Mijn flyers zijn perfect van kwaliteit en de levering verliep ook vlot.

Mijn flyers, niets op aan te merken en de levering verliep ook vlot. Zelfs eerder dan verwacht. ste keer bij jullie, heel tevreden.

prima en vlot

goede prijs / kwaliteit verhouding

Goed verpakt, mooie afdruk, reeds verschillende keren bij jullie besteld

Goeie ervaring

Ik heb een goeie ervaring gehad met de aanvraag. De verzendsnelheid mocht hoger maar voor de rest prima verlopen.

Levering ondermaats

Wij bestelden kaartjes via de 'snelle service' en betaalden daarvoor ook extra. Een week later zijn ze nog steeds niet geleverd. Kan natuurlijk aan de partner PostNL liggen. De levering is voorzien de dag na ons event en dus verloren. Er werd contact genomen via het algemeen emailadres van printdeal, maar er kwam geen enkele reactie. Jammer. Over de kwaliteit van het drukwerk spreek ik mij niet uit. We bestelden ook vroeger al bij Printdeal en de kwaliteit was steeds heel erg goed. De slechte beoordeling heeft alles te maken met de niet-levering op tijd terwijl je net betaalt voor een snelle levering.

Beste kerstkaarten

Al jaren gebruiken wij printdeal om onze kerstkaarten te maken, wij zijn topfan van de metallic ice afwerking voor de kerstdagen. De nieuwe software laat iets meer toe maar is wel een beetje trager.

Supersnel en ook nog eens topkwaliteit

Het ontwerpen op de website en nadien de bestelling doorvoeren was erg makkelijk. Levering volgde al enkele dagen later. Ook al omvatte deze maar 1 stuk. Top service!

Mooie flyer

perfecte service

Zoveelste jaar op rij dat we via printdeal onze kalenders bestellen voor het asiel. Top kwaliteit en Top service

Accuraat, goeie website. Mooi drukwerk - en dat is het belangrijkste

Werken met printdeal gaat vooral over het resultaat. Drukwerk is eenvoudig bereikbaar en zeer professioneel afgewerkt. Om aan te leveren is de goeie website een pluspunt. Er wordt daarbovenop ook nog snel geleverd. Dat is fijn om te ervaren, maar volgens mij niet de top prioriteit.

Kan niet beter !

Nooit geziene top service!

Prima drukwerk voor onze visitekaartjes

De visitekaartjes waren prima,, de afwerking en de kleuren waren goed. De doos vond ik deze keer wat aan de grote kant. De kleinere doosjes die jullie eerst hadden waren handiger om de kaartjes in te bewaren. Deze doosjes waren wat te groot, veel loze ruimte.

Heel tevreden

Snel geleverd, stevig verpakt, mooie afdruk! Beter kan niet.

Snelle levering en kwaliteitsvolle print!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Keurig

Onmogelijk om nog service te krijgen

Vorige bestelling werd te laat geleverd waardoor het product (banner) onbruikbaar was, deze maal wel op tijd maar compleet verkeerd product. Vrouwen polo's ipv mannenpolo's, 3 dagen voor aanvang van de beurs... Noodoplossingen zijn een stuk duurder en wij zitten weer met de problemen.

Snel en correct

Ik was niet tevreden met het drukwerk, dit is snel opgelost en gratis opnieuw gedrukt

een website makkelijk in gebruik en even later een top product in huis!

alles dik inorde

Goede beoordeling. Snelle service en scherpe prijzen. Top!

Alleen jammer van een minimaal dun wit lijntje die dwars door het drukwerk heen loopt. Ik heb het ontwerp nog even gecheckt en daar was het lijntje niet in terug te vinden.

Een goede beslissing om Printdeal te verkiezen...

Een gebruiksvriendelijke website en handige tools om een goed drukwerk te maken. De uitvoering van de bestelling was voldoende binnen de tijd en werd perfect afgeleverd. De prijs is aanvaardbaar voor een mooi uitziend drukwerk.

Precies zoals ik had gehoopt

Top, tevreden!

Levert altijd kwaliteit en op tijd!

Gevraagd Product is altijd in orde en levering komt zoals aangegeven of vroeger

Geen idee

Tot nu toe na bijna 14 dagen nog niks Ontvangen.

Super snelle en vlotte service. Heel blij met het resultaat . Het gerecycleerd papier ziet er goed uit!

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas