Goede prijs-kwaliteit en snelle en goede service!

Alles perfect verlopen zoals verwacht aan een scherpe prijs :)

Prijs kwaliteit top

De banner voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Een beetje te donker afgeprint op foamplaat

Afdruk op foamplaat komt niet overeen met wat we op scherm zien. De afdruk is iets donkerder.

5 Sterren moet je verdienen!

Sinds enkele jaren vertrouwen wij ons drukwerk toe aan Printdeal. We zijn maar een heel kleine speler, maar telkens weer zijn we enorm dankbaar dat we Printdeal per toeval ontdekt hebben. Kwalititatief (belangrijkst) maar ook prijsmatig (toch ook belangrijk...) zeker beter dan onze vorige online drukker. Dank je wel aan het team dat dit verzorgt.

snel en goede kwaliteit!

snel en goede kwaliteit!

Is ok

de oplaad-omgeving voor drukwerk kan wat beter, soms moeilijk te schalen. Prijs: ik mis een aanbieding als goede klant.

Zeer onduidelijke print

Wij hebben reeds meerdere dingen laten afdrukken op aluminium en zeil. Van de vorige afdrukken zijn we zeer tevreden, maar bij de laatste ben ik toch geschrokken dat de tekening zo onduidelijk was. Deze staat volledig in blokjes afgebeeld. Het ging om een dure bestelling. Misschien toch even de klant contacteren als jullie merken dat de tekening niet ok is? Moest ik dit geweten hebben, had ik ze niet laten afdrukken, maar voor een andere afbeelding gegaan!

Prijs/kwaliteit ok, maar kwaliteit is matig

Briefpapier: zit los in een grote kartonnen doos, vaak zijn hoeken of randen 'beschadigd'. Sporadisch zitten er vuile (onderste) bladen tussen, wij controleren dan ook systematisch het briefpapier als het toekomt vooraleer het naar de klant gaat. Je merk dat alles 'vlug vlug' moet gaan omwille van de prijs. Liever zag ik het drukwerk iets verzorgder. Vb. omslagen of posters zitten beter verpakt.

Snel en kwaliteit

Goeie prijzen, kwaliteit en supersnel!

Alles top

Vlotte en correcte service

snel levering en mooi resultaat!

Makkelijk zelf te ontwerpen en bovendien snelle levering en mooi eindresultaat!

Super kwalitatief en snel

Super snels en kwaliteit

zeer tevreden

zeer tevreden, er was een probleempje, maar de dienst na verkoop was ook zeer goed. Die reageerden snel en de oplossing was ook heel goed.

Zoals beloofd

Eigen ontwerp werd ingevoerd via de software op de website. Alles verliep vlot. Snelle levering. Goede kwaliteit

Altijd weer opnieuw top!

Een echte aanrader als het om drukwerken gaat.

Perfect drukwerk, snel geleverd

Kaarten (400g met klassevolle matte plastificatie) waren zeer goed gedrukt, volledig zoals het hoort. En het order was nog sneller geleverd dan gepland. Merci alweer

Kwaliteit én vlotte service, zelfs als er iets misloopt.

Printdeal levert telkens mooie, kwalitatieve producten. Daar ben ik al jaren zeer tevreden over. Via de website is het handig bestellen met een vlotte levering. En als er dan toch iets misloopt, lossen zijn dat snel en zonder veel gedoe, gewoon voor je op!

perfect gedrukt en afgewerkt.

Duidelijke bestelmogelijkheid met prijzen. Opladen van de ontwerpen lukte goed. Aanpassingen kunnen doen nadien is handig en laat toe kleine afwijkingen in marges etc. aan te passen. Omzetting van RGB naar CMYK was perfect en zonder veel kleurverandering. Enkel de levering liep wat vertraging op, maar nog steeds op tijd geleverd. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Af en toe fout gedrukt

Er zijn sommige bedrukkingen die fout afgewerkt zijn, en bij dringende projecten is het lastig. gelukkig zijn ze efficiënt en kunnen dat recht zetten.

Top klantenservice

De klantenservice loopt perfect, vlot en beleefde en vriendelijk antwoord. Samen zoeken naar een oplossing!

Eenvoudige webtoepassing, snelle behandeling en levering, helemaal wat ik verwacht had.

Snel, goede kwaliteit en prijs.

Kwaliteitsvol aan een scherpe prijs

Duidelijke instructies om te bestellen en voldoende online begeleiding bij de aanlevering van eigen ontwerp. Mooie kwaliteit van het geleverde werk. Enkel ivm levering wat minder tevreden. Op de geplande dag van levering ontving ik 3 dozen en daags nadien stond er plots nog een doos aan mijn deur - die had men blijkbaar vergeten om af te leveren. Gelukkig was het zonnig weer en was de doos niet natgeregend, want ik was op dat moment niet thuis. En ja effe natellen of er in 3 dozen 5000 stuks zitten of niet is niet iets wat je normaal gezien doet. Dus op voorhand vermelden hoeveel dozen men zal versturen is wellicht nuttig om weten.

Super kwlaiteit

Super snelle levering en de kwaliteit is echt top, heb al van een paar mensen gehoord dat ze ook gaan bestellen bij hen sinds dat ze onze canvas zagen thuis

vlotte service - goed bereikbaar - knap werk

we bestellen regelmatig ons promotiemateriaal bij Printdeal. Steeds vlotte service en kwalitatieve producten. Je kan er op rekenen.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas