Zeer mooi resultaat voor een zachte prijs!

Een zeer duidelijke website met een gemakkelijke tool om zelf je kaartje samen te stellen. Ruime keuze aan sjablonen, lettertypes, ...

Vlotte service en goeie prijs-kwaliteit

Vlotte service en goeie prijs-kwaliteit

Super-service !!!

Na een misverstand bij een eerste bestelling, werd alles meteen in orde gebracht en opnieuw verstuurd. Mooi afgedrukt en even mooi afgewerkt. Voor ons, gewoon top!!!

Tevreden

Prijs- kwaliteit is Printdeal zeker een aanrader! Ik heb het item ook snel ontvangen. Ik vond het enkel wat jammer dat ik de print niet hoger op de t-shirt kon plaatsen.

Snelle interactie/reactie/ingrijpen

De spoedbestelling werd zoals aangegeven meteen geproduceerd en verzonden. Door een euvel bij de pakjesdienst zou het product niet tijdig geleverd worden maar hier werd snel op ingepikt door Printdeal. Bij levering bleek er nonchalant omgegaan zijn met de zending en was er wat schade. Maar het resultaat: Zending toch op tijd ontvangen, correcte tegemoetkoming voor de schade (die niet hun fout was).

Heel tevreden, kom zeker terug.

Heel tevreden met de kleurweergave van het origineel, zeker op dit groot formaat. (70 x 120 cm). Misschien een aandachtspunt, een folie of iets dergelijks tussen de twee foto's als bescherming, zou het nog beter maken.

goede service

op tijd geleverd en een goede handleiding voor startup

niet voor herhaling vatbaar

Bestellen via de webstek leidt tot fouten door onduidelijkheid. De "commerciële" dienst is verre van commercieel. Een situatie individualiseren is onmogelijk.

Heel mooi werk!

Zeer gebruiksvriendelijke website. Stipte levering. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

Ik doe graag alles zelf, maar als ik hulp nodig heb kan dat, wat heel fijn is.

Handige website om zelf te bestellen én te ontwerpen, heel gebruiksvriendelijk, met ondersteuning via mail die beschikbaar is als je het nodig hebt. Een klein dingetje dat ik mis is de optie om er voor te kiezen een order dat uit verschillende stuks bestaat, gebundeld in 1 keer te laten leveren, ipv in meerdere verschillende pakjes. Zou fijn zijn als Printdeal me toelaat om zo mijn/onze voetafdruk te verkleinen. Het is niet altijd dringend, ik kan vaak wachten tot het laatste stuk klaar is om alles tegelijk te ontvangen.

Top spoedlevering

Een spoedlevering van 100 kaarten aangevraagd omstreeks 14u30. 24u later stond de postbode voor de deur. Mooie kwaliteit en goede snelheid!

Heel makkelijk

Ik wou een Faithless poster kopen. Maar ze leverden niet aan België, dus heb ik er bij Printdeal zelf een laten maken. Het was makkelijk te ontwerpen via hun site. En een mooi resultaat!

Professioneel aan een betaalbare prijs

Ik vind er precies wat ik zoek en het eindresultaat mag er zijn.

makkelijke en correcte samenwerking

Jaarlijks maak ik gebruik van jullie diensten en telkens worden deze professioneel afgehandeld.

Hoogstaande kwaliteit

Al jaren een uitstekende service en kwaliteit. Zowel beroepshalve als privé.

snel en mooie kwaliteit

makkelijk ontwerp inladen, snelle service en levering mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit maar wit randje onderaan kerstkaart…

Jammer.. al onze kerstkaartjes omzeep. Wit randje eronder. Dat viel tegen. Mooie kwaliteit wel en snel geleverd.

Snel en correct!

Snel en correct!

snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer vlotte levering. Mooie kwaliteit van het boek.

Makkelijk ontwerpen en bestellen, snelle levering

Gemakkelijk zelf ontwerpen via de website. Bestellen en snelle levering. Meer hoeft dat niet te zijn. Perfect.

snelle service

Ik heb helaas een slechte ervaring, ik had 10 drukwerken gevraagd op vinyl en deze was goed verpakt in karton. Helaas was er in elke poster een kreek een dit valt wel op met de vinyl afwerking. Anders is het drukwerk altijd snel geleverd.

gewoon top !

vele mogelijkheden, snelle service, propere afwerking en levering. we zijn en blijven klant.

Een bedrijf waar je op kan rekenen!

Top service, betrouwbaar, duidelijke communicatie en altijd in orde. Een aanrader!

Altijd op tijd

Altijd op tijd geleverd

Printdeal is onuitstaanbaar professioneel.

Ik heb 3 opdrachten doorgestuurd. 2 daarvan zijn reeds aangekomen en zijn perfect wat ik wil. Een kalender en een poster volledig naar mijn "goesting" zoals ze in Vlaanderen zeggen. De wandposter met aluminium kader van 2 meter op 1 meter daar wacht ik op en ben ik heel nieuwsgierig naar.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas