Ik heb mijn bestelling nooit gekregen

Antwoord op mijn mails en geef me mijn geld terug

Goede kwaliteit en een snelle service.

Service op snelheid

Duidelijke website, vlotte betaling en heel snelle levering!

Verkeerd gedrukt en een paar posters met strepen

Ik ben beter gewoon , maar uiteraard komen jullie mooi weg met de extra controlekost die ik niet wenste te betalen Eigen schuld dan zeker. 7 mm witte boord aan de zijkant , heel professioneel is dat niet .

Vroeger dan leverdatum

Wat heerlijk om mijn boek tot leven te zien komen via jullie. We krijgen heel veel complimenten over het boek en dit is ook mede dankzij jullie. Daarbij werden de boeken nog eens twee dagen sneller geleverd dat aangeven datum. We bestellen snel bij. Dank je wel

vergeten te drukken

jullie hebben gewacht om te drukken op een mail die je al lang had. Als ik niet gebeld had, lag het er misschien nog. (Normaal loopt dit vlot) De levering door postNL. Om 6 na middernacht wordt er gemeld dat het pak er om 9.30 zal zijn. Moeten we 's nachts iemand vinden die daar om 9.30 kan zijn. Alle bedrijven gaan hier maar om 11 uur open. En wanneer je er dan bent om 9 (want vorige keer waren ze een uur te vroeg) krijg je de melding dat het pas na 13.20 komt. Ik heb gevraagd om in een afhaalpunt te leveren maar dat blijkt niet te kunnen. Waarom kan dat niet? Het is niet zoveel.

Het resultaat is niet hetzelfd als op de printout als voorbeeld

Bij het logo op het spandoek is een andere kleur tevoorschijn gekomen dan op de voorbeeld afdruk. Ik had de achtergrond speciaal wit gelaten daar deze als wit werd weergegeven in jullie voorbeeldafdruk. Heeft waarschijnlijk te maken met aard van bestand. Ook sommige foto's zijn niet echt duidelijk van dichtbij, op afstand wel ok maar niet Professioneel. Daar de beurs waar we ze willen gebruiken reeds volgende week is kunnen we geen nieuwe meer laten maken. Volgende keer moet ik het toch iets anders aanpakken !

Correcte service

Prachtige afwerking

Top service en kwaliteit

Topkwaliteit, goede service, zeer goede prijs en snel geleverd kortom de perfecte partner om mee samen te werken, een aanrader.

zeer goed en altijd correct

zeer correct altijd op tijd

Heel snelle service.

Snelle service !

Zeer gemakkelijk opladen van eigen bestanden! Geweldige service!

Zeer gemakkelijk opladen van eigen bestanden! Geweldige service!

Vriendelijke service

Wij kregen goed advies voor een alternatief dat sneller kon geleverd worden.

snelle service

goede printkwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, goede service

positief

Normaal was levering voorzien maandag 4/3/2024 wat al snel is, vandaag pakket al ontvangen... Top! Jullie hebben een jeugdvoetbalploeg heel gelukkig gemaakt ;-)

Perfect zoals ik het wou, snel geleverd, en competitief van prijs

...

Super service!

Zeer vriendelijk onthaald als nieuwe klant. Prima service.

Super vlotte service!

Mooie prints, snelle levering en fijn contact met de klantendienst.

Altijd topkwaliteit, altijd top service

Al veel besteld, spandoeken, affiches. Telkens topkwaliteit en snelle service

Gemakkelijk en snel!

Gemakkelijk bestelproces, snelle service en de kwaliteit van de stickers is heel goed!

Bestelling gedaan als test maar resultaat was matig

Kwaliteit van de diverse T shirt's die ik bestelde als proef was ondermaats in vergelijking met andere bestellingen bij overige leveranciers, dit zowel op kwaliteit van de shirt's maar ook en vooral op de print. Ik vind het jammer om te melden maar is de realiteit. Wat niet wegneemt dat ik deze shop wel zou aanbevelen, de levering was snel en correct afgehandeld.

Perfecte service na verkoop

1 van de canvassen die ik bestelde vertoonde een kleine printfout. 2 werkdagen laten zit er al een (gratis) nieuwe in de bus. Top!

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas