Ik was niet tevreden met het drukwerk, dit is snel opgelost en gratis opnieuw gedrukt

een website makkelijk in gebruik en even later een top product in huis!

alles dik inorde

Goede beoordeling. Snelle service en scherpe prijzen. Top!

Alleen jammer van een minimaal dun wit lijntje die dwars door het drukwerk heen loopt. Ik heb het ontwerp nog even gecheckt en daar was het lijntje niet in terug te vinden.

Een goede beslissing om Printdeal te verkiezen...

Een gebruiksvriendelijke website en handige tools om een goed drukwerk te maken. De uitvoering van de bestelling was voldoende binnen de tijd en werd perfect afgeleverd. De prijs is aanvaardbaar voor een mooi uitziend drukwerk.

Precies zoals ik had gehoopt

Top, tevreden!

Levert altijd kwaliteit en op tijd!

Gevraagd Product is altijd in orde en levering komt zoals aangegeven of vroeger

Geen idee

Tot nu toe na bijna 14 dagen nog niks Ontvangen.

Super snelle en vlotte service. Heel blij met het resultaat . Het gerecycleerd papier ziet er goed uit!

Goed, eenvoudig en op tijd geleverd

Goed gedrukt, mooi op papier maar niet goedkoop

Zeer correcte prijs en goede service

Perfect drukwerk!!!

Steeds weet Printdeal een heel hoog niveau te halen in service en in kwaliteit, en dit voor haarscherpe prijzen!

zeer mooi resultaat

mooi resultaat. snel geleverd. makkelijk om te bestellen

geleverd zoals gevraagd en zelfs voor de aangegeven datum

geleverd zoals gevraagd en zelfs voor de aangegeven datum

Vlotte service en mooie kwaliteit!!

De bestelling arriveerde heel snel en ik was blij met de mooie kwaliteit van de flyers!

Gewoon TOP en SNEL !

Al jaren kan dit bevestigen.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle service en prima eindresultaat

Praktische website, scherpe prijzen, geleverd op de afgesproken dag Uitstekende kwaliteit

Goedkoop maar website onduidelijk.

Bij het aanleveren van het document is het document niet goed duidelijk weergegeven (te klein - onleesbaar). Aanpassingen zouden nog mogelijk moeten zijn tot één uur na aanlevering; OOK het document alsnog vervangen.

Snel en mooi drukwerk

Onze folders werden snel en netjes afgeleverd. Mooi drukwerk, handige template om eigen ontwerp te uploaden. Helemaal tevreden.

Altijd mooi afgewerkte producten, snel geleverd.

Ik heb al heel wat verschillende producten besteld bij PRINTDEAL en ik was altijd tevreden over de kwaliteit en de service: flyers, affiches, foto’s voor Canvas, kogelpennen …

altijd probleemloos en gaat er dan toch eens iets fout altijd direct rechtgezet.

Tevreden van levering en product (roll-up), zou Printdeal zeker aanraden.

Gemakkelijke configuratie, prima product. Op tijd geleverd, hoewel 1 dag later dan voorzien.

Druk kwaliteit

Ik ontving 2 spandoeken met een zeer slechte druk kwaliteit. Ondanks dat ontwerp alles ok was. Ik snap niet dat men dit zo gedrukt heeft.

Slechte verzending

PostNL gooide de bestelling (drukwerk van affiches en flyers) op de inrit om 18u30, in de regen. Pakket heeft er een hele nacht in de regen gelegen. Printdeal vergoedde alleen de flyers, niet de affiches.

Belettering besteld en buiten verwachting snel ontvangen (er was enige spoed gevraagd). Doordat ikzelf niet de nodige kennis had om een correct bestand te leveren ben ik super geholpen geweest, meerdere malen zijn er mails over en weer gegaan die telkens snel werden beantwoord en zodoende zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. !!!!!!!!!! EEN DIKKE DANKUWEL !!!!!!!!!!

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas