Helemaal tevreden.
Dag Daniël, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de druk, levering en ook prijzen. Ik wens je graag nog een fijne dag! Pieter-Jan
Nadien besef ik dat ik een andere uitvoering (blauwe achtergrond) had moeten vragen gezie affiches gelijmd moeten worden op buitenborden. Maar dat zal wel aan mij hebben gelegen dat ik niet verder in de combibox heb gekeken. anders perfecte uitvoering.
Dag Greet, Leuk dat de druk naar wens is. Wij bieden inderdaad diverse materialen aan op de productpagina's. Hier dien je inderdaad het gewenste materiaal te kiezen. Mocht je hier vragen over hebben, stel ik je voor om onze klantendienst even te contacteren opdat zij dit verder met je kunnen bekijken. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Alles is altijd in orde, zowel drukwerk als service. Altijd vriendelijk en beleefd .
Dag Julie, Super leuk om je review te lezen! Fijn om te vernemen dat alles zoals steeds in orde is. Ik wens je graag een goed begin van de week! Pieter-Jan
Mijn ervaring is met printdeal goed. De prijzen zijn met de concurrentie goedkoper. Maar alleen spijtig dat je geen ontwerp zelf kunt maken zoals bij Vistaprint.
Dag Nancy, Bedankt voor je review! Leuk dat je een goede ervaring hebt met Printdeal. Ik begrijp je opmerking over het ontwerpen. Bij veel producten bieden wij een online ontwerptool aan, maar helaas is dat niet bij alle producten mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kan je steeds onze klantendienst contacteren. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
We bestellen regelmatig bij jullie en de kwaliteit is altijd top. Ook meestal de snelle en correcte leveringen. Daar ging deze week iets mis maar uw collega heeft er zijn werk van gemaakt om ons uit de nood te helpen zodat we alles tijdig hadden voor ons event. Dankjewel! Dit wordt enorm geapprecieerd.
Goedemorgen Simon, Fijn dat je regelmatig bij ons bestelt en steeds tevreden bent over de kwaliteit. Dat doet ons veel plezier om te lezen! Spijtig genoeg kan steeds iets foutlopen, maar ik ben alvast blij dat dit correct werd rechtgezet. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snelle levering Perfecte kwaliteit
Dag Greet, Wat een mooie review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Ik wens je alvast nog een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snelle levering, dure prijs hierdoor, 0,75 de sticker, mooi gedrukt maar ze kleven niet goed, komen los op verschillende ondergronden, ik vergelijk met andere stickers die ik liggen heb.
Hallo Wim, Bedankt voor je feedback! Spijtig om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van je stickers. Ik stel je voor om contact op te nemen met onze klantendienst op het e-mailadres [email protected] of even te bellen naar ons op op het nummer 0800 82 299 zodat wij dit verder kunnen bekijken. Met Vriendelijke Groeten, De Printdeal.be Team
Beyond than my expactations definetely 5 stars I will keep doing purchases according to the results!
De opvolging en feedback op mogelijke fouten in een bestand worden duidelijk gecommuniceerd. Als er in het productieproces toch iets fout loopt wordt dit op een correcte manier afgehandeld.
Hallo Remi, Bedankt voor je positieve feedback! Het doet ons plezier om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen, mocht dat nodig zijn! Met Vriendelijke groeten, Printdeal team
Koerier gooit kartonnen pakje gewoon in het natte gras .... bij de buren om de hoek 2 huizen verder. Een groot geluk dat ik enkele seconden later ging kijken en het voertuig nog zag vertrekken. Dus moest het pakje 'ergens' liggen. Huisnmmer 220 staat in messing letters op een witte gevel. Niet te missen, dus.
Levering duurde door postnl een dagje langwr dan voorzien.. dit is keurig opgelost. Drukwerk van goede kwaliteit! Ben er blij mee
Kwaliteit was OK. Jammer dat het geen 1000 stuks waren zoals besteld. Waarom niet een zeer klein beetje overdruk i.p.v. te weinig stuks leveren... ?
Hallo Mario, Spijtig om te horen dat je niet je volledige order hebt ontvangen! Onze excuses hiervoor. Ik stel je voor om contact op te nemen met onze klantendienst op het e-mailadres [email protected] of even te bellen naar ons op op het nummer 0800 82 299 zodat wij dit verder kunnen bekijken. Met Vriendelijke Groeten, De Printdeal.be team
Blij met de snelle levering en goede kwaliteit van de spandoek. En dat voor een eerlijke prijs. Bedankt!
Ondanks de moeilijke kleuren van de afbeeldingen werd er een perfect boekje gedrukt. Met dank voor het bijwerken van de kleuren. Ook de levering gebeurde binnen de gestelde tijd en in een degelijke verpakking.
Vorige bestelling enkele jaren geleden was ook goed maar ik zie en merk een betere afwerking en betere service op. Doe zo verder!
Hallo Benjamin, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je merkt dat onze service en afwerking verbeterd zijn. We blijven ons best doen en waarderen je steun! Met Vriendelijke Groeten, De Printdeal.be team
Bedankt voor de hulp, snelle levering en kwalitatieve producten.
Ruime keuze aan enveloppen, zeer schappelijke prijzen en een heel snelle levering. Wij bestellen zeker opnieuw van deze site.
Content van de vlotte bediening en met het resultaat van de foto’s op forex
Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit en de snelheid waarop mijn bestelling geleverd werd. Ik had namelijk donderdag pas stickers besteld die ik al heel snel nodig zou hebben. Het was dus fantastisch om de volgende dag in mijn brievenbus het doosje terug te vinden. Zo een service kan ik alleen maar aanraden en ook het product is helemaal inorde en zoals ik het wou hebben!!
Hallo Stijn, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelheid van je bestelling. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met Vriendelijke Groeten, De Printdeal.be Team
Bestelproces is relatief eenvoudig (als je tenminste weet hoe je correct je bestand moet aanleveren), prijs is naar mijn gevoel zeker OK, en levering was zoals beloofd al na 2 dagne in orde.
goed gemaakt snelle levering
Ik bestel al jaren bij Printdeal; zowel zakelijk als privé. De bestelprocedure is eenvoudig, de prijzen zijn scherp en de levertermijnen zijn heerlijk kort. Af en toe sloopt er een foutje in een bestelling, of raakt een zending verloren: zaken die onvermijdelijk zijn en overal voorvallen. Wat helemaal geweldig is, is de snelle en zeer correcte service van Printdeal. Een probleem/verkeerde levering/... het wordt allemaal bijzonder snel rechtgezet. Een dikke merci aan Printdeal en hun klantvriendelijke team!
Hallo Laura, Bedankt voor je jarenlange support bij Printdeal! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service, prijzen en snelle levering. Foutjes kunnen gebeuren helaas, maar fijn dat je onze snelle en correcte oplossingen waardeert. We zijn blij dat we je kunnen helpen en waarderen je vertrouwen enorm! Groetjes, De Printdeal.be team
op zich oké prijs-kwaliteit. De leveringsdatum werd niet gehaald. Wat op zicht wel oké is, maar ik merkte dat de 3-luikfolder niet op het juiste papier gedrukt is geweest. De kwaliteit was daardoor minder mooi dan de vorige 3-luikfolder die ik bij jullie liet drukken. Jammer dat daar dan niet open over gecommuniceerd werd. Ik had liever op voorhand geweten dat het papier bijvoorbeeld out of stock was, dan kon ik nog beslissen om op een alternatief papiertje te laten drukken of om nog even te wachten. Mijn -5% korting is ook plots weggevallen.
Beste Ik heb vandaag mijn bestelling gevonden ... nadat ik de vraag kreeg om een review te schrijven. De bestelling is 24 u geleden geleverd, gewoon in de brievenbus gedropt. Ik heb een videobel, dus ik weet perfect wanneer er iemand aanbelt ... dat is niet gebeurd. Het heeft de voorbije 24 uur constant geregend ... en terwijl ik aan het wachten was op mijn bestelling, thuis bleef omdat er iets ging komen, kwam er niets ... Deze ochtend vond ik de bestelling. De omslag was nat, de inhoud gelukkig niet. Kijk, met het product is niets mis en jullie kunnen daar eigenlijk niet aan doen ... maar dit wil ik niet meer. Als er een levering komt, dat ze dan aanbellen. Op die manier blijft mijn levering droog en hoef ik niet nodeloos te wachten op iets dat niet gaat komen.
Via de website heb ik mijn bestelling geplaatst en deze werd exact geleverd zoals aangegeven!