Altijd tip top in orde!!

Altijd in orde en zeer snel geleverd.

Snelle service maar gebrekkige online ontwerptool

Jammer dat in de online tool niet duidelijk wordt of aangegeven wordt dat mijn afbeelding niet scherp genoeg is. Hierdoor vinden we onze banner niet mooi genoeg om te gebruiken.

netjes en correcte levering

etiketjes besteld met eigen ontwerp, keurig uitgevoerd en correcte levering, heel tevreden.

Perfecte service!

Voor mij al diverse jaren een perfecte service...

Goede kwaliteit drukwerk maar totaal onbetrouwbare levertermijnen.

Ondanks keuze voor (duurdere) snelle levering, lukt het niet om het drukwerk tijdig te leveren, zelfs niet binnen de 'normale' levertermijn. Dit is geen uitzonderlijke uitschieter, maar gebeurde al 5 maal op rij. PostNL is geen betrouwbare partner, wanneer wordt er gewerkt met een betere leverancier, mogelijk keuze tussen verschillende?

Vlotte website voor kiezen, design en bestellen van kleding.

Vlot.

Heel makkelijk en supersnel jouw ontwerpen printen!

Je kan het ontwerp makkelijk nakijken in de 3D-tool. Ik had bij het gevouwen naamkaartje pag 4 en pag 1 verwisseld. De 3D tool liet me deze fout zien en die ik direct kon aanpassen in mijn ontwerp. Bovendien supersnel geleverd, ook op zaterdag!

Eenvoudig om je ontwerp in te voeren, correcte aflevering, goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle aflevering.

Snel, goede afwerking

Tevreden

snel en goed

Naambordjes in geborsteld aluminium ! Super prijs/kwaliteit, snel geleverd

Snelle levering, zeer mooi product

Altijd kwalitatief wat ze leveren en zeer stipt

Kwalitatief en snelle service

Heel tevreden met het resultaat

3D-stickers voldeden helemaal aan de verwachtingen. Levertijd werd gerespecteerd. Een aanrader.

10/10

10/10 meer kan ik niet zeggen

Uitmuntend drukwerk tegen erg scherpe prijzen en steeds op tijd geleverd!

Uitmuntend drukwerk tegen erg scherpe prijzen en steeds op tijd geleverd!

Spijtig dat geen 10 steren zijn, omdat jullie verdient dat .

betere kwaliteit verwacht

Ik was misschien te enthousiast waardoor mijn verwachtingen dat ook waren. Ik had betere kwaliteit verwacht voor een t-shirt als "premium" omschreven. Ik ben ook niet overtuigd van de drukkwaliteit. Ik persoonlijk zal volgende keer niet meer via PrintDeal bestellen.

Heel netjes en snelle levering

Het resultaat is mooi en duidelijk met de gewenste kleuren.

vriendelijk, betaalbaar en prachtig resultaat.

We bestelden een groot periodiek systeem op aluminiumplaat. Alles verliep vlot en het resultaat is prachtig.

Heel vlotte verwerking!

Het drukwerk werd snel geleverd. Er werd rekening gehouden met mijn opmerkingen.

Tiptop kwaliteit, efficiënt proces en snelle levering!

Altijd heel tevreden

mooi produkt

goed uitgevoerd snel geleverd

Er zit een vertikale schakering in mijn print

Ondertussen ben ik al enkele jaren een tevreden klant bij jullie, maar mijn laatste twee bestellingen waren niet in orde. Bij de ene is de forex plaat beschadigd aangekomen en bij de andere zit er een schakering in de print. Spijtig.

Vlugge levering

Alles is naar wens, was wat moeilijk via internet te bestellen, maar hebben dan via mail wel nog goede hulp ontvangen

Nr 1 meer moet je niet weten

500 kaartjes besteld , bij de levering opgemerkt dat het niet leesbaar was . Dit was zowel een fout van mij zelf als ook éénige onduidelijkheid van de site . MAAR DIT HEBBEN ZE OPGELOST . NIEUWE AANLEVERING VAN EEN NIEUW ONTWERP GRATIS ... bedankt

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas