Goede en snelle service

We hebben spullen besteld voor ons huwelijk. Het werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Product anders dan beschrijving, niet geholpen door klantenservice

Wij hebben de corsage gold/green besteld, tot onze verbazing waren ze helemaal niet gold/green bij ontvangst. De klantenservice helpt ook niet mee... Heel erg teleurgesteld.

Hele slechte klantenservice

Ik heb een lichtblauwe badcape besteld met de naam Lennon er op. Toen ik de cape binnen kreeg was ik erg teleurgesteld aangezien de cape grijs was en tevens de L net een Z is, want ik in andere reviews ook heb gelezen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en een foto gestuurd en kreeg als reactie dat ik de cape hier niet besteld kon hebben want zij verkopen geen grijze capes. Ik heb toen bewijs gestuurd en kreeg toen als reactie dat het ‘onze kleur blauw’ is. Terwijl eerder zelf werd aangegeven dat het grijs is! Nadat ik heb aangegeven hier niet mee akkoord te gaan, op de website wordt namelijk wel gewoon een lichtblauwe cape afgebeeld en ik vind dat donkergrijs niet verkocht kan worden als lichtblauw, heb ik als reactie gekregen dat ik 10% korting kan krijgen, wat neerkomt op 2 euro. Wat een slechte service!!!

Snelle levering en super blij met de driewieler

Ik had een mooie driewieler van Banwood gekocht, de volgende dag al in huis. Duidelijke omschrijving bij het product en makkelijk op de website te vinden.

Geweldig om zelf te stempelen

Super eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Perfect om onze uitnodigingen die special final touch te geven!

Nice designs, great customer service

I was looking for a meaningful kraamkadeau and find it hard to pick only one memory box. There are so many pretty designs. Unfortunately the box arrived with the name misspelled and the customer service promptly addressed the issue and is sending a new box to the new parents. Highly recommended!

Verschrikkelijk!

HIER NIET BESTELLEN. Indien je zekerheid en een goede service wilt hebben voor je speciale gelegenheid, niet doen!! Bestelling van langer dan een maand kon niet bezorgd worden. Dit kreeg ik paar dagen voor de bruiloft te horen, omdat ik per toeval heb gebeld. Ze nemen geen enkel verantwoordelijkheid. Bestelling wat wel op voorraad was, wordt alsnog laat bezorgd.

Goed en snel

Producten waren snel geleverd, zijn van goede kwaliteit en waren allemaal goed verpakt

Snelle levering en product van goed kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd op een afhaalpunt. Gastenboek is van goed kwaliteit (stevig papier). Heel tevreden!

Super leuks bedankjes gemaakt ! Heel snel geleverd. Top

Fijne webshop!

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst, keurig geleverd en heel snel! ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Goede en snelle service

Het is altijd een beetje spannend wanneer je de 1 x een bestelling plaatst bij een firma die je lukraak van het internet hebt . Maar geen zorgen het zonnehoedje dat ik als overgrootmoeder voor mijn achterkleinkind heb besteld is heel “zonnig” ontvangen . Om het cadeautje extra aantrekkelijk te maken heb ik een “laaf figuurtje “ van de Efteling ingeschakeld met een leuk verhaaltje erbij. Binnenkort wordt er weer een achterkleinkind geboren en kom ik vast weer tot een goede keuze chapeau!

Het cadeau dat ik bestelde was práchtig! De levering snel en verzorgd. Gewoon heel fijn!

Mooi product, snelle levering top !

Product besteld , goede communicatie, snelle levering. Dus echt aan te bevelen We Love Deco ‘

Snelle levering, product zoals op de foto’s!

Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

vlotte bestelling, levering kwaliteit kon beter. leesbaarheid is niet top / verschil, sommige heel licht en onduidelijk

Slechte afwerking + klantenservice

Ik heb een artikel besteld met de naam Lander op. Ze hebben de L omgekeerd geborduurd en de naam Zander staat er op. Iedereen spreekt er op aan die de zak ziet. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst en hun reactie is dat ik wist welk lettertype het was. Tuurlijk wist ik het maar in dat lettertype staat de L anders. Een voorbeeld zou aangenaam zijn voor je het aankoopt. Een echte slechte ervaring want nu heb ik veel geld betaald voor een zak met de verkeerde naam van mijn zoon op!

Mooi resultaat

Levering duurde even, maar ben zo blij met het eindresultaat

Snelle en correcte levering

Prima zoals het hoort.

Je krijgt wat is beloofd!

Vrij laat had ik het welkomstbord besteld. Werd binnen drie dagen geleverd . Keurig verpakt. De kwaliteit is echt goed, iets om te bewaren. Kortom , een prima zaak!

Goede kwaliteit spullen en zeer snel geleverd!

Laat in de avond nog besteld en de volgende dag binnen. Spullen van goede kwaliteit. Zeker waar voor je geld!

De stickers konden wij makkelijk zelf ontwerpen. Ziet er super uit en het is makkelijk om zelf in elkaar te zetten!

Altijd tevreden

Vaker hier besteld en dit blijft mijn vaste go-to als het gaat om versiering. Super snelle levering en hele goede service

Super! Mooie uitvoering

Super! Mooie uitvoering

heel goed

Makkelijk bestellen en de producten, ook de gepersonaliseerde, komen goed overeen met de beschrijving en foto's. Tijdige levering

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht