Snel geleverd. Precies ,zoals het plaatje doet vermoeden Geen schade aan het pakket

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit! Het is niet de eerste keer dat ik iets bestel bij We love Deco en ze hebben altijd verrast in de snelheid van levering en wat voor mooie spullen ze hebben!

Elke keer dat ik bestel ben ik oh zo tevreden bij jullie meer dan tevreden dat ik gewoon eens ik iets aankrijg al terug opnieuw wil bestellen! Zoveel leuks en moois en vooral dat het thuis allemaal zo’n mooie en leuke vibe geeft binnen het gezin! Nogmaals bedankt voor de mooie en leuke spullen en ja wij zijn met trots en liefde vaste klant bij jullie.

Super snelle levering

De avond voordien besteld en de dag erna geleverd ! Ik bestelde het prachtige pregnancy journal van Blush & Gold. Heel blij mee!!!

Persoonlijk product goed, wereldbol helaas niet

De gepersonaliseerde trouwpresentjes zijn super leuk geworden! De streep op de wereldbol waar de helften op elkaar zitten is voor mij te opvallend, daarom heb ik de wereldbol terug gestuurd.

Erg prettig

Fijne website, levering sneller binnen dan aangegeven, goede service, bestellen ging makkelijk. Erg tevreden over het product.

Snel en helemaal naar je eigen wens aan te passen.

Super leuke bedankjes besteld voor onze bruiloft. Alles was naar wens aan te passen en binnen een week in huis. In een woord top!

mooie website, snelle service, goede producten

Mooie website met veel keuze en inspiratie. Gemakkelijk te personaliseren. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Producten zagen er mooi uit.

Prachtige herinneringsdoos

De doos is mooi gegraveerd. Mooie tekening. Goede kwaliteit.

Mooi speelgoed, maar vissen met zo een klein touwtje…

Liewood onderzoekssetje is erg mooi Via spel is leuk; maar het touwtje is zo kort!!! Ballen zijn erg mooi

Mooie producten, snel geleverd!

Mooie producten, snel geleverd!

Heeeeel tevreden !

Alles is precies zoals ik had gehoopt!

Ik wilde een herineringen box bestellen maar had een paar tekst tekens teveel, mailtje gestuurd of er iets mogelijk was en uiteindelijk heb ik binnen 2 dagen een hele mooie box naar wens binnen gekregen. Mooie kwaliteit en super service!

Geweldig kwaliteit

Super mooi, goed ingepakt, prachtig kwaliteit

Goede en snelle service!

Mijn pakketje werd snel geleverd en de zaken die ik bestelde kwamen heel goed overeen met hetgeen ik op de website zag.

Mutsje slecht bedrukt.

Goede, vlotte levering. Lakentje met naam was prachtig. Mutsje daarentegen was erg slecht gedrukt. Moeilijk leesbaar. Mail over gestuurd en geen reactie terug gekregen. Jammer.

Prachtige deco, tijdig geleverd !

Heel mooie decoratie voor het doopfeest van onze zoon. Alles is zoals verwacht en mooi op tijd geleverd.

Snel, duidelijk en kwaliteit

Wij hebben voor onze bruiloft wat decoratie en een gepersonaliseerde koffer gekocht. De levering was super snel en je werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling! Super fijn!

Zeer blij!

Wij zijn zeer blij met onze huwelijksbedankjes van weddingdeco. Correcte levering, goede communicatie en super leuke, gemakkelijk diy bedankjes! Wij gaan hier nog kopen! xoxo

Mooi

Lucifer doosjes zijn heel mooi. Ik had alleen beter een groter lettertype genomen of een ander want het is best wel klein en moeilijk leesbaar. Verder niks op aan te merken maar toch wel een beetje jammer.

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt!

Heeeel mooi!

Prachtige bedankcadeautjes

Bedankcadeautjes besteld voor onze bruiloft. Kwamen goed ingepakt aan en waren mooi van kwaliteit! Heel blij mee!

Mooie producten

Zeer snelle levering van mooie producten. Tas, linten en ringkoffertje besteld. Netjes ingepakt en goed verstuurd, mooi materiaal en netjes afgewerkt. Het kistje had wat houtsplinters eraan, maar die waren met een zeer licht schuurpapiertje er zo af. Zeer blij mee!

Snelle levering!

Product was helemaal zoals verwacht. Levering verliep vlot en snel.

Mooie box helaas deksel schuin.

De deksel van de box kan wel dicht maar zit er helaas schuin op. De bewerking op de box is wel prachtig.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht