Goede kwaliteit en super snel. Enkel 1 van mijn twee bestelde foto’s zat een kreuk in. De goede verpakking was beschadigd door post nl.

Geweldig! Supersnel en uitstekende afwerking, veilig verpakt!

Het was een last-minute bestelling, maar de foto op canvas werd inderdaad de volgende dag geleverd en was een groot succes. Stevig verpakt, prima kwaliteit en niet eens duur. Superservice!

top!

Had niet verwacht dat mijn kerstkaartjes meteen de volgende geleverd zouden worden, zo vlak voor kerst. Top service. Prijs-kwaliteit ook dik in orde

Sneller geleverd dan verwacht en uitstekende kwaliteit

De levering kwam een dag vroeger dan oorspronkelijk werd gemeld, en de kwaliteit van het drukwerk is uitstekend. Zeer tevreden.

Zeer snelle en correcte levering. Print op tshirt zoals doorgegeven. Zeer gebruiksvriendelijke website.

Snel en alles naar wens

Ruime selectiemogelijkheden, overzichtelijk en snel.

Zeer goede druk, jammer van de website

Eerst en vooral... zeer goede druk. Wel jammer dat het uploaden van PDF ontwerpen zo problematisch is. De support van Robin was dan weer SUPER. Andere medewerkers (Bodo Peters) leken dan weer weinig zin te hebben om dat stapje verder te gaan. Uiteindelijk ontwerp opgeladen gekregen en zeer snel geleverd

Snelle levering. Tevreden van de kwaliteit.

Topservice.

Zeer duidelijke site, veel opties en zeer snelle levering! Toppers.

Kwaliteit snelheid efficient

Wanneer ik iets origineel nodig heb en snel 1 adres Printdeal!

Altijd perfect tot hier toe

Nog nooit ontgoocheld geweest bij een bestelling, en altijd vroeger geleverd dan de opgegeven datum. Bedankt voor de efficientie!

Goede klantenservice en kwaliteit

Voor mijn bedrijf Yellow Design & Interiors had ik een spandoek opmaat laten maken. De kleuren en de lay-out was bedrukt op de juistheid van het bestand. Alleen toen ik hem binnen had zag je op de spandoek een duidelijke vlek erop zitten. Nadien had ik contact opgenomen met de klantenservice en vervolgens had ik de foto's per mail verzonden. Ze reageerde snel, waarvan ze het meteen recht hebben gezet door een kosteloze herbedrukking en ze hadden het meteen verstuurd. Ondanks dit gebeurd is, kan ik zeggen dat ik voortaan met plezier mijn eerst volgende bestelling(en) via Printdeal zal plaatsvinden. Bedankt voor jullie service en moeite!

Mooi gedrukt en supersnel

Mooi gedrukt en supersnel

Pakje werd vlot terugbetaald

Pakje was zoek geraakt bij Post NL, klantendienst stelde voor om opnieuw te drukken of terug te betalen en dat ging vlot. Wel jammer dat je geen afhaalpunten kan selecteren voor de verzending.

Duidelijk, vlot en snel

Ik ken geen enkele online drukkerij die zo snel levert!

Kerstkaart zoals we het wilden!

Zeer snelle en vlotte levering. Kaartje ziet eruit zoals het digitale ontwerp.

Top Top Top !

Zoals steeds, heel mooi gedaan Printdeal !

top service !

Banner ontworpen en besteld , 1 dag vroeger geleverd dan voorzien en precies zoals ik hem had ontworpen op de site …. ook zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs !

Mooi product

Super handig om kaartjes te maken, goede prijs en super snelle levering

Mooi gedrukt, netjes op tijd

Vlotte afhandeling, makkelijke aanlevering van bestanden. Mooi gedrukt, geplooid en gebundeld. Netjes tijdig geelverd, fijne no nonsense communicatie

Snelle en vlotte verwerking

Mooie drukwerk en snelle levering

Goed, snel en betrouwbaar

Goed, snel en betrouwbaar

Wenskaarten

Mijn bestelling is snel en netjes afgeleverd. Zoals gewoonlijk! Fijn.

Snel geleverd goed product.

Was eerste maal dat ik iets bestelde. Was dus een beetje zoeken op de site,maar alles toch gevonden. Ontwerp pagina is goed. Ik heb een buff in fleece ontworpen,dit is zeer goed meegevallen,en ook snel geleverd,sneller dan werd aan gegeven. Alleen een minpuntje is dat de maat wat klein is,ik krijg hem met veel moeite over mijn hoofd.Verder is die zeer goed,ook warm.

Algemeen zeer tevreden!

Vlotter geleverd dan verwacht, dus groot pluspunt! Minpunt is dat ik geen mogelijkheid vond om de visitekaartjes die ik wou aan 1 kant glanzend te krijgen… maar zlgeheel tevreden over de bestelling!

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas