Snelle levering en mooie producten

Leuke producten voor een mooie traktatie, na bestelling snel in huis

Heel snelle levering, goed stevig ingepakt en meteen ook goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!!

Geweldig!!!!

Prachtige spullen en mega snelle levering!!!

Supersnel geleverd

Ziet er allemaal top uit

Fantastisch! Zoals besteld, mooi en snel geleverd.

Product zoals op de website gepubliceerd en binnen een paar dagen correct afgeleverd.

BETROUWBAAR

Bestelling verliep vlot; produkt was volgens de beschrijving en de levering was snel en correct

Snelle levering, goed product

De bestelling was eerder binnen dan aangegeven en netjes verpakt.

top service

Nadat ik de bestelling heb gedaan ben ik prima op de hoogte gehouden over het bestelproces en de levering. Het pakket voldeed aan mijn verwachtingen.

Mooi geboortebord met een hele snelle levering. Ik ben er heel blij mee

Iedere bestelling is weer een feestje.

Feestelijke webwinkel, snelle levering en leuke spullen, heb er al veel bestelt. En werkelijk alles tot nu toe van kwaliteit. Ik beveel het iedereen aan die van plan is een feest te geven van baby showers, kinder feestjes, verjaardagen en zelfs bruiloften ze hebben leuke accessoires die een feest net even specialer maakt. Ik ben zeer te vrede.

Prima service en kwaliteitsproducten

Leuke decoratie met goede product omschrijvingen om een goede keuze te maken. Alles netjes verzonden en toegekomen. Prima communicatie bij het bestellen en verzenden van de bestelling. Een aanrader!

Erg tevreden met de snelle levering en producten. Goede kwaliteit en mooi afgewerkt.

Ik had mijn spullen snel binnen. Het enige dat ik jammer vind is dat de kwaliteit van sommige producten wat tegenvalt. Zo is de tekst op de wijnstopper niet geheel in het midden en zijn de zakdoeken niet netjes recht gestikt. Voor het geld dat je moet betalen viel me dat een beetje tegen. Verder wel echt leuke producten en de tas en bedankjes zijn ook van goede kwaliteit.

Heb vaker besteld super goede service

Precies wat ik ervan verwachtte

Mooi materiaal, op tijd geleverd

Snelle bezorging

Snel ontvangen en netjes verpakt! Blij mee. Ik ga zeker nog een keertje bij jullie bestellen.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snelle levering & producten van goede kwaliteit

Zeer tevreden over de snelle levering. Producten zijn in goede staat afgeleverd en zijn zoals beschreven op de website.

Product zoals omschreven, snelle levering.

Buitengewoon goed!

Mijn speciale wensen pasten niet helemaal in het frame. Sanne bood direct aan het met 'productie' te bespreken en het lukte! Zelfs binnen de normale verwerkingsperiode. Geweldige snelle en duidelijke communicatie tijdens het proces. En het zijn prachtige wijnflesstoppers geworden waar ik erg blij mee ben.

Mooi

Ik ben zeer tevreden hoe het is geworden.

Mooie print

Mooi om te gebruiken bij de ceremonie, als herdenking van diegenen die er niet (meer) bij kunnen zijn. Heel fijn om het te personaliseren met een eigen 'logo'.

Snel, netjes en gewoon goed!

Snelle levering Netjes verpakt Goede kwaliteit-prijsverhouding Dus gewoon goed!

Even puzzelen, maar uiteindelijk een geweldig resultaat

Traktatiedoosjes met eigen ontwerp besteld en binnen de aangegeven tijd ontvangen. Even gedacht dat het ontwerp niet goed was overgekomen, maar de twijfel werd al snel weggenomen door contact op te nemen met de uitstekende Klantenservice.

Super leuk orgineel bedankje!

Blij met de leuke bedankjes voor ons feest. Snelle service en netjes verpakt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht