super, efficient, snel en top drukwerk

PostNL had mijn bestelling weer eens kwijtgespeeld, en Printdeal heeft dezelfde dag nog de bestelling opnieuw geprint en de volgende dag zat ze in mijn brievenbus. Uitzonderlijke service A++++++

Snelle service met persoonlijke begeleiding

Door mij via mail te wijzen op een fout in de PDF heb ik snel aanpassingen kunnen maken en is mijn deadline gehaald zonder fouten in het drukwerk.

Oplossingsgericht

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Prijs/kwaliteit

Goeie, snelle service!

Handige interface die vlot werkt. Snelste levering van het web?

Super service !!

TOP

De beste print service die er is! Ze helpen altijd als er iets onduidelijk is en Tino kwam mijn item persoonlijk leveren omdat ik het optijd nodig had. Wow, hier bestel ik altijd!

Uitstekend gemaakt en afgeleverd.

Gemakkelijke site om te personaliseren, uitstekend gemaakt, snelle en goede levering. Een echte aanrader. Super.

Makkelijke website, overzichtelijk Snel geleverd Goede kwaliteit Goede uitleg van de maten

Doen we ze moeten doen

We zijn al jaren klant van Printdeal. Fijn bedrijf. Ze doen wat ze moeten doen en hebben een goede service. Heeeeel af en toe is de levering te laat, maar dan lossen ze het netjes op.

Vlotte en perfecte levering

prima kwaliteit voor een eerlijke prijs

Alleen jammer dat PostNL zijn leveringen zo slecht kan plannen. Niet leuk om mailtje te krijgen dat vandaag geleverd wordt en te moeten vaststellen op de track en trace dat dit pas de volgende dag zal geleverd worden, ook al is het mailtje pas ontvangen. Misschien eens kijken naar een andere courier.

Vlotte bestellen, goeie kwaliteit

Fantastisch!

Het maken van de flyers via de tools verliep super makkelijk! Zelfs met een QR-code met een link naar mijn website. 2500 flyers kwamen 2 dagen sneller aan dan vermeld in de bezorgopties. En bovendien viel de prijs nog eens goed mee! Ik ben content, ik ga er nog meer bestellen!

direct en correcte mailing als er iets is misgegaan ( door mij)

Printdeal zeer fijne samenwerking met benjamin(antwerpen)

Enkel de levering die ik wijd aan DHL,bizarre levering

Alles vlot verlopen

Tevreden

Vlot besteld en snel geleverd

We hebben zonder probleem kunnen bestellen en de bestelling werd vroeger geleverd dan verwacht. Affiches van goede kwaliteit Heel positieve eerste ervaring

Duper

Mooie geprint en afgewerkt op forex

Correct bedrijf!

Al mijn drukwerken laat ik hier maken. Correcte prijzen. Correcte leverdatum. Goede kwaliteit. Komt alle afspraken na!

Correcte en stipte levering, mooi resultaat.

Stickers worden netjes geleverd, veilig verpakt. Mooie afwerking. Correcte en stipte levering.

Mooie bedrukte fluovest

De bedrukking is heel mooi wel spijtig dat de kleur van de fluovest op jullie website geel van kleur is en de geleverde lichtgroen. Ook leek de print bij het samenstellen groter dan bij de geleverde vest. Heel tevreden over de kwaliteit.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de kaartjes en stickers.

Alles correct en op tijd geleverd

Een goede ervaring

makkelijke website

de diensten zijn altijd bereid om te helpen

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas