Een bestelling van zowel dames als heen t shirts, enkele maten waren niet direct in stock mar kwamen 2 dagen later aan, klantendienst is perfect!
Dag Danny, Bedankt voor je bericht. Wat fijn dat we ondanks de problemen nog zo'n mooie score van je krijgen en we je goed hebben kunnen verderhelpen. Bedankt daarvoor! Fijne dag nog verder, Billie
gebruiksvriendelijke website, duidelijke info en instructies, mooi resultaat
Dag Dorine, Bedankt voor je review, wat fijn dit te horen! Ik wens je nog een prettige dag toe. Billie
Je Kunt er van op aan dat er kwaliteit geleverd wordt, dat geeft dus een gerust gevoel.
Dag Bart, Wauw, wat een mooie score en review. Bedankt daarvoor! Daar doen we het voor. Fijne dag nog verder, Billie
Gebruiksvriendelijke site en snelle, correcte service.
Dag Pina, Wauw, fijn dit te horen. Bedankt voor je mooie review. Prettige dag nog verder, Billie
Kwaliteitsvol, correcte en vlugge service.
Beste Guy, Bedankt voor je mooie score! 10/10! Fijne dag nog verder, Billie
Ik heb voor zowel de visitekaartjes en de cadeaubonnen het goedkoopste variant gekozen. Maar er is toch wat kleurverschil ook al is het dezelfde kleur digitaal. Ik denk dat er een verschil is bij het bestellen want er stond wel offset en digitaal enzo bij, maar dat snapte ik niet echt. Hoe dan ook tevreden van de prijs-kwaliteit.
Beste, Bedankt voor je bericht! Eerst en vooral bestankt voor je mooie review! Als je dezelfde bedrukking in offset of digitaal neemt en naast elkaar gaat leggen, zie je daar inderdaad wel een verschil in. Dit komt omdat het twee verschillende druktechnieken betreft. Er is geen verschil in kwaliteit tussen de twee, wel in resultaat als je dezelfde bedrukking gaat vergelijken. Mocht je in de toekomst nog twijfelen over druktechniek of bestelling mag je ons tijdens het bestellen altijd even contacteren. Ik wens je nog een fijne dag verder! Billie
Zeer tevreden met het drukwerk, en altijd snelle respons bij vraag om ondersteuning.
Dag Luc, Super fijn dat te horen. Bedankt voor je bestelling en je mooie score! Groetjes, Billie
Reeds verschillende bestellingen geplaatst en steeds opnieuw een goede dienstverlening.
Dag Eric, Bedankt voor je mooie review! Fijn om dat te horen. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Billie
Zeer goed en zeker aan te bevelen.
Dag Peter, Wat leuk dat je ons zou aanbevelen! Dat lezen wij natuurlijk met een glimlach. Wij hopen je een volgende keer opnieuw te mogen helpen. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Goede kwaliteit van de service. De drie artikels kwamen wel ieder apart per post. Lijkt wat inefficient, maar daar zal productiegewijs wel een reden voor zijn. Voor de rest wel tevreden over.
Dag Benny, Bedankt voor je feedback. Leuk dat je tevreden bent over je ervaring bij ons. Productietechnisch kunnen wij bestellingen niet altijd tezamen verzenden. Dan verkrijg je deze zo spoedig mogelijk geleverd in afzonderlijke pakketten. Ik wens je graag nog een fijne dag, Pieter-Jan
Soms heb ik een werk dat last minute is. Via printdeal krijg ik de job en het drukwerk voor elkaar.
Dag Eva, Leuk om te lezen dat je voor je last minute drukwerk op ons kan vertrouwen! Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over ons drukwerk en service. Ik wens je alvast nog een fijne dag en natuurlijk ook een goed weekend! Pieter-Jan
Eerst had ik een berichtje met enkele vragen gestuurd naar het e-mailadres van Prindeal. Daar kwam al snel een sympathiek antwoord op. De toon was heel vriendelijk én persoonlijk en al helemaal niet een zakelijk standaardantwoord dat ik had verwacht. Even later bestelde ik één (1) exemplaar van een poster - formaat Abri (1750x1185). Het online afhandelen van de bestelling was een fluitje van een cent. Het uploaden van het te drukken bestand ging vlotjes. Je krijgt meteen ook feedback dat het gelukt is en dat ze ermee aan de slag gaan. Daarna kan je de stappen in het proces volgen via je account. Als Antwerpenaar ben ik bijzonder fier dat we zo'n knap printbedrijf in onze stad hebben. Daar kan je mee buiten komen ;) Nogmaals bedankt voor de perfecte service en graag tot een volgende. (ps - de filmpjes op de website zijn ludiek opgevat toch ook heel informatief en geven een goede inkijk in het 'merk' Printdeal)
Dag Rudy, Wat een mooie woorden! Ik ben blij om te vernemen dat je onze persoonlijke aanpak weet te waarderen. Onze collega's van de klantendienst staan ook voor volgende bestellingen natuurlijk voor je klaar. Leuk om deze positieve ervaring te lezen van een mede-Antwerpenaar! Ik wil je graag nog een fijne dag wensen en tot een volgende keer, Pieter-Jan
Helemaal zoals ik het verwachtte, nu nog even afwachten of alles goed blijft hangen na het dragen en wassen.
Dag Cindy, Leuk om te lezen dat de bestelling aan je verwachtingen voldoet. Mocht je de komende tijd toch vragen hebben, mag je onze collega's van de klantendienst steeds contacteren. Alvast veel plezier met de bestelde producten! Ik wens je nog een fijne dag, Pieter-Jan
mooi en super snel geleverd
Dag Ludo, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en de levering. Wij wensen je nog een fijne dag nog en hopelijk tot snel! Pieter-Jan
Ik ben fan van Printdeal. Top werk. Helaas meerdere slechte ervaringen met de levering. En ik niet alleen. Ze hebben blijkbaar geen vat op hun transporteurs. "Ze vinden het adres niet". "Ze zeggen twee dagen na elkaar dat ze langs geweest zijn " ... maar ik zie op de camera dat het niet waar is. En meerdere van die leugens. Ik vraag afzetten op mijn !!! verantwoordelijkheid, als ik niet aanwezig ben. Willen ze niet doen ...
Dag Denis, Spijtig om te vernemen dat de levering niet verlopen is zoals gehoopt. Dat betreuren wij natuurlijk ook. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij kunnen bekijken wat hier fout is gelopen bij deze leveringen. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Mijn zin hierboven zegt het :)
Bedankt voor deze positieve woorden. Kort en bondig, maar allesomvattend! Leuk voor ons om te lezen dat je tevreden bent over onze producten, klantenservice en dienstverlening. Ik wens je nog een fijne dag, Pieter-Jan
Snelle service en afhandeling Jammer dat ze niet voldoende nakijken naar kwalitait
Hi Tommy, Bedankt voor je review. Leuk dat je blij bent met onze snelle service en afhandeling. Wat betreft de kwaliteit, hier is waarschijnlijk iets misgelopen met het uploaden van je bestand. Moest je in de toekomst hier nog vragen over hebben dan staat onze klantendienst altijd paraat om je verder te helpen! Nog een fijne dag!
Alles is nog beter dan dat ik verwacht had.
Dag Noortje, Wat leuk om te horen dat alles nog beter was dan verwacht! Fijne dag nog en hopelijk tot snel :)
Raamvlag geretourneerd aangezien de zuignap totaal niet sterk genoeg was voor de vlag! Vlag was wel mooi, maar wat ben je daarmee als je die niet kan bevestigen?
Beste Melissa, Bedankt voor je review! Het spijt ons dat de zuignap niet sterk genoeg was voor je vlag. Ik zie dat je reeds contact hebt gehad met onze klantenservice en zij een gepaste oplossing hebben geboden. Mocht je toch nog vragen hebben kan je ons altijd contacteren. Nog een fijn weekend! Michel
100% gerustheid bij een opdracht.
Dag Celle, Bedankt voor je vertrouwen in ons. We doen er alles aan om dit te behouden :) Fijne dag nog verder! Michel
Snelle service en perfect drukwerk.
Hey Erwin, Bedankt voor de fijne review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze snelle service en drukwerk :) Nog een prettige dag gewenst!
werd meteen met next day geleverd !
Hey Daphné Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met de snelle service! Nog een fijne dag :)
Uitstekend. Altijd goed.
Dag Jean-Pierre, Bedankt voor je positieve review! Fijne dag nog verder. Michel
Snelle levering en goede kwaliteit! Vanaf nu zal ik al mijn drukwerk hier bestellen. Ps: de prijs is ook zeer scherp ;)
Hey, Fijn om te horen dat jullie blij zijn met onze kwaliteit én onze prijzen. Tot snel! Michel
Al jaren bestel ik postkaarten, flyers en krantjes via printdeal. Het bestel- en aanleverproces is over de jaren verbeterd. Ik had in het verleden wel eens haast en pech met afkeuring door manuele controle, waar dan een extra dag overheen ging voordat ze opnieuw konden controleren. Recent niet meer gebeurd, dus ik vermoed dat de automatische controles beter werken (ofwel ben ik handiger geworden). Verder leveren ze ongelooflijk snel toch kwaliteit, en zijn ze niet duur. Bovendien denken ze mee: een lading zwarte shirts met witte print die per ongeluk in zwart was aangeleverd, werd tegengehouden en na overleg door hun aangepast en alsnog goed geprint. Aan het eind had ik de shirts zelfs nog vóór geplande leverdatum - zonder extra werk of kosten. Met andere woorden: no-brainer voor je drukwerk.
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas