Topservice

Zeer snelle levering

Super snel bezorgd. Dag na bestellen al in huis.

Dag na bestellen al in huis.

Slecht 1 artikel van mijn bestelling ontvangen.

3 werkdagen na het plaatsen van mijn bestelling heb ik 1 artikel mogen ontvangen. De rest ontbreekt. Geen reactie mogen ontvangen op mails en telefoons nie ik al gedaan heb.

Mooie ballon en goede levering!

Het was een mooie, grote ballon. De site was duidelijk en de levering was op tijd.

Was super mooi

Alles was prima gegaan snel geleverd

Snelle service!

Leuke producten en super snel geleverd!

Levering sneller als aangegeven. Ontvanger was er super blij mee

Feestelijk!

Bestel graag hier versiering voor cakesmash shoots. Ballonnen, honeycombs, etc.. Altijd snel geleverd. Zeer blij mee!

Super snelle levering en op voorraad is ook echt op voorraad!

Zeer tevreden! Snel geleverd en op voorraad is ook echt op voorraad. Dat is tegenwoordig bij veel webshops nog maar afwachten.

Prachtige gepersonaliseerde doos als huwelijkscadeau!

Vlotte communicatie en snelle verzending.

Perfect kraamcadeau

Het cadeau was snel binnen en de ouders waren er heel blij mee. Ook de kwaliteit van zowel de knuffel als de geborduuderde naam waren uitstekend.

Zeer goede service

Eerste bestelling was beschadigd, maar na een mailtje heb ik 24u later een nieuw product in goede staat gekregen.

Ondanks er wat vertraging was, was de communicatie perfect en werd mijn pakje op de beloofde datum direct opgestuurd! Super blij met het lakentje, dankjewel!

Snelle levering volgens berichtgeving. Pakket was netjes verpakt en voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd.

Heb product heb ik de volgende dag ontvangen. Het was een kraamkado. Moeder en kind zijn ook heel blij met de mooie speelkleed.

Jammer

Ik had 2 artikelen besteld waarvan 1tje stuk was aangekomen, ondanks het in bubble plastic zat. Heb wel al vaker besteld maar 1ste keer dat dit gebeurd. Jammer maar voor de rest ben ik altijd tevreden

Slecht

Ik had een lakentje besteld met de naam van ons zoontje. Helaas krijg je geen voorbeeld te zien van tevoren en lijkt de letter L nu op een Z. Nu zal ik dus een nieuw lakentje moeten bestellen omdat deze niet goed is.

Super mooi!

De proefdruk ziet er super mooi uit! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de snelheid en de afwerking van onze geleverde artikels! Ruim aanbod op de site, snelle levering en mooi afgewerkte producten, zoals weergegeven op de site. Wij zijn fan!

Bijna perfect.

De levering was snel, zo snel dat de email over de levering grandioos te laat kwam.

Er volgen zeker nog bestellingen. Heb nog een aantal leuke spulletjes nodig.

Leuke resultaten en snelle service

Waardevol

Zowel de klantenservice als de levering is top. Mijn vraag werd heel snel beantwoord en mijn bestelling kwam tijdig aan. Daarnaast kwalitatieve producten waarmee ik leuk aan de slag kon gaan tijdens mijn fotografie! Ik kom er zeker terug.

Snel en voor een leuke prijs

Slofjes voor onze kleine meid gekocht. Ontzettend snel verstuurd en geleverd. Erg fijn. Ook fijn dat er voor elk budget in elke categorie wel iets te vinden is.

Helemaal geweldig

Alles zoals beschreven en afgebeeld. Past allemaal goed bij elkaar. Erg mooie decoratie

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht