Helemaal top

Hangtags laten drukken. Zelf samengesteld op de super duidelijke website, ook de preview van je ontwerp is heel handig. Verder heel tevreden van de snelle levering, en de goede prijs/kwaliteit verhouding! Mijn volgende bestelling zal zeker ook bij printdeal zijn.

Snelle en vlotte afhandeling.

Snelle en vlotte afhandeling alsook snelle levering. Steeds goede kwaliteit.

TOP!

Zoals steeds snel geleverd en perfecte kwaliteit!

Geweldig!

Altijd op tijd geleverd en kwaliteit.

Altijd korrekte en vlotte afhandeling

Prachtig resultaat en snel geleverd.

De rol-up banner voldeed volledig aan onze verwachtingen. Zeer mooi en degelijk. De levering verliep ook zeer snel en vlot. Kortom, we zijn zeer tevreden.

service ten top!

snelle levering en topkwaliteit

Snel, betaalbaar, degelijk resultaat.

Tevreden van mijn posters. Maar heeft een blauwe schijn, door selectie verkeerde papier. Het papier selectie formulier heeft wel nood aan een update. Er word niet voldoende informatie gegeven over de papiersoort en de impact op het resultaat. De illustratie ter verduidelijking is in te lage kwaliteit en onduidelijk. Beter zou je een visueel voorbeeld moeten hebben van hetzelfde printwerk op verschillende papiersoorten, om echt te kunnen vergelijken. Mijn posters hadden nog beter kunnen zijn met meer info.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Een van de goedkoopste voor een kwaliteit die zeker niet moet onderdoen voor de andere -duurdere- marktspelers. Correcte afspraken qua levering. Zeer ruime keuze qua producten. Tevreden klant.

Snelle service, goede kwaliteit

Ik had een oude foto met formaat 10x15 uit 1963 ingescand en via hun handige website doorgestuurd om deze foto in posterformaat 70x50 te bestellen. Twee dagen later belde de pakjesdienst aan om de poster netjes verpakt in een kartonnen buis af te leveren… ook mooie kwaliteit!

Zeer snelle levering op 3dagen.

Ik was verbaast door de snelle levering van mijn stickers. Alles top. Nog een dag vroeger dan afgesproken geleverd

Super service !!

Super service !!

Heel tevreden.

snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit!

Snel en eenvoudig

Heel snel en eenvoudig te bestellen, alles duidelijk op de website

Prima en een correcte levering

Ben reeds verschillende jaren klant altijd goed gedrukt en het personeel is zeer behulpzaam.

Plastiekkaartjes

Vlotte afhandeling. Welk een lange productietijd.

top

zeer snelle service

correcte en snelle service

eenvoudig te bestellen en vervolgens correcte service

Perfect en zonder problemen

Zelf ontworpen bestelling geplaatst , en binnen de afgesproken tijd alles perfect ontvangen

T-shirts en Hoodies bedrukken.

Het zelf ontwerpen van een tekst met aangepaste kleur voor de achtergrond en invoegen van een afbeelding ging vlot. Tijdig en goed ontvangen, en zeer belangrijk het ontwerp klopt met het resultaat.

Teleurgesteld

Beste, Mijn teleurstelling komt door het feit dat we Magazines/Brochures besteld hebben voor s'anderendaags en die pas ontvangen hebben met bestelling van entreekaarten die niet zo dringend was. Ik begrijp dat het niet altijd gemakkelijk is leveringstijden te respecteren maar dan hadden op de hoogte mogen gebracht worden om de meerprijs van onmiddellijke levering te vermijden. Mvg

Top service!

Super kwaliteit van banners. Er was een probleem met 1 van de drukwerken op de banner. Het was geheel mijn fout. Ik ben direct voort geholpen en met een mooi gebaar er bij. Top werk en communicatie!

Niet geleverd zoals besteld

De maten komen niet overeen met hetgeen er besteld werd. En dan na veel op en af te mailen krijg je een belachelijk voorstel Mij zien ze nooit meer!

Alles snel en correct

Enkel vreemd dat 2 bestelde varianten appart verstuurd werden.

Heel overzichtelijk en snel

Dit bedrijf doet wat ze beloven en via hun gebruiksvriendelijke interface is het bestellen van een poster kinderspel.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas