Fantastisch product en supersnel geleverd!

Vlotte verzending en erg tevreden over product.

Op zoek naar een site die snel één gepersonaliseerd cadeau kon leveren, bij We Love Deco uitgekomen en erg blij met het resultaat!

Pakketje netjes ingepakt en snel geleverd.

Super handig en leuk!

Zo leuk en handig deze site. Alle feestjes worden extra feestelijk. Voor mijn zoontje de gerpesonaliseerde doosjes voor stoepkrijt besteld. Super snel geleverd!

goede service

goede service, leuke spulletjes

Groot aanbod, snelle levering

Altijd een groot aanbod duurzaam speelgoed en ze zijn er snel bij als er nieuwe dingen uitgebracht worden. Vaak leuke kortingsacties en snelle verzending. Wij zijn fan!

Prima, snelle levering

Product is als verwacht. Snelle en nette levering.

Mooie producten

Snelle levering, mooie producten!

Mooie welkomstbord ontvangen!

Zaten vingers op het glas was er niet af te vegen

Zaten vette vingers op het glas aan de onderkant kon je er niet afvegen

Leuke producten van prima kwaliteit voor goede prijs en snel geleverd

Duidelijke site met leuke producten. Erg tevreden......1 klein min puntje, telefonisch wat moeilijker te bereiken, lang in de wacht en ook niet terug gebeld na inspreken voicemail

super leuk product en snelle bezorging

Het product is erg leuk geworden! Super snel bezorgt. Met het vouwen was het even puzzelen maar het is gelukt.

Super product

Dit is de 3e herinneringen box die we hier bestellen. Alle 3 de keren precies wat we verwacht hadden en super snel geleverd. Zeker een aanrader!

Mooi koffer

Mooie koffer de tekst met naam en datum had in mijn ogen groter gekunt anders zeker een 10 gewest

Mooie houten kist, snel bezorgd!

Product was precies zoals beschreven, mooi en netjes de tekst op de kist gezet en snel bezorgd. Ook de vraag die ik nog aan de klantenservice had gesteld werd snel en vriendelijk beantwoord!

Kapotte sticker ontvangen

Helaas was het product kapot geleverd. Slechte service daarna.

Mooie producten en heel klantvriendelijk

Ik ben enorm blij met alle producten die ik voor de bruiloft heb laten maken en de bedankjes achteraf. Ook toen er iets in de aantallen niet goed ging, werd het meteen de volgende dag aangepakt en enorm snel opgelost.

Goeie kwaliteit

Je kunt zien dat de kwaliteit van het product uitstekend is. De doosjes vouwden goed in elkaar, en de kans op verkeerd vouwen was erg klein. Dus erg tevreden met de doosjes. Ook met de manier van verzenden en verpakken. Enige minpuntje is dat niet helemaal duidelijk is dat het alleen ging om tissue doosjes. De site doet enigszins vermoeden dat het kant-en-klaar doosjes zijn met tissues inbegrepen.

Fijne website, mooi product en snel geleverd

Super service

We zijn niet alleen heel erg tevreden van het wollen wiegdekentje die we besteld hebben (ookal heb ik die per ongeluk al op een te hoog toerental gewassen), maar zeker ook van de service. We werden meteen op de hoogte gebracht dat de levering ietsje later zou zijn - ik denk dat het 4 ipv 2 werkdagen waren. Geen enkel probleem natuurlijk, maar mooi dat ze zo open communiceren. Dankjewel!

Prachtig geboortebord kunnen ontwerpen! Zo snel en nog mooier geleverd!

Wat ben ik blij met deze geboorteborden voor mijn aankomende kleindochter. Heb ze zelf kunnen ontwerpen met alle afbeeldingen en kleuren aangeboden. Als afbeelding al prachtig en in het echt ongelooflijk mooi! Wat zullen ze prachtig zijn aan het huis. Een mooiere aankondiging van het nieuwe meisje bestaat er niet. Trotse oma!

De gepersonaliseerde producten zijn prachtig!

Ik vond het allereerst heel eenvoudig om de producten te personaliseren door de tooling. Daarna was de verwachte levertijd ook juist, wat heel fijn was, omdat het relatief krap aan kwam voor mij. Daarnaast zijn de producten ook goed verpakt en zijn ze mooi aangekomen. Al met al een goede ervaring dus!

Snel en correct

Gebruikersvriendelijke site met mooie producten. Snelle levering. Top!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

De kiddydraw verpakking was kapot. Hij was uit de verpakkingen. Lijkt al gebruikt!

De verpakking van het product was kapot, alles was door de hele doos geslingerd. En lag los in de verzenddoos. Het was een cadeautje maar ik schaam me om zo’n kapotte verpakking als cadeau te geven. Contact gezocht met de klantenservice maar nog geen reactie van jullie mogen ontvangen helaas.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht