Grote praatjes maar lui en slechte kwaliteit

Dit bedrijf doet nog minder als het minimale om de klanten te helpen Je moet als leek zelf alles maken op jullie website en dan word dat ongecontroleerd door jullie verkeerd uitgeprint En vervolgens geven jullie de klant de schuld dat het niet goed gegaan is 2000 stickers allemaal verkeerd geprint En niemand die na de eerste paar afdrukken denkt : goh dat kan tog niet de bedoeling zijn zo? Nee jullie denken dat zal die wel zo gewild hebben scheef afgedrukt???? En de 3 soorten cadeau kaarten die ik had besteld waren ook alle drie verschillend (de ene kaart groter als de ander) En dan word gezegd dat jullie duizenden bestellingen per dag binnen krijgen en geen tijd hebben om alles te controleren! Als jullie zoveel verdienen aan die duizenden bestellingen per dag dan zou het jullie sieren om wat van die enorme winsten uit te geven aan bekwaam personeel Maar jullie besteden liever jullie tijd aan iedereen terug te e-mailen en uit te leggen dat ze het verkeerd hebben gedaan ipv voordat er iets geprint word te controleren of het wel goed is gedaan Ik hoef geen geld terug of nieuw product van jullie Ik probeer jullie alleen te helpen een beter bedrijf te worden door het advies dat ik jullie geef Maar dan lees ik alle slechte recensies van jullie online en concludeer ik dat jullie je niks aantrekken van wat de mensen zeggen Succes verder met

Voldoet aan de verwachtingen

Snel en prijs-kwaliteit in orde!

Snel en perfect in orde

Dankzij de extra service (ik was mijn oorspronkelijke ontwerp kwijt en printdeal bezorgde me die vrijwel meteen) kreeg ik snel mijn bestelling die perfect in orde was. Bedankt!

top

.correct .snel .mooi .gratis verzending .goede prijs-kwaliteitverhouding

prima kwaliteit en snelle service!

super snel geleverd!

Heel goed , heel snel!!!

Het systeem werkt heel snel , de levering is supersnel en de prijs is goed.

Super, zeer goeie klantendienst

Mijn bestelling is top in orde. Ik had een fout formaat doorgegeven en de klantendienst was zo vriendelijk me hierop te wijzen, in de plaats van dit foutief in druk te laten gaan. Dankjewel om mee te denken, zeer tevreden.

Geen winter

De hodies dat ik besteld heb zijn totaal geen hodies voor de winter.

Mijn flyers zijn perfect van kwaliteit en de levering verliep ook vlot.

Mijn flyers, niets op aan te merken en de levering verliep ook vlot. Zelfs eerder dan verwacht. ste keer bij jullie, heel tevreden.

prima en vlot

goede prijs / kwaliteit verhouding

Goed verpakt, mooie afdruk, reeds verschillende keren bij jullie besteld

Goeie ervaring

Ik heb een goeie ervaring gehad met de aanvraag. De verzendsnelheid mocht hoger maar voor de rest prima verlopen.

Levering ondermaats

Wij bestelden kaartjes via de 'snelle service' en betaalden daarvoor ook extra. Een week later zijn ze nog steeds niet geleverd. Kan natuurlijk aan de partner PostNL liggen. De levering is voorzien de dag na ons event en dus verloren. Er werd contact genomen via het algemeen emailadres van printdeal, maar er kwam geen enkele reactie. Jammer. Over de kwaliteit van het drukwerk spreek ik mij niet uit. We bestelden ook vroeger al bij Printdeal en de kwaliteit was steeds heel erg goed. De slechte beoordeling heeft alles te maken met de niet-levering op tijd terwijl je net betaalt voor een snelle levering.

Beste kerstkaarten

Al jaren gebruiken wij printdeal om onze kerstkaarten te maken, wij zijn topfan van de metallic ice afwerking voor de kerstdagen. De nieuwe software laat iets meer toe maar is wel een beetje trager.

Supersnel en ook nog eens topkwaliteit

Het ontwerpen op de website en nadien de bestelling doorvoeren was erg makkelijk. Levering volgde al enkele dagen later. Ook al omvatte deze maar 1 stuk. Top service!

Mooie flyer

perfecte service

Zoveelste jaar op rij dat we via printdeal onze kalenders bestellen voor het asiel. Top kwaliteit en Top service

Accuraat, goeie website. Mooi drukwerk - en dat is het belangrijkste

Werken met printdeal gaat vooral over het resultaat. Drukwerk is eenvoudig bereikbaar en zeer professioneel afgewerkt. Om aan te leveren is de goeie website een pluspunt. Er wordt daarbovenop ook nog snel geleverd. Dat is fijn om te ervaren, maar volgens mij niet de top prioriteit.

Kan niet beter !

Nooit geziene top service!

Prima drukwerk voor onze visitekaartjes

De visitekaartjes waren prima,, de afwerking en de kleuren waren goed. De doos vond ik deze keer wat aan de grote kant. De kleinere doosjes die jullie eerst hadden waren handiger om de kaartjes in te bewaren. Deze doosjes waren wat te groot, veel loze ruimte.

Heel tevreden

Snel geleverd, stevig verpakt, mooie afdruk! Beter kan niet.

Snelle levering en kwaliteitsvolle print!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Keurig

Onmogelijk om nog service te krijgen

Vorige bestelling werd te laat geleverd waardoor het product (banner) onbruikbaar was, deze maal wel op tijd maar compleet verkeerd product. Vrouwen polo's ipv mannenpolo's, 3 dagen voor aanvang van de beurs... Noodoplossingen zijn een stuk duurder en wij zitten weer met de problemen.

Snel en correct

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas