Goede service, top kwaliteit

Geprobeerd met 1 artikel te bestellen maar ga vanaf nu al mijn drukwerk hier bestellen

Perfect, snel en correct

Snelle levering volgens belofte, product zoals verwacht... Top

goeie service

correcte afspraken en leveringen

super kwaliteit

super kwaliteit

Snel, persoonlijk, professioneel en de belettering precies zoals het zijn moest

Heel positief

Onlangs zelf iets foutiefs doorgegeven en Printdeal heeft de bestelling willen annuleren en het geld onmiddellijk terugbetaald. Sterke service

Prijs kwaliteit is zeker weten , ik zou zelfs zeggen dat de kwaliteit hoger ligt dan wat je normaal krijgt in zijn prijsklasse

Zéér goede kwaliteit en prijs.

Het bestellen ging makkelijk en de geleverde afdrukken zijn van uitstekende kwaliteit. Ons reclamepaneel staat weer helemaal te stralen.

Alles verliep heel vlot, goede prijs-kwaliteit en vriendelijke service :-)

Qua drukwerk steeds een goede ervaring, goedkoop maar toch kwalitatief en heel snelle levering als het moet.

Fantastis

Zeer snel en mooie afwerking staan dag en nacht voor je klaar. Bedankt toppers

niet goed

Wij hebben voor 1 klant hun verschillende promomateriaal besteld. onze order bevatte 6 items . Hier zat bij 3 producten een kleurverschil in. nochtans hadden wij na het plaatsen van onze order per mail ook nog contact met hun om enkele zaken te verduidelijken. Na het melden hebben ze er 2 opnieuw gedrukt en opnieuw zat er kleurverschil op. Wij zelf moesten opleveren aan de klant. Onze klant ontevreden maar kan begrijpen dat wij hier niet konden aan doen.

Slecht

Ik heb speciaal meer betaald om mijn banner de dag erna geleverd te krijgen vermits ik die 3 dagen later nodig had en uit eindelijk is mijn pakje vandaag pas aangekomen !!!

Snel, correct en goede kwaliteit

Snel, correct en goede kwaliteit.

Snel, prijskwaliteit en behulpzaam

Top om altijd met goede hulp ontvangen te worden als je naar jullie belt. Jullie denken ook graag mee na met het eindproduct en volgen niet blindelings wat er gezegd wordt.

Snelle, betaalbare en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Superkwaliteit zoals altijd

Mooie banners ontvangen

zoals steeds top afgewerkt en zelfs vroeger dan verwacht geleverd

Zoals altijd perfect in orde en sneller geleverd dan verwacht.

Zoals altijd perfect in orde en sneller geleverd dan verwacht.

Correcte en snelle afhandeling.

Correcte en snelle afhandeling.

Vlotte en degelijke service

Gebruiksvriendelijke website - correcte afspraken - vlotte afhandeling

Weer een printopdracht tot een goed einde!

Vriendelijke en behulpzame medewerker in het callcenter, tijdige levering en een mooi resultaat.

Produkt is nog steeds niet geleverd

Ik heb een bestelling geplaatst om de volgende dag te leveren. Dat zou vorige donderdag zijn, We zijn nu dinsdag en nog steeds niets ontvangen.....

Goede service, als ik hulp nodig heb met iets krijg is het maar de vraag stellen. Ik heb al enkele mensen overtuigd om bij jullie klant te worden ;)

Correct geprint en verzonden voor een juiste prijs

Gemakkelijke online bestelling, mooi geprint en degelijk verzonden, maar de postbedrijven maakten er een zootje van. GLS plaatste de doos met papieren flyers doodleuk buiten op onze oprit waar geen dak is. De Doos en een deel van de flyers was doorweekt en een aantal flyers onbruikbaar. Bij een volgende bestelling gooid een koerier van POSTNL de doos over onze 2 meter hoge afsluiting. De hoeken van een deel van de flyers waren hierdoor beschadigd.

Uitstekend!

Ik had een backdrop van 15m breed op 5,6m besteld en deze werd 'jammer genoeg' opgeplooid geleverd. Onbruikbaar dus om te gebruiken op onze beursstand. Ik nam contact op met Printdeal en werd daar enorm goed verder geholpen door Vincent. Met alle geduld heeft hij het nodige gedaan en ervoor gezorgd dat wij toch nog tijdig een nieuwe backdrop hadden. Zulke service kom je tegenwoordig maar weinig tegen.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas