Beste, Het was ons niet duidelijk welk formaat moet aangeleverd worden. Niet alle gebruikers zij zo bedreven. We zijn al blij dat we een vrijwilliger vinden die een flyer wilt maken en als dan veel.moet veranderd worden wordt dit.moeilijk. Vele verenigingen hebben geen professionele in dienst .. en er zijn veel verenigingen die iets willen drukken. Technische ondersteuning is hier belangrijk. Fout met inloggen kost ons nu 300,00 € Goede ondersteuning gekregen van Kathy Van Loon maar het blijft soms onduidelijk wat juist verkeerd ging. Hopelijk komt de herdruk er nu snel aan.
Hallo Piet Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet duidelijk was welk formaat er aangeleverd moest worden. Dergelijke informatie kan je steeds terugvinden in de informatiesheet op onze website bij het tabblad aanleveren onder de foto's. Indien er iets niet duidelijk is, kan je ons uiteraard ook steeds even mailen of opbellen, dan helpen wij jou graag verder. Helaas werken wij steeds met drukklare bestanden, omdat wij niet beschikken over een intern opmaakteam. Misschien iets om over na te denken voor de toekomst. Weet voor nu dat we steeds paraat staan om jou te helpen waar nodig. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Kathy haar goede ondersteuning. Alvast nog een fijne dag gewenst! Shauni
Ik ben zeer tevreden !
Hallo Katrien Wat een fijne review, bedankt hiervoor. Daar doen we het voor! Graag wens ik jou nog een fijne dag toe en misschien tot snel :) Shauni
Op order stond de levering vermeld op vrijdag 2 juni. ik ontving een bericht van "vertraging" waarop ik telefonisch contact opnam. Op vrijdag kreeg ik dan opnieuw een bericht dat de levering klaar was voor verzending. Zou dan geleverd worden op maandag; maar terug niet het geval. Uiteindelijk geleverd op dinsdag. Wellicht is dit de fout van DHL maar wij hebben besteld bij Printdeal, die dan ook verantwoordelijk is om de aangehaalde leveringstermijn te respecteren. Dit is geen losstaand geval; de vermelde leveringstermijn wordt heel vaak overschreden.
Hallo Marie-Kristien Bedankt voor je review. Heel vervelend dat de levering niet op tijd was. Onze oprechte excuses daarvoor. We doen uiteraard ons uiterste best om elke vertraging te vermijden, echter blijft een vertraging wel steeds mogelijk. Daar wij het transport niet in eigen handen hebben, is dat helaas ook onze zwakste schakel. Uiteraard is en blijft dit wel onze verantwoordelijkheid, daar jij onze klant bent. Graag wil ik dan ook nog even vermelden dat wij elke vertraging steeds melden aan de koeriersdienst. Dit gaat dus zeker niet onopgemerkt voorbij. Wij zijn dan ook bereid hier de nodige verantwoordelijkheid voor op te nemen. Ik heb jouw concrete situatie net nog even nagekeken en zie dat mijn collega Pieter-Jan jou hierover heeft geïnformeerd. Ik heb zonet ook de express-kosten die je betaalde voor de levering, gecrediteerd. Onze excuses dat dit nog niet eerder was gebeurd. Ik stuurde je zonet ook nog even een mail betreffende een aanvullende compensatie. Ik kijk uit naar je antwoord. Shauni
Heb extra betaald voor een snelle levering et het pakket is pas 4 dagen later aangekomen, te laat voor mijn evenement.
Goeiemiddag David Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketje te laat is aangekomen. Ik heb dit even nagekeken voor jou en zie dat je pakketje 1 dag later is aangekomen dan voorzien. Onze excuses daarvoor. Helaas is een vertraging in transport steeds mogelijk. Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen. De extra kosten die je betaalde voor een next-day levering heb ik alvast gecrediteerd voor je. Hopende je hiermee te hebben geholpen. Shauni
SERVICES MET ONDERSTEUNING
Hallo Erik Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze ondersteuning waardeert. We blijven een goede ondersteuning nastreven :) Fijne dag! Shauni
Voor het eerst een online print geprobeerd en zeer tevreden. Het opstellen van het document ging vrij eenvoudig (voor een beginner), alles werd stipt op tijd geleverd en de kwaliteit is onberispelijk. Positieve ervaring!
Hallo Kris Wat fijn dat je eerste ervaring met ons zo fijn was! Het doet ons plezier om dit te lezen. Ik wens je nog een fijne dag en misschien tot ziens! :) Shauni
Beste, Normaal ben ik altijd super tevreden over jullie drukwerk. Helaas is dit niet het geval met mijn laatste bestelling. De kleuren zijn niet goed, alhoewel ik reeds hetzelfde besteld heb in het verleden.
Hallo Hermine Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je laatste bestelling niet helemaal naar wens is. Onze excuses daarvoor. Wij willen uiteraard dat je tevreden bent. Stuur je ons even een mailtje zodat wij dit kunnen rechtzetten voor jou? Dat mag naar [email protected]. Voor nu wens ik jou nog een fijne dag toe! Shauni
Alle drukwerk mogelijk, en op een gebruiksvriendelijke manier eigen ontwerpen aan te brengen.
Hi Jef Wow - uitstekende service - wat een mooie woorden! Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Nog een fijne dag! Shauni
Vaak worden bestellingen geplaatst voor gebeurtenissen en evenementen. De levering is daardoor vaak even belangrijk als de drukkwaliteit. Opletten echter met levertermijnen. Op de website stond 2 a 3 werkdagen, waarmee we rekening hielden. DHL was echter 5 dagen later dan deze voorziene termijn. Dit is op zich niet de fout van Printdeal, maar blijft uiteraard vervelend. Ook niet onbelangrijk: onze vorige bestelling liep ook fout (we ontvingen het drukwerk van een andere klant).
Hallo Simon Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat de levering niet op tijd was. Onze oprechte excuses daarvoor. Hoewel we ons uiterste best doen om elke vertraging te voorkomen, is dat helaas soms onvermijdelijk. Transport is dan ook helaas onze zwakste schakel, daar we dit niet in eigen handen hebben. Ik heb je concrete situatie nog even nagekeken en zie dat het toen helaas erg druk was bij de koerierdienst. Dergelijke vertraging is dus wel een uitzondering. Uiteraard begrijpen wij dat je de goederen graag op tijd wil ontvangen omwille van te behalen deadlines. Weet wel dat we elke vertraging steeds doorgeven aan de koeriersdienst. Dit laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Gelukkig zijn de prints wel helemaal naar wens, dat hebben we natuurlijk wel helemaal in eigen handen. Ik stuurde je ook even een mailtje voor een gepaste compensatie. Ik kijk uit naar je antwoord. Shauni
Producten besteld met leveringstermijn afgelopen donderdag. Mail gestuurd naar customer service maar zonder enige reactie. Producten nog steeds niet binnen
Hallo Alex Bedankt voor je review. Wat jammer om dit te lezen. Ik heb dit even nagekeken voor jou en zie dat mijn collega Pieter-Jan jou een antwoord heeft gestuurd op 5 juni. Heb je deze mail goed ontvangen? Ik zie alsook dat de goederen geleverd zijn diezelfde dag. Onze excuses voor de ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur gerust nog even opnieuw een mail naar [email protected] of bel ons even op 0800 82 299. We helpen je graag verder. Shauni
Snelle service en mooi resultaat!
Hi Ilse Bedankt voor de 10! :-) Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en het resultaat! Daar doen we het voor. Ik wens je nog een heel fijne dag en misschien tot later! Shauni
Met mijn bestellingen van de afgelopen twee weken loopt het volledig mis. Geen communicatie. Geen tijdige levering. Geen correcte opvolging van printdeal. Ik zit echt te overwegen om niks meer via printdeal te bestellen.
Hallo Rutiana Bedankt voor je review. Wat jammer om dit te lezen. We begrijpen dat dit heel vervelend is, onze excuses daarvoor. Ik heb je order even nagekeken en zie dat ik hiervoor een spoeddruk heb ingezet die met een express koerier werd geleverd. Hopelijk hebben we zo de vertraging kunnen goedmaken. Je mag ons ook steeds even opbellen of een mailtje sturen bij problemen. Dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing. Shauni
Voor de eerste maal bierviltjes laten drukken ter promotie van onze seniorenvereniging Vief. Super content. Mooie kleurdruk, degelijke kwaliteit en snelle service én een zeer schappelijke prijs!
Hallo Petra Wat een mooie review! :) We blijven elke dag streven naar uitstekende kwaliteit. Het doet ons veel plezier om te lezen dat je dit waardeert. Fijne dag! Shauni
Mooi drukwerk, snelle levering!
Hi Julia Bedankt voor de 10! Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je nog een fijne dag en misschien tot binnenkort! Shauni
Mijn eerste visitekaartjes helemaal zoals gehoopt. En ook nog eens op het beloofde moment geleverd. Bedankt!
Hi Katja Wat een mooie review! Heel erg fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor :) Geniet nog van je dag! Shauni
Bedrukking CD'S en digiboxen is prima, alleen duurde het weer een week langer dan beloofd.
Hallo Stef Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de levering langer duurde dan voorzien. Onze excuses daarvoor. In dergelijk geval mag je ons zeker even een mailtje sturen of ons even opbellen, zodat we jou een gepaste compensatie kunnen voorstellen. Mailen kan naar [email protected] of bellen kan op het nummer 0800 82 299. Alvast nog een fijne dag! Shauni
Hallo Pieter Bedankt voor je review! Het doet ons plezier dit te lezen :) Nog een fijne dag gewenst! Shauni
Alles verloopt prima!
Hallo Marleen Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat alles probleemloos is verlopen. Alvast nog een fijne dag gewenst! Shauni
Bij vragen kreeg ik een vlotte en sympathieke opvolging van Pieter Jan.
Goeiemiddag Gerd Bedankt voor je mooie review. Blij te horen dat je een goede opvolging hebt ontvangen van mijn collega. Ik zal dit zeker even doorgeven! Geniet nog van je dag! Shauni
TOP!
Hi Rolf Wauw, top - top! Daar kan ik niet veel aan toevoegen :) Bedankt voor deze top review! Nog een heel fijne dag en misschien tot binnenkort! Shauni
Bij vergelijking goedkoop, makkelijk om banner te maken (zelf ontwerpen) en snelle levering dus
Hallo Arnaud Bedankt voor de 10/10! Heel erg fijn om dit te lezen. Geniet nog van je dag! Shauni
We bestellen al jaren allerlei producten, van visitekaartjes tot reclamepanelen en zijn steeds tevreden over het resultaat en de levertermijn. De prijzen zijn natuurlijk ook prima!
Hallo Werner Wat een mooie review! Heel erg fijn dat te lezen. Een fijne dag en tot snel! :) Shauni
Snelle levering. Perfect produkt.
Hallo Ingrid Bedankt voor je mooie review! Heel fijn dat te horen. Geniet nog van je dag! Shauni
Mooi product, snelle levering, aangename klantendienst. Een aanrader!
Dag Magali, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze producten, levering en natuurlijk ook onze klantendienst. Ook bij volgende bestellingen blijft ons team van de klantendienst bereikbaar voor je! Ik wens je alvast nog een fijne dag alsook een mooi weekend. Pieter-Jan
kleur stemt niet overeen met wat ik dacht, het is geel ipv groen ik bestel nooit meer online Els
Dag Els, Spijtig om te lezen dat de kleur niet naar wens is. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij je bestelling verder kunnen bekijken met je. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas