Ontzettend leuk kleed!

Ik ben heel blij met het kleed dat ik heb gekocht. Lekker zacht, mooie kleuren, snel bezorgd. Ik zou een 10 hebben gegeven als het kleed aan de onderkant antislip zou hebben gehad.

Vlotte service

Snelle levering Goed verpakt zodat niets beschadigd werd

Super leuke rugzak

Snelle levering, mooie kwaliteit

Zeer tevreden over het eindresultaat!

Mooi programma om in te werken om het zo persoonlijk te maken. Prijs is in verhouding en levertijd ook.

Mooie decoratie, snelle levering, verzorgd

Duidelijke site met mooie decoratie. Alles om je feestje in thema aan te kleden. Levering was snel en verzorgd, duidelijke communicatie. Helemaal top!

top

Hele duidelijke site en heel snel mijn bestelling geleverd. Ik bestel de volgende keer weer bij We love Deco en zal het zeker ook andere aanraden.

Alles zoals beloofd!

Heldere omschrijvingen op de website, en het artikel is exact zoals beschreven en op de foto's.

Fijne website, snelle levering. In een woord top!

Snelle levering van een goed verpakt product

Super tevreden! Snelle levering, alles tip top in orde zoals het moest zijn. Hier bestel ik zeker nog!

Snelle en gemakkelijke service

Eenvoudig en snelle levering!

Snelle bezorging , correct

Mooi ringendoosje.

Snelle levering. Mooi doosje voor trouwringen. Mooie print met initialen. Wel behoorlijk prijzig.

Snelle en nette levering!

Hele mooie producten!

Het zijn hele mooie producten en ze kwamen op tijd.

Alles vlot verlopen snelle levering

Hele leuke wijnstoppers

Wijnstoppers met onze initialen besteld voor onze bruiloft. Goede service en snelle levering!

Snelle levering, mooie kwaliteitsdecoratie

Prachtige decoratie van stevige kwaliteit én snelle levering!

Prima ervaring.

Alles verlopen zoals verwacht.

Mooie producten en goede service!

Product werd snel verzonden en kwam overeen met de foto's. Erg blij mee!

Mooie artikelen

Prachtige artikelen ! Echter bordjes wel wat aan de dure kant maar kwaliteit verder prima . Ook de folium ballonnen zijn fantastisch ?”

Alles wat ik besteld heb, was vlug geleverd, goed ingepakt en goed materiaal. Prachtig resultaat. Heel mooi , gewoon TOP !

Erg blij met de bedankjes!

Gepersonaliseerde wijnkurkjee voor de bruiloft gekocht. Ze zien er top uit, erg blij mee!

Leuke versiering

Leuke versiering, echter wel jammer dat er al twee van de 11 ballonnen aan de ballonnenboog voor op de taart kapot in de verpakking zaten.

Eerste bestelling en héél tevreden!

Uitvoering en resultaat zoals op website! Snelle reactie na info via mail! Goede tool voor bewerken van gepersonaliseerde artikelen! Vlotte levering en netjes verpakt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht