Super leuk orgineel bedankje!

Blij met de leuke bedankjes voor ons feest. Snelle service en netjes verpakt.

Snel en mooi

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snel en goede kwaliteit

Super snel en goede kwaliteit

Top qualiteit!

Super !!

Ik kocht de gepersonaliseerde covers (fruitzakjes) mijn zoontje zijn eerste verjaardag. Ze waren er heel snel en supergoed ingepakt. De kwaliteit is ook zeer goed en mooi. Bedankt om de verjaardag van mijn zoontje extra speciaal te maken.

GE.WE.LD.IG

Zoooo leuke houten speeldoos met elfjes erop. Mooi gepersonaliseerd zoals ik het wou. Die speelrijst ook geweldig. Onze dochter is er zot van ! (Mama stiekem ook)

Mooie enveloppen box

Heel blij met de gepersonaliseerde enveloppen box, voor onze bruiloft! Makkelijk te bestellen en snel geleverd! Zeker een aanrader.

Helemaal prima!

Snelle en goede service, top kwaliteit en goed afgeleverd!

Veel keuze!

Op alledrie de webshops ben ik al vaker goed geslaagd! Leuke acties en leuke collecties!

Sper service

Heel overzichtelijke site, bestelling liep heel vlot, levering was Top en sneller dan verwacht! Het artikel zelf voldoet zeker aan mij verwachtingen , ik bestel er zeker nog en word ook zeker aangeraden aan anderen om er ook te bestellen! Een tevredne klant ! :)

zeer goed

Mooie spullen, snel geleverd. Snelle reactie bij een probleem.

Alles prima in orde, houden zo.

Snelle verzending, leuke producten

Snelle levering en mooie producten

Heel erg blij met de gepersonaliseerde taarttopper!

Voor onze bruiloft wilde wij graag een persoonlijke taarttopper laten maken. Het kiezen uit de 2 soorten gepersonaliseerde taarttoppers vonden wij al moeilijk, ze waren allebei te leuk. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de moderne variant met onze namen erop. Op de deurmat verscheen 2 dagen later een zorgvuldig ingepakt pakketje waar de taarttopper (ingewikkeld in bubbeltjes folie) netjes in verpakt zat. Wij zijn erg blij met het product en zullen in de toekomst zeker opnieuw bestellen.

Online een welkomsbord ontworpen. Het bord werd snel geleverd, was goed ingepakt en de print was precies zoals verwacht. We zijn erg blij!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service en mooie spullen

Na het bestellen kwam ik erachter dat ik nog iets vergeten was. Dit kon zonder problemen toegevoegd worden aan mijn bestelling. Het contact was erg prettig! Verder zijn de bestelde producten erg mooi en zoals beschreven op de site.

Top product en snelle levering

Prachtige producten Mooie kwaliteit Snelle levering

Hele snelle levering en het product is prachtig. De kwaliteit is ook zeer goed.

Goede en snelle service, die doet wat hij beloofd! Artikelen waren ook zoals aangegeven staat! Tevreden klant hier

Voldeed precies aan mijn verwachtingen!

Alles wat ik besteld had werd geleverd zoals ik had gehoopt. De kwaliteit was goed. De levering was daarbij ook heel erg snel. Erg blij mee!

Mooi vloerkleed

Super mooi vloerkleed van Madam Stoltz en snel geleverd, top ! Ik ben hier heel blij mee !

had het kleiner verwacht

Het ziet er mooi uit maar had de letters wat kleiner verwacht

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht