Top ervaring

Alles werd op tijd en mooi afgeleverd! Top werk.

De mooiste herinneringsdozen

Een gepersonaliseerde herinneringsdoos is hét ideale kraamcadeau. Zo leuk dat er veel personalisatie mogelijk is. Een emotioneel moment bij het openen van het cadeau

Helemaal leuk

Nadat de spullen binnen waren gelijk aan de gang gegaan met de versiering voor onze bruiloft :)

super blij

theelichtje en flessenstomp zijn heel mooi afgewerkt en snel geleverd

Super snelle levering

Onwijs blij met mijn pakketje, verwacht zoals is aangegeven op de site. En daarnaast echt hele snelle levering. Daarnaast hebben ze ook leuke producten op de site.

Een feestje om te ontvangen !

Super kwaliteit en ontzettend leuke reacties op het reageerbuisje voor de baby Shower met kurk en gepersonaliseerd label en gouden hart chocolaatjes ontvangen ! Ik onthou de site voor een volgend feestje !

Fantastische site!

De spullen zijn super en de prijs heel voordelig! Super blij last minute deze site ontdekt te hebben. De bestelling was heel snel geleverd

Snelle levering!

Zeer snelle levering

Blij!

Erg blij met de wikkel voor het knijpfruitje. De traktatie werd wat boven budget maar het is het meer dan waard! De (print)kwaliteit is erg goed!

Bestellen gaat makkelijk, wordt snel verzonden en was helemaal in orde!

Mooi product, pas 2e keer goede bestelling

Het aanpassen op de site van het geboortebord lukte niet meteen goed. Na controle wel gelukt en besteld. Maar het bord kwam binnen met 2 verschillende namen erop. Erg jammer. Had dan even contact gezocht want een tweeling komt toch niet zo heel vaak voor. Ik heb meteen weer een nieuwe besteld want je wil het zsm ophangen natuurlijk. Die was wel goed.

Al jaren een succes!

Ik bestel al jaren allerlei feestartikelen en traktaties bij party deco. Zo fijn, altijd een verrassend assortiment en snel geleverd. Dikke aanrader!

Heel mooi!

Snelle levering, mooi afgedrukt

Snel geleverd, goede communicatie, stevig verpakt!!

Super geweldig

Zeer tevreden met ons persoonlijkr ringenplankje voor onze huwelijksdag

Precies naar verwachting

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt en het product was precies zoals op de afbeelding. Heel fijn.

Snelle verzending en super leuk aanbod producten

Zeer tevreden. Helemaal blij met de producten en heel snel verzonden:) Top!

Snel, mooi en uniek

Leuke, originele, exclusieve collectie. De spullen waren keurig verpakt en werden supersnel afgeleverd.

Mooi taartplateau

Mooi goudkleurig taartplateau, bij ons in gebruik als fruitschaal.

prima service lijst kapot? dan sturen we toch een nieuwe

lijst kapot afgeleverd/ en er is gelijk een nieuwe lijst gestuurd

Tip top in orde

Van bestellen tot levering ,top in orde ! Houten spaarpotje met naam besteld en zeer mooi afgeleverd

Fijne webshopt met kwaliteitsproducten

Ik bestel al een hele tijd bij Kidsdeco.nl en mijn ervaring is dat ze snel verzenden en echte kwaliteitsproducten leveren. Heel fijn!

Positief!

Het product werd snel geleverd en was in een zeer goede staat. Alleen 1 minpuntje: er stond nergens vermeld dat je het artikel nog zelf in elkaar moest steken. Het zou handig geweest zijn moest dit ergens vermeld staan.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie. Bestelende spullen kwamen mooi op tijd binnen. Zelf naar wens aan te passen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht