Goed geregeld

Hele leuke muisjes

De wikkels zijn supermooi geworden

Ik heb voor mijn man zijn 60e verjaardag gepersonaliseerde mini King pepermuntrolletjes uitgezocht om in een pignata te stoppen. Het resultaat van de fullcouler wikkels is supermooi geworden. Moet nog even aan het plakken.. maar dat gaat vast lukken.

Correct

Mooie herinneringsdoos, Correcte prijs en voldoende groot

super

makkelijk bestellen, snelle service

Super tof!

Leuke spullen die met de tijd mee gaan! Snel geleverd en fijne mail communicatie over het proces van mijn bestelling! Al met al zullen er nog vele bestellingen volgen!

Geweldig!

Ik wilde een gepersonaliseerd item bestellen uit de webshop. Ik had het product binnen 3 dagen nodig, maar de levertijd was langer dan dat. Luca van de klantenservice heeft mij zo goed geholpen, dat het product de volgende dag bij de productie lag en ik het product de dag erna ontving. Net optijd om het cadeau te geven! Top service!!

Vlotte bezorging en uitstekend product

Voldoet aan de verwachting

Vreemde hoofdletter..DHL op tijd

Babymutsje met naam besteld voor in kraammand. De naam begint met een hoofdletter i De I dus..... Op het mutsje..geborduurd en wel...staat i,p.v. de I een soort omgekeerde pollepel ... een letter die ik niet herken als I. Heel jammer

Geen lange wachttijd en heel goed verpakt aangekomen

Snelle levering, mooie webshop

Uitgebreide webshop die mooi en overzichtelijk is. Snelle levering

Redelijk

Ik vind de prijs kwa doosjes wel erg hoog had er wel iets meer van verwacht Maar het zie er wel netjes uit verder

kwam snel binnen en erg tevreden

precies wat ik zocht vond ik op deze mooie site, het bestellen ging makkelijk en kwam ook mooi aan. Erg tevreden!

Supergoed!

Met kerst een aankoop gedaan voor speelgoed met magneten voor onze zoon van 4.5 jaar. Helaas bleek dat de magneten van het produkt niet goed werkten. Ondanks inspanningen van We Love Deco bood de leverancier geen oplossing. Dit heeft We Love Deco wel gedaan. Superfijn en goed geholpen echt een voorbeeld qua klantenservice!

Super tevreden!

Ontzettend leuk kleed!

Ik ben heel blij met het kleed dat ik heb gekocht. Lekker zacht, mooie kleuren, snel bezorgd. Ik zou een 10 hebben gegeven als het kleed aan de onderkant antislip zou hebben gehad.

Vlotte service

Snelle levering Goed verpakt zodat niets beschadigd werd

Super leuke rugzak

Snelle levering, mooie kwaliteit

Zeer tevreden over het eindresultaat!

Mooi programma om in te werken om het zo persoonlijk te maken. Prijs is in verhouding en levertijd ook.

Mooie decoratie, snelle levering, verzorgd

Duidelijke site met mooie decoratie. Alles om je feestje in thema aan te kleden. Levering was snel en verzorgd, duidelijke communicatie. Helemaal top!

top

Hele duidelijke site en heel snel mijn bestelling geleverd. Ik bestel de volgende keer weer bij We love Deco en zal het zeker ook andere aanraden.

Alles zoals beloofd!

Heldere omschrijvingen op de website, en het artikel is exact zoals beschreven en op de foto's.

Fijne website, snelle levering. In een woord top!

Snelle levering van een goed verpakt product

Super tevreden! Snelle levering, alles tip top in orde zoals het moest zijn. Hier bestel ik zeker nog!

Snelle en gemakkelijke service

Eenvoudig en snelle levering!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht