Snelle, vriendelijke service, gemakkelijk om je eigen bestanden te uploaden en aan te passen op de website. Je kunt zelfs een virtuele afbeelding van je bestelling zien. Mijn bestelling werd snel verwerkt en verzonden en kwam perfect aan. Zal het absoluut opnieuw gebruiken!
Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat alles snel & eenvoudig is verlopen. We kijken ernaar uit je volgende bestelling weer te verzorgen! 😊 Aysenur
Binnen 48u voor de beurs kon ik mijn digitaal ontwerp van de flyer uploaden en ontving ik dit als gevouwen kwalitief druk aan huis. Ze werden als zoete broodjes meegenomen door potentieel nieuwe klanten.
Wat een geweldige feedback! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen en dat de flyers een hit waren op de beurs. Bedankt voor het vertrouwen! 😊🎉 Aysenur
Wanneer wij drukwerk nodig hebben, krijgt Printdeal altijd de voorkeur;. Overzichtelijke site, en makkelijk te bestellen, heel knap !ç
Fijn om te horen dat je onze site en service zo waardeert. We blijven ons best doen om je drukwerk altijd goed te leveren! 😊 Aysenur
Wij zijn reeds verschillende jaren klant en prijzen jullie voor je zeer hoge en goede drukkwaliteit, snel en correcte leveringen, van ons krijgen jullie 11 op 10
Bedankt voor de fantastische beoordeling! We zijn blij dat je al jaren tevreden bent met onze drukkwaliteit en service. Een 11 op 10 is het mooiste score dat we kunnen krijgen! 😊🎉 Aysenur
Heel snelle service, goeie kwaliteit van de verschillende producten die we reeds bestelden en vlotte hulp bij de helpdesk!
Bedankt voor de complimenten! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit, snelheid en hulp van onze service. We blijven ons best doen! Aysenur
Zoals iedere keer ben ik weer zeer tevreden!
Wat leuk om dit te horen Peter! Dank je wel. Aysenur
Wij bestelde er nu de laatste tijd best veel producten, omdat we een feestjaar hebben met veel promotie. Flyers, posters, uitnodigingen, spandoeken (normaal en groot formaat), stickers,... Elke keer als we een doos open maken, staan we versteld van de kwaliteit voor de prijs die eraan vast hangt! Website (ontwerpen aanleveren) werkt heel goed. Al helpt het natuurlijk wel als je skills in design software hebt, om zelf je ontwerpen al 100% op punt te zetten voor je ze aanlevert. Dat maakt het voor mezelf dan nog wel makkelijker. Tot nu toe 1 keer gebeld met support, goed en vriendelijk geholpen. In het begin redelijk wat op en neer gemaild met support, om zeker te zijn van spandoekformaten, met de ringen en elastieken. Ook daar heel snel, goed en professioneel geholpen per mail! Snelle en goede levering bij ons. Over next day delivery kan ik niets zeggen, dat is bij ons niet nodig. Onder het motto, als het goed is, mag het ook echt wel eens gezegd worden!
Wow, bedankt voor de geweldige feedback Jos! 🎉 Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de prints, service en kwaliteit. We vinden het ook top dat je de website en support als positief hebt ervaren. We blijven ons best doen om je verwachtingen te overtreffen! 😊🙌 Aysenur
Stop a.u.b. met de eerste volgende dag levering of daar allzins geld voor te vragen. Dit maken jullie al jaren niet meer waar! Waardoor er werk of projecten in gevaar komen.
Bedankt voor je feedback, Nathan. We vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We doen ons best om bestellingen op tijd te leveren en staan klaar om snel een oplossing te vinden als er problemen zijn. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen—jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! Aysenur
Meer dan 24u later.. Kwaliteit goed
Bedankt voor je reactie Luc! Jammer om te horen dat jouw bestelling niet op tijd was, we doen ons best om ons service te verbeteren. Aysenur
top levering kwaliteitsprints
Super dat je tevreden bent! Bedankt voor je reactie. Aysenur
Snelle levering top service
Dank je Hamida! Fijn om te horen.
Steeds vlot en stipt, goede prijs kwaliteit
Dank je wel Leslie! We waarderen je reactie. Aysenur
Alles was OK... en aan een schappelijke prijs ! Heel tevreden !
Bedankt, André! Daar doen we het voor!
Nergens een probleem
Merci, Herman! Leuk om te lezen.
Ordernummer: 13638370. Bestelling op 18 juli met next day delivery. Tot op heden bestelling nog niet geleverd. Doordat ik de artikelen nodig had op 19 juli heb ik last-minute voor een andere oplossing moeten kijken en daardoor extra kosten moeten maken. Ik had deze kosten dan ook graag terug gecompenseerd willen zien, 178euro. zie ook mails die ik verstuurd heb. Mvg, Céline Snauwaert
Dag Céline, Voor je deze reactie plaatste was de terugbetaling al gebeurd op basis van je mail. Weet dat we dagelijks beschikbaar zijn om je te helpen met je bestelling als er iets is, zowel telefonisch als via mail. Mocht er nog iets zijn, horen we het graag! Groeten, Robin
iemand anders heeft voor mij zaken uitgezocht en ik hoefde alleen maar een keuze te maken en de links te bekijken easy
Dag Sabine, Leuk om te lezen! Bedankt voor de reactie.
Poster nog niet ontvangen maar de correspondentie was alvast in orde!
Dag Marie Claire, Bedankt voor de feedback! We staan er voor je klaar!
geen klachten echter vind ik dit artikel zeer duur voor wat het is
Dag Henk, Bedankt voor je mening!
Steeds directe communicatie, duidelijk, en een snelle levering van een mooi produkt.
vlot bestelproces prima kwaliteit snel geleverd
Voor mij is het simpel om een ontwerpje te maken,de software is mega . OOk de keuze uitt de verschillende plaatmaterialen voor verschillende toepassingen , buiten , binnen ..... Ik hou van Printdeal.be
Dag Johan, En wij houden van u!
Al meerder dungen afgedrukt op verschillende formaten en materialen, altijd innorde!
Hey David, Merci voor de top reactie! Graag tot snel nog eens.
Vlotte levering
Hey ! Bedankt voor de leuke reactie toppers.
Goede kwaliteit, wordt netjes nagekeken en eventueel aangepast. Duidelijke webshop. Enkel het versturen vond ik wat ingewikkeld. Elk product apart versturen vind ik wat verspilling en niet ecologisch, maar begrijp wel de waarom.
Dag Eline, Leuk dat je het verstaat. We staan er voor je klaar!