Slechte kwaliteit en onbereikbare klantenservice
Als kraamcadeautje had ik 3 items besteld, 2 gepersonaliseerde lampjes met naam en 1 badjasje met naam. De bezorging was snel en precies zoals op de site aangegeven (een werkdag of 2/3).
Na uitpakken was de kwaliteit echt beneden de maat:
- Badjas: het borduurwerk is niet netjes, draadjes hangen er aan. De badjas zelf heeft ook allemaal losse draden op de naden en aan de uiteindes
- Sterrenbeeld lampje met naam: het lettertype is niet het lettertype zoals op de site aangegeven. Het zijn hele dikke lompe letters terwijl er op de site sierlijke krulletters staan. Bovendien ontbreekt bij dit lampje de houten voet MET LAMP. Dus nu heb ik alleen een plexiglas plaat waar ik precies niks mee kan
- Zeedieren lampje met naam: het lettertype is niet het lettertype zoals op de site aangegeven. Het zijn hele dikke lompe letters terwijl er op de site mooie dunne letters staan.
Ik heb inmiddels al meerdere keren op meerdere dagen (zo'n 5 x verdeeld over 3 dagen) geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Ik word na 15 minuten steeds naar de voicemail gezonden. Deze ook al 2 keer ingesproken zonder enkel wederhoor. Als ik binnen een week geen contact gehad heb dan ga ik de kwestie bespreken met mijn rechtsbijstand verzekering want ik baal hier echt heel erg van.