levering

Dure cadeautas, maar zaten wel vouwen

Dure cadeautas, dat geeft niet. Maar de oren waren dubbel gevouwen. Jammer

Geweldige service

Had een heel mooi gastenboek besteld, jammer genoeg kapot ontvangen, contact opgenomen en werd meteen geregeld ik heb m op woensdag retour gestuurd en vandaag, zaterdag, al de nieuwe ontvangen, dat verdient zeker 5 sterren.

Beautiful!!

It exceeded my expectations!!

Het bestelde kwam in goede orde aan en is precies zoals was afgebeeld op de site.

Snelle service maar slechte kwaliteit.

Beetje misleidend alle mooie plaatjes. En dan ook nog zo’n prijs. Beetje teleurgesteld.

Mooie producten en snelle verzending

Tijdens een leuke actie iets besteld en de volgende dag in huis!

Prima gegeven informatie

Vanaf 1e moment goede informatie ook over het te volgen artikel. Ook netjes afgeleverd volgens de aangeleverde gegevens. in een woord: PRIMA

Supersnel geleverd en prachtig cadeau voor de bruiloft

Last minute had ik nog een cadeau nodig en de gepersonaliseerde cadeaus waren snel geleverd ten opzichte van andere websites die vergelijkbare personalisatie aanbieden. Heel erg bedankt!

Heel snelle levering en net wat ik had verwacht

Top!!!

Ging allemaal heel snel. Volgende dag in huis!

Prachtig

Nog mooier dan op de foto's en goed en snel geleverd. Helemaal klaar voor de baby shower!

Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Persoonlijke stickers besteld, bezorgd binnen 3 dagen. Kwaliteit goed.

Snel

Super snelle bezorging en netjes verpakt.

Goede service, snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Mooi tapijt, goede prijs en zeer snel geleverd. Erg tevreden! Uiterlijk komt precies overeen met de plaatjes op de website.

The best store, nothing more, nothing less!

I highly recommend the store with a clear conscience. A wide selection of children's items and, above all, express shipping. The parcel arrived the next day, which was a huge surprise. Thank You very much and I recommend it to everyone !

Prachtig!

Mooie stencils, precies wat ik zocht. Misschien 1 kleine tip. Iets tussen de bladen leggen zodat deze elkaar niet raken. De binnenkant van de L zat gedraaid. Opgelost door er iets zwaar op te leggen.

Echt geweldig

Een prachtig tegeltje en snel geleverd

Goed...snelle levering

Goed...snelle levering van mijn order.

Teleurgesteld

Had het zelf beter gekund. Afbeelding niet gecentreerd, dus heb alle etiketten nog moeten bijknippen. Ook de kwaliteit van de etiketten laat te wensen over.

Super snel in huis en was precies zoals ik het op de site had gezien!

Super snel in huis en precies zoals op de website! Over alles dus zeer tevreden en ik kom hier zeker terug!

Mooie producten en snelle levering, zeker voor gepersonaliseerde items

Wij bestelden een gepersonaliseerde enveloppendoos en een gastenboek voor onze bruiloft volgende maand. Het gastenboek was iets kleiner dan verwacht (maar is onze schuld voor het niet na-meten), maar zeer goede kwaliteit! De enveloppendoos hebben we laten personaliseren met onze namen en datum, en is super mooi gelukt. Ook de levering was top, een weekje na bestelling.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht