Dit bedrijf doet nog minder als het minimale om de klanten te helpen Je moet als leek zelf alles maken op jullie website en dan word dat ongecontroleerd door jullie verkeerd uitgeprint En vervolgens geven jullie de klant de schuld dat het niet goed gegaan is 2000 stickers allemaal verkeerd geprint En niemand die na de eerste paar afdrukken denkt : goh dat kan tog niet de bedoeling zijn zo? Nee jullie denken dat zal die wel zo gewild hebben scheef afgedrukt???? En de 3 soorten cadeau kaarten die ik had besteld waren ook alle drie verschillend (de ene kaart groter als de ander) En dan word gezegd dat jullie duizenden bestellingen per dag binnen krijgen en geen tijd hebben om alles te controleren! Als jullie zoveel verdienen aan die duizenden bestellingen per dag dan zou het jullie sieren om wat van die enorme winsten uit te geven aan bekwaam personeel Maar jullie besteden liever jullie tijd aan iedereen terug te e-mailen en uit te leggen dat ze het verkeerd hebben gedaan ipv voordat er iets geprint word te controleren of het wel goed is gedaan Ik hoef geen geld terug of nieuw product van jullie Ik probeer jullie alleen te helpen een beter bedrijf te worden door het advies dat ik jullie geef Maar dan lees ik alle slechte recensies van jullie online en concludeer ik dat jullie je niks aantrekken van wat de mensen zeggen Succes verder met
Dag Ross, Spijtig om te vernemen dat je een dergelijke ervaring hebt gehad met onze klantendienst. Wij begrijpen dat het niet naar wens is om stickers op een wijze te ontvangen die niet naar wens is. Ik stel je voor om onze klantendienst te contacteren zodat wij dit verder met je kunnen bekijken. Pieter-Jan
Snel en prijs-kwaliteit in orde!
Dag Hildegard, Leuk om te lezen dat je tevreden bent en wij aan al je verwachtingen kunnen voldoen! Graag wil ik deze gelegenheid gebruiken om je een fijne dag en een goed weekend te wensen. Pieter-Jan
Dankzij de extra service (ik was mijn oorspronkelijke ontwerp kwijt en printdeal bezorgde me die vrijwel meteen) kreeg ik snel mijn bestelling die perfect in orde was. Bedankt!
Hi Inge, Leuk om te lezen dat je deze tussenkomst van onze klantendienst zo waardeert! Waar mogelijk proberen wij steeds zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen. Ook voor toekomstige vragen mag je ons natuurlijk steeds contacteren. Pieter-Jan
.correct .snel .mooi .gratis verzending .goede prijs-kwaliteitverhouding
Hi Ellen, Zo'n positieve punten! Leuk om te lezen dat we een meerwaarde kunnen betekenen bij je drukwerk. Pieter-Jan
super snel geleverd!
Hi Julie, Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering! Natuurlijk staan wij ook bij volgende bestellingen voor je klaar. Fijne dag en ook een goed weekend! Pieter-Jan
Het systeem werkt heel snel , de levering is supersnel en de prijs is goed.
Fijn om deze positieve reactie te lezen! Wij zijn blij dat alles naar wens is. Pieter-Jan
Mijn bestelling is top in orde. Ik had een fout formaat doorgegeven en de klantendienst was zo vriendelijk me hierop te wijzen, in de plaats van dit foutief in druk te laten gaan. Dankjewel om mee te denken, zeer tevreden.
Hi Jorden, Wat leuk om deze positieve woorden over onze klantendienst te lezen! Wij zijn blij om te lezen dat je bestelling geheel top was. Pieter-Jan
De hodies dat ik besteld heb zijn totaal geen hodies voor de winter.
Dag Peter, Spijtig om te vernemen dat de hoodies niet geheel naar wens zijn. Ik stel je voor om even onze klantendienst te contacteren zodat wij dit verder met je kunnen bekijken. Pieter-Jan
Mijn flyers, niets op aan te merken en de levering verliep ook vlot. Zelfs eerder dan verwacht. ste keer bij jullie, heel tevreden.
Hey Kelly, Wat een positieve ervaring! Super leuk om te lezen dat de flyers en levering volledig naar wens zijn. Pieter-Jan
Hi Magda, Leuk om te lezen dat je bestelling naar wens is! Ik wens je graag nog een fijne dag. Pieter-Jan
Goed verpakt, mooie afdruk, reeds verschillende keren bij jullie besteld
Hi Kurt, Bedankt voor je positieve reactie! Goed om te horen dat alles naar wens is. Leuk om dit te horen van een trouwe klant! Pieter-Jan
Ik heb een goeie ervaring gehad met de aanvraag. De verzendsnelheid mocht hoger maar voor de rest prima verlopen.
Dag Marleen, Leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met Printdeal! Spijtig natuurlijk dat de levering niet geheel naar wens is. Natuurlijk kunnen we in een eindejaarperiode hinder ervaren bij leveringen gezien de drukte bij postdiensten. Dat is niet altijd te voorkomen en moeilijk te voorspellen. Pieter-Jan
Wij bestelden kaartjes via de 'snelle service' en betaalden daarvoor ook extra. Een week later zijn ze nog steeds niet geleverd. Kan natuurlijk aan de partner PostNL liggen. De levering is voorzien de dag na ons event en dus verloren. Er werd contact genomen via het algemeen emailadres van printdeal, maar er kwam geen enkele reactie. Jammer. Over de kwaliteit van het drukwerk spreek ik mij niet uit. We bestelden ook vroeger al bij Printdeal en de kwaliteit was steeds heel erg goed. De slechte beoordeling heeft alles te maken met de niet-levering op tijd terwijl je net betaalt voor een snelle levering.
Dag Miet, Eerst en vooral bedankt voor de feedback. Het is dan ook vervelend om te horen dat je dit moest ervaren. Mocht je niet direct een antwoord per mail ontvangen, weet dat wij elke werkdag telefonisch klaarstaan om jouw vragen persoonlijk te behandelen. Ik stel voor om hierbij ook even onze klantendienst per telefoon te bereiken zo kunnen we kijken voor een gepaste tussenkomst voor jouw vraag. Onze excuses voor het ongemak, graag tot snel en een fijne dag verder gewenst. Robin
Al jaren gebruiken wij printdeal om onze kerstkaarten te maken, wij zijn topfan van de metallic ice afwerking voor de kerstdagen. De nieuwe software laat iets meer toe maar is wel een beetje trager.
Hi Caroline, Leuk dat je al jaren tevreden bent over onze kerstkaarten en werking van onze website! Ik zal je feedback intern ook doorgeven zodat wij dit kunnen bekijken. Alvast bedankt voor de tijd die je genomen hebt om je ervaring met ons te delen. Pieter-Jan
Het ontwerpen op de website en nadien de bestelling doorvoeren was erg makkelijk. Levering volgde al enkele dagen later. Ook al omvatte deze maar 1 stuk. Top service!
Hi Wim, Leuk om je positieve ervaring te lezen! Ik ben blij dat de bestelling makkelijk verlopen is en je ook tevreden bent met onze service. Ik wens je een fijne dag! Pieter-Jan
Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met de flyers en levering! Mocht je verdere vragen hebben bij volgende bestellingen, dan staan wij met onze klantendienst steeds voor je klaar. Pieter-Jan
Zoveelste jaar op rij dat we via printdeal onze kalenders bestellen voor het asiel. Top kwaliteit en Top service
Dag Inge, Leuk om te lezen dat je steeds blijft terugkomen voor de kalenders. Nog leuker dat deze op vlak van kwaliteit naar wens zijn! Ik wens je alvast veel succes en veel plezier met deze kalenders. Pieter-Jan
Werken met printdeal gaat vooral over het resultaat. Drukwerk is eenvoudig bereikbaar en zeer professioneel afgewerkt. Om aan te leveren is de goeie website een pluspunt. Er wordt daarbovenop ook nog snel geleverd. Dat is fijn om te ervaren, maar volgens mij niet de top prioriteit.
Dag Paul, Wat een mooie review! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over het eindresultaat alsook de werking van onze website en diensten. Pieter-Jan
Nooit geziene top service!
Hi Thierry, Wat een positieve woorden! Blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Ook voor toekomstige bestellingen staan wij steeds voor je klaar. Pieter-Jan
De visitekaartjes waren prima,, de afwerking en de kleuren waren goed. De doos vond ik deze keer wat aan de grote kant. De kleinere doosjes die jullie eerst hadden waren handiger om de kaartjes in te bewaren. Deze doosjes waren wat te groot, veel loze ruimte.
Hi Karen, Leuk dat je visitekaartjes naar wens zijn! Ik zal je feedback intern doorgeven over de wijze van verpakking. Ik wens je alvast nog een fijne dag en ook een goed weekend! Pieter-Jan
Snel geleverd, stevig verpakt, mooie afdruk! Beter kan niet.
Dag Joost, Zo'n positieve woorden! Ik ben blij dat je tevreden bent over de levering, wijze van verpakking alsook het drukwerk zelf natuurlijk. Wij doen steeds ons uiterste best en zijn dan ook heel blij om je positieve ervaring te lezen. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Snelle levering en kwaliteitsvolle print!
Hey Aline, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en druk! Ook bij volgende bestellingen staan wij voor je klaar. Pieter-Jan
Keurig
Hi Ellen, Ik ben blij dat je de bestelling keurig vindt! Hopelijk tot een volgende keer. Robin
Vorige bestelling werd te laat geleverd waardoor het product (banner) onbruikbaar was, deze maal wel op tijd maar compleet verkeerd product. Vrouwen polo's ipv mannenpolo's, 3 dagen voor aanvang van de beurs... Noodoplossingen zijn een stuk duurder en wij zitten weer met de problemen.
Dag Maxime, Dat is spijtig om te lezen dat je bestelling niet naar wens is! Ik stel je voor om onze klantendienst te contacteren zodat wij dit verder met je kunnen bekijken. Ondanks alles wens ik je nog een fijne dag en ook een goed weekend. Pieter-Jan
Snel en correct
Hi Kevin, Bedankt voor de review! Leuk te horen dat alles snel en correct verlopen is. Fijne dag en hopelijk tot een volgende keer! Robin
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas