Bestellen ging gemakkelijk en ondanks dat verschillende items gepersonaliseerd waren hebben ze op 3 dagen geleverd. Ideaal! Geen trouwstress dankzij deze webshop.

Duidelijk menu en goede communicatie. En gelukkig ook niet te veel! En uiteraard leuk assortiment

OK

Eerste bestelling

Mooie kwaliteit, snelle levering

Het speenkoord was echt heel mooi! Mooi rustig en strak, terwijl de meeste heel druk en hysterisch zijn. Ik vond het leuk om m cadeau te doen

Snelle service en mooie kwaliteit!

Snel geleverd en kwaliteit is goed. Alleen het & teken viel een beetje tegen omdat deze schuin stond en minder goed leesbaar was. Maar verder top!!

Snel en keurige levering!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

fast and as expected!!

really fast delivery. all items arrived in perfect condition. I really like the variety of brands in the shop so will definitely buy again!

Snelle service, website makkelijk in omgang. Goede kwaliteit. Je krijgt het product dat je koopt of zelf gepersonaliseerd hebt. Een echte aanrader!

MEGA TEVREDEN

Zoals altijd heel tevreden over onze bestelling. duidelijk uitgelegd, en komt zeer snel toe.

Zoals gehoopt en de volgende dag in huis

Connetix al lang op ons lijstje staan. Nu voor de 3e verjaardag van mijn dochter aangeschaft. Ze bouwen bij ons thuis weinig maar hiermee bouwen ze heel graag. Vooral princessen kastelen. Zelfs voor de volwassenen is het leuk spul. Na bestelling de volgende dag in huis. Heel blij mee

Snel en prachtig!

Ik had de week voor de trouw nog snel een box besteld om onze bedankjes voor het einde vh feest in op te bergen tot 's avonds. Met de feestdagen in de week was ik niet zeker dat het niet tijdig geleverd zou worden. Maar 3 dagen later stond het al voor de deur. En wat zijn we er blij mee!! Echt prachtig. #it's all about the details

Naambordje

Nieuw huis, nieuw naambordje. Super blij mee. Mooier dan op het plaatje!

Snel en netjes geleverd , prima producten !

Allemaal goed verlopen zeer tevreden !

Snel en effectief

Goede kwaliteit. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van logistiek proces.

Wat een troep

Gewoon dropshipping, gebruikt rajapack en je kan je niet goed zien wat je krijgt. De preview lijkt mooi maar dan is het vervolgens gewoon dik papier.

Matig

Ik heb een naambord besteld met 2 kanten op de ene zijde staat alles goed en op de anderen kant staat het jaartal 204 en dan zeggen ze dat ik de datum verkeerd heb ingevuld plus de klantenservice reageert niet tot ik bel via mail wordt er niet geantwoord. Ulrike

Super tof

Ruime keuze, voor ieder wat wils en snelle levering. Onze gasten waren helemaal blij met de bedankjes van ons feest.

Snelle levering, goede kwaliteit. Leuk dat je het zelf kan samenstellen zoals je dat wilt. Dankjewel toppers!!

Een super leuke slinger voor her babyfeest!

Top! Precies wat we verwachten

Prachtig welkomstbord en een aantal posters voor onze bruiloft. We konden alles precies aanpassen zoals wij het wilden. Met extra afbeeldingen, met een ander lettertype, andere kleuren, kortom: alles is aan te passen. Iets wat wij wel bij andere websites misten.

zeer tevreden

Ben zeer tevreden over de materialen en de snelle bestelling

Heel tevreden!

De spulletjes die ik besteld heb voor een babyshower zien er GEWELDIG uit!! En snelle levering, top!!

Bestelling is nooit bezorgd en nu reageren ze niet meer

Helaas hebben wij een bestelling gedaan, heeft DHL aangegeven dat het bezorgd is, alleen wij waren niet thuis. Daar heb ik melding van gedaan bij We Love Deco, alleen helaas hebben ze na ruim een week nog steeds niks van zich laten horen. Als het goed gaat prima partij, maar oplossen van problemen is helaas niet de beste.

Uitstekend, snel geleverd

Fijne site, snel geleverd

Absoluut niet tevreden

Eerste pakje werd vlot geleverd. Er bleek echter een fout inde levering te zitten… pas na 10 telefoons en mails met de klantendienst werd het foutieve deel van onze bestelling opnieuw verzonden. Ook nu bleek er opnieuw een fout in de bestelling te zitten en bovendien werd niet het beloofde aantal stuks bezorgd. Wat een grap.. lage prijzen => slechte service

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht