Drukwerk is altijd top… laatste x is onze levering echter zoek geraakt. Printdeal heeft even mee met PostNL gezocht naar waar pakje zou kunnen zijn afgezet maar bleef zoek. Hierna werd er een herdruk opgestart, meer minden we niet verlangen.
Hartelijk dank voor je reactie! In de uitzonderlijke gevallen waar een pakket zoek zou geraken, trachten we telkens zo snel mogelijk een oplossing te vinden en te bieden :) Blij dat we op die manier voor tevreden klanten kunnen zorgen. mvg, Manu
Steeds op tijd geleverd !
Bedankt voor je reactie, Bert! Blij dat alles telkens op tijd toekomt :) mvg, Manu
Super makkelijk zelf je ontwerp te maken. Zeer snelle levering, en kwaliteit. Zeer tevreden en vaste klant.
Hartelijk dank voor je reactie, Steven. Altijd fijn als onze klanten vlot aan de slag kunnen met een eigen ontwerp :) Nog fijner wanneer het dan vaste klanten zijn of worden! vriendelijke groeten, Manu
goeie kwaliteit, vlotte levering
Bedankt voor je feedback, Katrien :) Blij dat je tevreden bent van kwaliteit en levering! mvg, Manu
eenvoudig te bestellen, duidelijk en snelle levering, helemaal TOP!
Bedankt voor je reactie, altijd aangenaam dat het klantvriendelijke systeem optimaal presteert! met vriendelijke groeten, Manu
Ik bestelde 2x 2 spandoeken, zelfde ontwerp maar met een andere foto. dit kwam in 2 aparte zendingen met enkele dagen verschil. raar dat dit niet 1 zending was, dit was toch efficiënter en voordelig geweest, ook moest ik zo niet 2 maal naar het pakjes center. ik maakte zelf een schrijffout in de spandoeken, en kreeg een voorstel om bij volgende bestelling een korting te krijgen. waarvoor dank. het zou misschien nog beter geweest zijn mocht de site een spellingcorrecter hebben of het ontwerp voor druk nagekeken worden.
Hartelijk dank voor je reactie, Tom! Achter de schermen wordt regelmatig getest met systemen voor extra controle, echter kunnen we hierin nog geen accurate spellingscontrole aan toevoegen. Maar we geven het zeker door naar onze experten :) vriendelijke groeten, Manu
Top! Dankjewel voor de feedback :) mvg, Manu
Geboortekaartjes ontworpen via Printdeal. Fijn programma om te ontwerpen, goede kwaliteit, snelle levering (2 dagen). Heel tevreden!
Hartelijk dank voor je reactie, Blij dat je je creativiteit kwijt kan in onze online tool en dat alles naar wens verlopen is! En ook proficiat met de familie-uitbreiding :D vriendelijke groeten Manu
Hulpvaardig bij telefonische vraag. Eigen ontwerp is eenvoudig aan te maken. Snelle levering.
Bedankt voor je reactie, Blij dat onze klantendienst en onze online tools ter beschikking stonden en jou goed hebben geholpen! mvg, Manu
Ik wilde dat de banner wordt ondersteund door een X (dus twee secties) in plaats van 1. Dan kan de banner tegen hoge windbelastingen zijn bestaan. In elk geval ben ik zeer tevreden en ik ga opniuew kopen. Renato heeft me veel geholpen :)
Hartelijk dank voor je feedback! We bekijken ook steeds hoe we ons aanbod kunnen verbeteren naar de wens van onze klanten. En we geven de extra pluim zeker door aan Renato :) vriendelijke groeten, Manu
Makkelijk ontwerp software zeer goede ervaring prijs kwaliteit top
Bedankt voor de feedback, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! En daarbovenop dat onze online tools het makkelijk maken om zelf te ontwerpen :) mvg, Manu
Jammer dat de twee bestellingen (flyers en posters op zelfde papier) die ik op hetzelfde moment ingegeven heb en betaald, met een dag verschil geleverd worden. Tweemaal stress om zeker thuis te zijn!
Hartelijk dank voor je reactie, Het is nooit de bedoeling om je stress te bezorgen, maar vooral kwalitatief drukwerk natuurlijk :) Onze productie tracht ook elke order zo spoedig mogelijk te verzenden, waardoor je de ene iets vroeger mocht ontvangen dan de andere. Vriendelijke groeten, Manu
goede kwaliteit en snelle service
Bedankt voor de feedback, Weer iemand zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee geleverd wordt! mvg, Manu
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
Bedankt voor je reactie, Blij dat je tevreden bent over de snelheid en kwaliteit die geleverd wordt! mvg, Manu
Het ganse proces, vanaf het aanmaken van de bestelling tot het afleveren van het product verliep zeer vlot.
Hartelijk dank voor je feedback! Steeds aangenaam om te lezen dat alle stappen makkelijk te doorlopen zijn en dat alles naar wens verloopt :) Vriendelijke groeten, Manu
Jammer dat de samenwerking hierbij stopt. Nochtans steeds tevreden geweest over jullie service
Heel mooie stickers Betaalbaar Correcte levering
Bedankt voor je reactie! De schoonheid van het eindresultaat is natuurlijk een combinatie van product en design :) Blij dat je heel tevreden bent! mvg, Manu
Ongeveer twee weken geleden hebben we 500 offset visitekaartjes met Spot-UV-lak besteld. Deze zijn vrijwel onmiddellijk in productie gegaan, maar dit duurde erg lang. Er was ook geen spoedoptie beschikbaar. Het uiteindelijke drukwerk was zeer voortreffelijk en net afgewerkt.
Bedankt voor je reactie, Jordy! Blij dat het eindresultaat volledig naar wens was. Jammer dat je misschien iets langer moest wachten, maar zeker bij Spot-UV moeten de visitekaartjes langer drogen eer ze behandeld kunnen worden voor de afwerking. Met de extra kwaliteitscontrole kan dan inderdaad geen spoedlevering aangeboden worden. vriendelijke groeten, Manu
Normaal ging mijn bestelling morgen aankomen en verwachte ik het standaard e-mail dat het verstuurd is en track&trace code ging hebben al… Maar het ziet er naar uit dat ik dit weekend mijn spandoek nog niet in gebruik zal kunnen nemen.
Bedankt voor je feedback, Geen Tijd. We vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent en we dus niet kunnen nagaan of je je bestelling intussen al mocht ontvangen. Onze klantendienst tracht altijd een oplossing te vinden mocht iets niet naar wens zijn. mvg, Manu
Altijd heel tevreden met mijn bestellingen bij Printdeal!
Bedankt voor de reactie! Wij zijn ook altijd heel blij met tevreden klanten en blijven ons dan ook inzetten :) Vriendelijke groeten, Manu
De foto die ik voor mijn ontwerp ( spandoek) maakte was niet geschikt wegens te lage resolutie. Met één mailtje was dit opgelost. Binnen 3 dagen was het spandoek al binnen. Ook een zeer scherpe prijs. Een echte aanrader voor al je drukwerken!
Hartelijk dank voor je feedback! Vooral een dikke pluim voor ons PrePress team dat hier de nodige aanpassingen wist aan te brengen. Blij dat je blij bent met het eindresultaat! vriendelijke groeten, Manu
Mooie kleuren, goeie kwaliteit papier en snelle levering, altijd tevreden.
Bedankt voor de feedback, Altijd blij met tevreden klanten erbij! mvg, Manu
We kregen snelle feedback, op een duidelijke en klant betrokken manier. De verwerking was snel en correct. Het resultaat is uitstekend. Enkel maar tevreden dus.
Bedankt voor je reactie, We geven de positiviteit rond je ervaring mee aan het team dat achter de schermen hard aan de slag is om het uitstekende resultaat te leveren! Vriendelijke groeten, TEAM Printdeal :)
Zoals altijd weer mooi gedrukte en fijn afgewerkte catalogi. Jammer genoeg 1,5 dag te laat, maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL.
Bedankt voor je reactie! Jammer om te horen dat jouw bestelling niet op tijd was, we doen ons best om ons service te verbeteren. Vertragingen bij de bezorgdiensten houden we goed bij voor rapportage, maar ook om ruimte voor verbetering aan te geven. Hartelijk dank voor de feedback. Vriendelijke groeten, Manu
Brochures en flyers laten drukken. Heel mooie kwaliteit en snelle service. Top!
Bedankt voor je reactie! Leuk om te lezen dat onze kwaliteit en snelheid mee hebben gezorgd voor een top service! Altijd fijn als onze klanten tevreden zijn :) Vriendelijke groeten, Manu